Kesän Muumipakettitarjous

Varaa nyt ennakkovaraajan etuna tarjoushintaan koko perheen Muumipaketti ja majoitu Turun Original Sokos Hotel Kupittaalla. Saatavissa vain rajoitetun ajan. Sisältää kaksi päivää Muumimaailmassa.

Tule Muumimaailmaan, tuttujen satuhahmojen halaaminen on monelle lapselle kesän odotetuin hetki!

Varaattehan vierailuun Muumimaailmassa aikaa vähintään koko päivän verran, sillä Muumien sininen talo, Niiskun verstas, Teatteri Emman esitykset, Satupolku, uimaranta, Muumipapan laiva ottavat aikansa. Muumit ovat järjestäneet hauskaa ohjelmaa koko päiväksi. Ja tietysti koko Muumiperhe värikkäine ystävineen on paikalla. Muumimaailman pääsylippuun kuuluu kaksi Muuminäytelmää Teatteri Emmassa. Toinen esityksistä on musiikkinäytelmä, joka sopii kaikille katsojille iästä tai äidinkielestä riippumatta.

Majoittuessasi Turussa Original Sokos Hotel Kupittaalla Muumipakettiin sisältyvät erikoishintaiset sisäänpääsyliput, jotka ovat voimassa kaksi perättäistä päivää.  Saat liput kätevästi ja nopeasti hotelliin sisäänkirjaumisesi yhteydessä. Alle 2-vuotiaat veloituksetta. Hotellilippu ei sisällä vierailua Väskin seikkailusaarelle.


Muumipaketin hinta voimassa varatessanne 15.5.2020 mennessä 

Original Sokos Hotel Kupittaa

176 €/perhe 2 aik+1 lapsi/vrk/2 hh+1 lisävuode
 

Hintaan sisältyy

 • majoitus yhdeksi yöksi
 • aamiainen
 • hotellin asiakassaunan käyttö
 • kolme sisäänpääsyä Muumimaailmaan

Muut pakettihintavaihtoehdot

 • 2 aik + 2 lasta: 225 €/perhe/vrk/2 hh+ 2 lisävuodetta
 • 2 aik: 127 €/perhe/vrk/2hh
 • 1 aik + 1 lapsi: 127 €/perhe/vrk/2hh

Muumimaailma avoinna:

 • 6.6.-9.8.2020 klo 10-18
 • 10.-23.8.2020 klo 12-18
   

Muumibussikuljetus (hotelli-Muumimaailma-hotelli) lisämaksusta 14 €/aikuinen ja 7 €/lapsi 2-14v (meno-paluu). Lisätietoja hotellin vastaanotosta. Vuoden 2020 hinnat ja aikataulu vahvistuvat myöhemmin

Tutustu Muumimaailmaan tästä

 

Näin varaat sokoshotels.fi:
Täytä varaukseen tarvittavat tiedot. Merkitse varauskoodiksi MUUMIKUP. Saat näkyviin saatavilla olevat hinnat ja voit vielä tarkistaa varauksen. Varausvahvistuksen saat sähköpostiisi. Huomioithan, että mikäli 2-vuotias lapsi ei tarvitse lisävuodetta, voitte ostaa Muumimaailman sisäänpääsylipun hotellin vastaanotosta.
Mikäli haluat varata lisäyön - tee varaus erikseen verkkosivuillamme.

Tiedustelut ja varaukset
Sokos Hotels Myyntipalvelu, puh. 020 1234 600, ma-pe klo 8-20
Puhelun hinta 020-alkuiseen numeroon: 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min

Hinta on vapaa-ajan alkaen-hinta, lisäksi myönnämme S-ryhmän omistajille Bonusta majoituksen osuudesta. Paketteja myydään rajoitettu määrä ja niiden saatavuus vaihtelee päivittäin.

alk. 176 EUR/perhe/vrk/2 hh + lisävuode Asiakasomistajalogo