Sokos Hotels kesädiilit tarjous hotelli kesäloma kesätarjous hotellitarjous

Kesädiilit Sokos Hotelleissa

Heinäkuinen Suomi odottaa matkaajaa, joten lomareissut kannattaa varata nyt. Merimatkalle aikovan kannattaa ehdottomasi suunnata Tallinnaan. Hyödynnä omistajan etusi, majoitu 40% edullisemmin!
Oi ihana heinäkuu! Aurinko paistaa, linnut laulaa ja omistajan on helppo hymyillä. Heinäkuussa nimittäin majoitut Sokos Hotellissa 40 % edullisemmin. 
Poikkea vaikkapa kalakukkoa maistamassa, vieraile kesäisessä Tallinnassa, upota varpaat Yyterin santaan tai lumoudu Lapin yöttömästä yöstä. Nyt se on edullista. 
 
 
Kaikki Sokos Hotellit Suomessa, Tallinnassa ja Pietarissa (saatavuuden mukaan):

-40% Päivän hinnasta


Varauskoodi: KESADIILI
Myyntiaika: 20.5.-2.6.2019
Majoitusaika: 1.-31.7.2019
 
Hintaan sisältyy:
  • majoitus valitussa Sokos Hotellissa
  • runsas buffetaamiainen (Suomen ja Tallinnan hotelleissa)
  • asiakassauna hotellikohtaisesti
 
Näin tarkistat hinnan ja varaat: Täytä sivun yläkulman varausosioon tarvittavat tiedot (haluamasi kaupunki tai hotelli, majoituksen päivämäärät sekä henkilömäärän) - muista valita myös "S-ETUKORTTI". Varauskoodi: KESADIILI. Jos hinta on hakemallesi päivälle ja hotellille tarjolla, näkyy se nimellä "Etuhinta omistajalle". Jos tuota hintaa ei löydy, tee uusi haku eri päivälle ja/tai hotellille. Hinta ja saatavuus vaihtelevat päivän ja hotellin mukaan.
 
Alennus lasketaan normaalista Päivän hinnasta*. Hinnasta ei saa muita alennuksia. 
Etu koskee vapaa-ajan matkoja ja on voimassa saatavuuden mukaan. Etu on tarkoitettu S-ryhmän asiakasomistajille ja yöpymisestä saa Bonusta. Kampanjahintaisia huoneita on saatavilla rajoitettu määrä. Ei jälleenmyyjille.
Varauksen koko arvo on maksettava varausta tehdessä. Tehtyä varausta ei voi muuttaa eikä peruuttaa. Suoritettua maksua ei palauteta. 
 
Varaukset vain sokoshotels.fi-sivustolla.
 
* Kampanjoidemme alennushinta lasketaan aina Päivän hinnasta, jonka saat näkyviin poistamalla varauskoodin varauksesta. Päivän hinta (euromäärä) näkyy verkkopalvelussamme mustalla, siinä missä omistajan hinnat näkyvät vihreällä. 
Alennushinnan saatavuus vaihtelee päivän ja hotellin mukaan. Usein esimerkiksi suosituimmat kesätapahtumat (kuten Pori Jazz, Savonlinnan Oopperajuhlat) varataan loppuun jo hyvissä ajoin, eikä alennushintaa näille päiville ole saatavissa. Edullisimpia hintoja etsivän kannattaakin katsoa hotelleja sesonkiviikkojen ulkopuolelta sekä käyttää sivuiltamme löytyvää Joustavat päivät -valintaa, joka näyttää koko viikon hinnat kerralla.
 
Omistajille -40% Asiakasomistajalogo