Lapsille Hyppypatja Viru Viro Tallinn

Original Sokos Hotel Virun maskotti Onni Orava kutsuu kaikki Tallinnaan

Tallinnan viihdekeskukset tarjoavat niin lapsille kuin lapsenmielisille unohtumattomia elämyksiä.

Tallinnan viihdekeskukset tarjoavat niin lapsille kuin lapsenmielisille unohtumattomia elämyksiä. Aloita Original Sokos Hotel Virun lapsille järjestämistä ohjelmista ja seikkaile sen jälkeen pitkin Tallinnaa.

Onni Orav tervehtii heinäkuussa Original Sokos Hotel Virussa lapsia henkilökohtaisesti ja lahjoittaa jokaiselle lapselle terveellisen välipalan. Hotelliin sisään kirjauduttaessa lapset saavat vastaanotosta pienen piirustuskirjan ja juomakupongin. Hotellin toisessa kerroksessa on lapsille hyppypatja, jossa on hauska hyppiä ja viettää aikaa.

Ravintola Amarillon terassilla on lasten leikkialue, ja tänä vuonna tulee myös tilava leikkinurkkaus ravintolan sisään. Leikkinurkkauksessa lapsille on pallomeri ja paljon jännittäviä leikkikaluja. Hotellista löytyy Onni Oravan kirjanurkkaus, ja aamiaisella on ajateltu myös lasten ruokatottumuksia.

Onni Orava suosittelee Tallinnassa seuraavia kohteita:

Nõmmen seikkailupuisto

Nõmmen seikkailupuistossa on kaikkiaan seitsemän jännittävää korkeaseikkailurataa, ja jokaisella radalla korkeammalle liikkuessaan seikkailija käy läpi vaikeusasteeltaan erilaisia esteitä. Suosittelemme varaamaan tähän jopa puoli päivää.

Tallinnan eläintarha

Eläintarha pitää mielen virkeänä ja on mielenkiintoinen, terveellinen ja edullinen kohde.

NUKU-teatteri

Tutustu teatteriin, nukkeihin, näyttelijöihin ja historiaan. Nukketeatteri NUKU tarjoaa mielenkiintoisia ja unohtumattomia elämyksiä niin lapsille kuin aikuisillekin.

LVLup!

Ensimmäinen interaktiivinen videopelien museo Baltian maissa.

SkyLab

Super Skyparkin tiedekeskuksesta löydät tieteen ja tekniikan ihmeellisen maailman.

Maarjamäen linnoituksen suuri näyttely Minu Vaba Riik

Opettavainen ja iloinen ympäristö, jossa voit leikin kautta oppia tuntemaan valtiolle tärkeiden symbolien tarinan ja roolin.

Energian oivalluskeskuksen tiedekeskus

Innostaa lapsia oppimaan luonnon- ja reaalitieteitä.

Tallinnan televisiotorni

Televisiotornissa pääset kokemaan Pohjois-Euroopan korkeimman avoinna olevan näköalapaikan.

T1 Skypark ja maailmanpyörä

Alueen suurin sisätiloissa sijaitseva viihdekeskus ja eräs Euroopan ainutlaatuisimmista maailmanpyöristä.

Tervetuloa viettämään lomaa Tallinnaan, varaa Sokos Hotellien kesädiili!!

 

Kaikki Sokos Hotellit  Tallinnassa (saatavuuden mukaan):

-20% PÄIVÄN HINNASTA KESÄ-, HEINÄ- JA ELOKUUSSA

Myyntiaika: 3.6.-11.8.2019

Majoitusaika: 3.6.-31.8.2019

Hintaan sisältyy:

  • majoitus Original Sokos Hotel Virussa
  • runsas buffetaamiainen 
  • sisäänpääsy Cafe Amigo-yökerhoon (pl. erikoistapahtumat)

Näin tarkistat hinnan ja varaat: Täytä sivun yläkulman varausosioon tarvittavat tiedot (haluamasi kaupunki tai hotelli, majoituksen päivämäärät sekä henkilömäärän) - muista valita myös "S-ETUKORTTI". Et tarvitse varauskoodia - jos hinta on hakemallesi päivälle ja hotellille tarjolla, näkyy se nimellä "OMISTAJAN KESÄDIILI". Jos tuota hintaa ei löydy, tee uusi haku eri päivälle ja/tai hotellille. Hinta ja saatavuus vaihtelevat päivän ja hotellin mukaan.

Alennus lasketaan normaalista Päivän hinnasta*. Hinnasta ei saa muita alennuksia.

Etu koskee vapaa-ajan matkoja ja on voimassa saatavuuden mukaan. Etu on tarkoitettu S-ryhmän asiakasomistajille ja yöpymisestä saa Bonusta. Kampanjahintaisia huoneita on saatavilla rajoitettu määrä. Ei jälleenmyyjille.

Varaukset vain sokoshotels.fi-sivustolla.

* Kampanjoidemme alennushinta lasketaan aina Päivän hinnasta, jonka euromäärä näkyy verkkopalvelussamme mustalla, siinä missä omistajan hinnat näkyvät vihreällä. Kesädiilihinnan tunnistat nimestä "Omistajan kesädiili" (ei edellytä maksua varausvaiheessa).

Lisätietoja:

Sokos Hotels Tallinnan hotellien varauskeskus, puh. +372 680 9300, ma–pe klo 8:00–18:00 tai sähköposti viru.reservation@sok.fi

Omistajille -20% Asiakasomistajalogo