Maukkaita parsaherkkuja Anguksessa

Anguksen parsamenu on varma kevään merkki!
Alkuun
 
Parsaa Hollandaise L,G
Voissa paistettua, pekoniin käärittyä vihreää parsaa, Hollandaisekastiketta
Norm. 10,30 / S-Etu 9,80
 
Kampasimpukkaa ja parsaa L,G
Maukasta kampasimpukkaa ja vihreää parsaa yrttiöljyn kera.
Norm. 10,90 / S-Etu 10,40  
 
Pääruoaksi
 
Kuhaa ja parsaa L,G
Voissa paistettua kuhaa ja vihreää parsaa. Lisänä pehmeää talon risottoa sekä Hollandaisekastiketta.
Norm. 24,20 / S-Etu 23,70
 
Saksanhirveä ja parsaa L
Mureaa saksanhirven sisäfileetä, vihreää parsaa, rosmariinilla maustettuja lohkoperunoita sekä choronkastiketta
150 g: Norm. 35,90 / S-Etu 35,40 
250 g:  Norm. 49,50 / S-Etu 49,00
 
 
Makeaksi lopuksi
Marjainen sorbettiannos L, G
Kaksi palloa raikasta sorbettia, makuina mansikka-vadelma sekä passion-mango. Lisäksi tuoreita marjoja ja vadelmakastiketta.
Norm. 7,70 / S-Etu 7,20  

Tässä ravintolassa