Vltava soppaviikot Helsinki ravintola keitto

Kylmälle kyytiä kuumalla sopalla

Vltavan suositut soppaviikot ovat jälleen täällä hyvän ruoan ystävien rajattomaksi riemuksi.

Höyryävän herkulliset keitot sulattavat sydämesi jo tuoksullaan. Pääruokakeitot tarjoillaan leipäkuoressa ja alkuruokakeiton kanssa herkutellaan lämpimällä luomumaalaisleivällä. Katso vaihtoehdot ja tule lusikoimaan!     

MENU 30.9.–1.12.

Vltavan kermainen valkosipulikeitto (L)
Keitto valmistetaan Vltavan häränlihaliemeen. Lisää halutessasi rapeaksi paistettua häränrintaa.
Alkuruokana 7,50 €, häränrinnalla + 2 €
Leipäkuoressa 17,50 €, häränrinnalla + 4 €                                                                                      

Tomaattinen chorizokeitto (L)
Härkäliemessä ja tomaattimurskassa haudutettua hapankaalia, porkkanaa, perunaa, sipulia, kikherneitä, smetanaa, chorizomakkaraa ja yrttejä.
Alkuruokana 9,50 €
Leipäkuoressa 20 €

Punajuuri-vuohenjuustokeitto (L)
Timjamilla maustettua kermaista punajuuri-vuohenjuustokeittoa.
Alkuruokana 7,50 €
Leipäkuoressa 16,50 €

Gulassikeitto häränrinnasta (L)
Pitkään haudutetusta häränrinnasta valmistettua gulassikeittoa. Tarjoillaan smetanan ja punasipulin kanssa.
Alkuruokana S-Etukortilla 8,50 € / 10 €
Leipäkuoressa S-Etukortilla 20 € / 24 €

L = laktoositon.

Alkuruokakeiton kanssa tarjoillaan lämmintä luomumaalaisleipää.

Kaikki keitot ovat saatavilla myös gluteenittomina, jolloin tarjoilemme ne kulhosta gluteenittoman leivän kanssa.

Tässä ravintolassa