teatteripaketti, Hirvimetsä, Lappeenrannan Kaupunginteatteri, IsoKristiina, Original Sokos Hotel Lappee, Lappeenranta

Liian paksu perhoseksi Lappeenrannassa

Varaa teatterireissu Lappeenrantaan alkutalven piristykseksi! Meillä on teatteri, kauppakeskus ja kiva hotelli kaikki samassa paketissa!

1.2. - 9.5.2019 esityspäivinä pe-la

Liian paksu perhoseksi on tarina nuoreesta ja tomerasta Kaisusta, joka jättää Pohjanmaan lakeudet ja muuttaa kauppa-apulaiseksi Ruutinojalle. Perillä Kaisua odottaa rähjääntynyt sekatavarakauppa ja kauppias Erni. Rakkaus ei katso muotoa tai murretta, mutta Kaisun ja Ernin yhteinen taival on kovin kuoppainen, kun anoppi ja käly koettelevat Kaisun kärsivällisyyttä. Lue lisää teatteriesityksestä täältä....

 

Teatterimajoitusta Original Sokos Hotel Lappee, Lappeenranta

Alk. 44 €/hlö/vrk/2 hh

Hintaan sisältyy:

  • aamiainen
  • asiakassauna

Huom, hintaan ei sisälly teatterilippua!

Näin varaat majoituksen: Täytä varaukseen tarvittavat tiedot. Varauskoodi: BTEATTERI20. Saat näkyviin saatavilla olevat huonehinnat. Valitse hinta sekä haluamasi lisätuotteet ja palvelut. Varausvahvistuksen saat sähköpostiisi. Huomaathan, että lisätuotteita ei voi varata saman päivän varauksille, kysy tällöin lisäpalveluita hotellista.

Hinta on vapaa-ajan hinta S-ryhmän omistajille. Hinta vaihtelee päivän mukaan. Tarjoushintaisia huoneita on rajoitettu määrä.

Lisätietoja: Original Sokos Hotel Lappee, puh. 010 762 1000 ma - pe klo 8.30 - 16. Puhelun hinta 010-alkuisiin numeroihin 8,35 snt/puh + 12,09 snt/min.

Teatteriliput

Teatteriliput varaat kätevästi  Lippupisteestä

  • Lippupisteen myyntipisteistä, verkkokaupasta, puhelinpalvelusta sekä R-kioskeilta Lippupisteen hinnaston ja toimitusehtojen mukaisesti
  • R-Kioskeilta (Lippupisteen palvelu)
  • lippu.fi -palvelussa kätevä printtilippu
  • Lippupisteen valtakunnallinen puhelinpalvelu puh. 0600 900 900, puhelun hinta 2 € /min + pvm
    avoinna joka päivä klo 7–22

Hotelli ei vastaa näytösten peruuntumisesta aiheutuneista kuluista.

 

 

alk. 44 EUR/hlö/vrk/2 hh Asiakasomistajalogo