Mikkelin teatteri, sokos hotels, original sokos hotel vaakuna, teatteripaketti, kaikki elämäni isät

Mikkelin Teatterin kevätkausi

Farssien aatelia, koko perheen klassikko vai romattinen komedia. Mikkelin Teatterin kevään ohjelmistosta löytyy jokaiselle jotakin tänä keväänä.

MIKKELIN TEATTERIN OHJELMISTOA

Kolmen kimppa, kuinka päästä eroon tyttöystävästä?

Kauaa ei ole ehditty asua yhdessä, kun Pauli tajuaa, ettei enää rakasta avovaimoaan Sofiaa.Tunteista on vaikea kertoa suoraan, joten Pauli tarttuu Sofian vahingossa tarjoilemaan oljenkorteen ja pyytää apuun parhaan kaverinsa Martin. Martin tehtävä on muuttaa heille viikoksi ja saada Sofia muuttamaan pois käyttäytymällä huonosti.

Ranskalaisen käsikirjoittajan Clement Michelinin kirjoittaman tekstin oivaltavuus toimii hienosti myös Reita Lounatvuoren suomennoksessa. Farssin ainekset ovat hyvin hallussa, nokkelaa sanailua, väärinkäsityksiä ja nopeita käänteitä. Ei voi muuta sanoa kuin hauskaa on.

Kaikki elämäni isät, romanttinen komedia 6.4.2019 alkaen

Tarina kertoo nuoresta  naisesta, joka kuulee ettei kasvatti-isä olekaan hänen oikea isänsä ja lähtee etsimään isäänsä Suomesta. Hänelle tarjoutuu mahdollisuus tutustua kolmeen hyvin erilaiseen isäkandidaattiin.

Ranskalaisen käsikirjoittajan Clement Michelinin kirjoittaman tekstin oivaltavuus toimii hienosti myös Reita Lounatvuoren suomennoksessa.Farssin ainekset ovat hyvin hallussa, nokkelaa sanailua, väärinkäsityksiä ja nopeita käänteitä. Ei voi muuta sanoa kuin hauskaa on.

Ranskalaisen käsikirjoittajan Clement Michelinin kirjoittaman tekstin oivaltavuus toimii hienosti myös Reita Lounatvuoren suomennoksessa.Farssin ainekset ovat hyvin hallussa, nokkelaa sanailua, väärinkäsityksiä ja nopeita käänteitä. Ei voi muuta sanoa kuin hauskaa on.

Lisätietoja Mikkelin Teatterista ja esityskalenteri: www.mikkelinteatteri.fi/etusivu

Osta teatteriliput kevätkauden iltanäytöksiin (klo 18 /19)  viimeistään 3 vrk ennen esitystä huonevarauksen yhteydessä lisäpalvelut kohdasta. Liput 23 € / hlö. Lippu on mahdollista perua kuluitta vielä 3 vrk ennen esitystä.

 

Original Sokos Hotel Vaakuna, Mikkeli

Teatterivieraiden hotellihuoneet

Alkaen 88 €/vrk/2 hh


Hinta sisältää:

  • majoituksen
  • aamiaisen
  • asiakassaunan      
  • teatteriliput huonevarauksen lisätuotteena 23 € / kpl         


Näin varaat:
Täytä varaukseen tarvittavat tiedot. Valitse haluamasi lisätuotteet (teatteriliput) ja palvelut. Varausvahvistuksen saat sähköpostiisi. Huomaathan, että lisätuotteita ei voi varata saman päivän varauksille, kysy tällöin lisäpalveluita hotellista.

Lisätiedot:
Osuuskauppa Suur-Savo Myyntipalvelu, puh. 010 764  2000, sales.suur-savo@sok.fi
Puhelun hinta 0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min

Hinta on vapaa-ajan alkaen-hinta S-ryhmän omistajille. Tarjoushintaisia huoneita saatavilla rajoitettu määrä. Tarjous koskee vain uusia varauksia.

Alkaen 67 EUR/hlö /vrk/2 hh AO tunnus RGB