Marina Lounge Bar esittää - Design-cocktailien sarja

Cocktail of the year -tittelin ja cocktailien maailmanmestaruuden voittaneen baarimestari Greta Grönholmin Marina Lounge Bar:iin suunnittelemien Design-cocktailien sarjan uusi tähdittäjä My Winter saa inspiraationsa Joulusta

Maailman parhaan cocktailin, Cocktail of the year -tittelin voittanut maailmanmestari Greta Grönholm jatkaa yhteistyötä Hotelli Radisson Blu Marina Palacen kanssa talvikauden cocktailillaan My Winter.

Gretan Marinan asiakkaille suunnittelemassa My Winter -design cocktailissa maistuu lämpö ja vieno mausteisuus, säihkettä juomaan tuo kulta.

-Jo ajatus talven tulosta saa minut palelemaan, joten lasissa tulee olla lämpöä, Greta naurahtaa ja kertoo talven cocktailissa olevan lämmittävää ja täyteläistä konjakkia sekä pirtsakkuutta ja raikkautta tuovaa sitruslikööri Cointreuata.

My winter -cocktailin mausteikkuuden salaisuutena ovat tähtianis, vaalea glögi sekä muutama tippa  baarimestarin suolana ja pippurina toimivaa appelsiinibitteriä.

Säihkettä cocktaillasiin tuo kulta.

-Kultatomu eli syötävä kulta antaa drinkille tunnelmallisuutta sekä ajatuksen takassa loimuavasta  tulesta. Niin ja myös hieman arjen luksusta, Greta toteaa itsekin hieman tunnelmoiden.

Ajatukset arjen luksukseen vie myös ikkunan läpi välittyvä tunnelmallinen jokiranta, sielunmaisema johon ei koskaan kyllästy.

-Jos olemme onnekkaita, saamme kunnon talven paksuine lumikinoksineen. Silloin on ihanaa nauttia lämmittävästä cocktailista ja vain katsella ikkunasta nukkuvaa jokea ja jokirantaa. Mikäli taasen tulee räntää ja loskaa, lämmittävä juoma on enemmän kuin paikallaan, Greta tuumii.

Turussa talvi on aina hieman arvoituksellinen säiden suhteen, mutta keleistä riippumatta talveen kuuluu tietenkin myös juhlien juhla eli joulu.

-Tosiaankin, joulu! Greta huudahtaa. Joulun voi tuoda myös drinkkiin. My winter -cocktailin aromi ja tuoksu kutsuvat jouluntunnelmiin, sillä juoman koristeena ja pisteenä ii:n päällä lasin reunalla on kanelitanko, jota on hieman hiillostettu. Hiillostus tuo kanelin aromia pöytään ja vie ajatukset talven kohokohtaan eli jouluun, Greta fiilistelee.

Saatavilla on aina kauden sesonkikohtainen design - cocktail.

Tervetuloa!

Grill it! Marina
Radisson Blu Marina Palace Hotel, Linnankatu 32, Turku
@GrillItMarina
@RadissonBluMarinaPalace
#radissonblumarinapalacehotel

 

Tässä ravintolassa