Nauti ulkoilusta ja aurinkoisesta Vaasasta

Vaasan seutu tarjoaa monia syitä tulla viettämään lomaa länsirannikolle. Yöpyessäsi Original Sokos Hotel Royal Vaasassa voit yhtä hyvin tutustua alueeseen niin autolla kuin pyöräillen.

Vaasan seutu tarjoaa monia syitä tulla viettämään lomaa länsirannikolle. Täällä kaikki on lähellä, samalla reissulla voit nauttia sekä urbaanista kaupunkielämästä, että voimaannuttavista luontoelämyksistä. Voit yhtä hyvin tutustua alueeseen niin autolla kuin pyöräillen.

Merenkurkun saaristo – Kvarken

Merenkurkun saaristo on Suomen ainoa luontokohde Unescon maailmaperintölistalla. Jääkauden luoma uniikki rannikko Ruotsin korkearannikon kanssa kuuluu maailmanlaajuiseen yhteisöön, joka koostuu 46 meriin liittyvästä maailmaperintöalueesta. Maailmanperintöalueen rajalla ja Raippaluodon sillan kupeessa sijaitsevasta Maailmanperintöportista saat tietoa Merenkurkun maailmanperinnöstä ja vinkkejä saariston käyntikohteista. Portista löydät turisti- ja maailmanperintöinfon lisäksi galleria Arte Maren ja Weichsel-maailmanperintönäyttelyn.

Alueen majakkasaarille tehdään kesäisin opastettuja retkiä ja rannikolla voit nähdä myös rauhoitetun merikotkan uljaan liidon. Maailmanperintöalueen risteilyt ja muut aktiviteetit ovat listattuna täällä.

Henkilökuntamme suosittelee erityisesti Bodvattnetin luontopolkua, joka lähtee Svedjehamnin vanhasta kalasatamasta. Polku on noin kolmen ja puolen kilometrin mittainen ja esittelee maankohoamisrannikon luontoa ja De Geer –moreeniharjanteita. Alueellamme on useita vaellusreitteja niistä lisää täältä.

Uimarannat

Suomen aurinkoisimmassa kaupungissa on eloisia rantoja aivan keskustan kyljessä. Auringon palvonnan ohella voit pelata rantalentopalloa, suppailla tai vain hengailla rantoja pitkin. Hietasaaren ranta aivan keskustan vieressä on suurin, josta löytyy myös SUP-station sekä kahvila-ravintola Helmi. Suosittelemme myös Kustaanlinnanpuiston ja Mansikkasaaren uimarantoja. Karperön uimaranta on lapsiperheiden yksi suosikkirantoja, unohtamatta ympärivuotista Tropiclandian vesipuistoa.

Vaasan Golf

Seitsemän kilometrin päässä keskustasta sijaitsevalla Vaasan Kråklundin golfkentällä pelattiin ensi kerran jo vuonna 1969. Tänä päivänä kenttä on miellyttävä puistokenttä, joka on riittävän haasteellinen osaavallekin pelaajalle mutta antaa myös aloittelijalle mahdollisuuden nauttia pelin sujumisesta, kunhan ei jokaista tarjolla olevaa riskiä ota. Kentän korkeuserot eivät ole kovin suuria joten 27 väylästä selviää vaikka peruskuntoharjoittelu olisi jäänyt hieman vähemmällekin.

Koe Uumaja 

Merenkurkku yhdistää kaksi kaupunkia Vaasan ja Uumajan. Väliä on vain 150 km ja välissä on Suomen nopein meritie ulkomaille. Wasaline kuljettaa sinut ja autosi vain muutamassa tunnissa Merenkurkun yli kohti uusia seikkailuja. Uumaja on Pohjois-Ruotsin suurin kaupunki. Kaupungista löydät mahtavia ostosmahdollisuuksia, laadukkaita ravintoloita, viihtyisiä hotelleja, mielenkiintoista arkkitehtuuria sekä laajan kulttuuritarjonnan.

 

Original Sokos Hotel Royal Vaasa

Hinta alkaen 44 €/hlö/vrk/2 hh:ssa

 
Hintaan sisältyy:
  • majoitus
  • aamiainen
  • asiakassaunan ja uima-altaan käyttö
 
 
Näin varaat verkkosivuiltamme:
Täytä varaukseen tarvittavat tiedot ja saat näkyviin saatavilla olevat huonehinnat. Valitse hinta sekä haluamasi lisätuotteet ja palvelut. Varausvahvistuksen saat sähköpostiisi. Huomaathan, että lisätuotteita ei voi varata saman päivän varauksien yhteydessä, kysy tällöin lisäpalveluita suoraan hotellista.
 
 
Lisätietoja:
Myyntipalvelu Original Sokos Hotel Royal Vaasa, puh. +358 (0) 10 7840010, sales.royalvaasa@sokoshotels.fi. Myyntipalvelu avoinna arkisin klo 8.00 - 17.00. Puhelun hinta 010-alkuiseen numeroon: 8,35snt/puh + 12,09 snt/min.
 
Hinta vaihtelee päivän mukaan.
 
Puhelun hinta 010-alkuiseen numeroon: 8,35snt/puh + 12,09 snt/min.
Alkaen 44 EUR/hlö/vrk/2hh Asiakasomistajalogo