Ateneum-Taidemenu sisältää alku- ja pääruoan sekä pääsylipun Ateneumin taidemuseoon.

Kaarnan Taidemenu on makujen sinfoniaa

Ateneum-Taidemenu sisältää alku- ja pääruoan sekä pääsylipun Ateneumin taidemuseoon. Katso koko menu tästä.

Ateneum-Taidemenu on Ateneumin taidemuseon ja HOK-Elannon ravintoloiden tarjoama kokonaisvaltainen maku- ja kulttuurielämys. Se sisältää runsaan menun ravintolassa sekä pääsylipun Ateneumiin, jossa on esillä Veljekset von Wright -näyttely 25.2.2018 asti.  

Kaarnan Taidemenu on koottu makujen harmoniaa tarkkaan harkiten. Suomalaisuus ja aidot kotimaiset maut ovat Kaarnan erikoisosaamista ja sen voi aistia monella tapaa Taidemenussa. Tervetuloa herkuttelemaan!

ALKUUN

SAVUAHVENTA KAHDELLA TAPAA L
Kitkan Savuahventa sekä ahvenmoussea, Åbyn luomunäkkileipää, pikkelöityjä kasviksia, tillihelmiä sekä kukkakaalituhkaa.

tai

METSÄSIENIPIIRAKKAA L
Pikkelöityjä kasviksia sekä versosalaattia.

PÄÄRUOAT

HIRVIMALLASMAKKARAA L
Roslundin hirvimallasmakkaraa, valkosipuli-perunapyreetä, tyrni-porkkanahilloketta ja jaloa kermakastiketta.

tai

PAISTETTUA NIERIÄÄ L, G
Säräjuureksiä, omenaa ja piparjuuri- beurre blanc.

S-Etukortilla 34,00 € / 39,00 €
Taidemenu sisältää alku- ja pääruoan sekä pääsylipun Ateneumin taidemuseoon. Lipun arvo 14–15 €. Lippu voimassa 25.2.2018 saakka.

JÄLKIRUOKASUOSITUS

LAKKA-VALKOSUKLAAMOUSSEA JA MARJOJA L, G
Lakka-valkosuklaamoussea, tuoreita marjoja ja gluteenitonta kauramurua.
S-Etukortilla 7,50 € / 8,90 €

SUOSITUSVIINIT

WINE GALLERY SUOMI FINLAND 100 BORDEAUX BLANC 75 cl, 12 %

tai

WINE GALLERY SUOMI FINLAND 100 BORDEAUX ROUGE 75 cl, 13 %

S-Etukortilla 33,90 € / 39,90 €

L = laktoositon, G = gluteeniton
Lisätietoja tarjoiltavista annoksista sekä niiden sisältämistä allergioita ja intoleransseja aiheuttavista aineista ja tuotteista saa pyydettäessä henkilökunnalta. (Elintarviketietoasetus EU N:o 1169/2011)

Kuva:
Ferdinand von Wright: Elokorjuu, 1879
Asuessaan Haminalahdessa Ferdinand kuvasi paitsi lintuja ja ympäröiviä maisemia, myös maalaiselämää sekä arkipäiväisiä tapahtumia, kuten heinänkorjuuta. Teoksessaan Elonkorjuu (1879) Ferdinand kuvaa lämpimän kesäpäivän tunnelmaa savolaisen järven rannalla. Maalauksessa erottuvat niin etualan viljan korret, aidalla istuvat linnut kuin taustalla häämöttävä polveileva savolainen metsämaisema. 


KATSO MUIDEN RAVINTOLOIDEN TAIDEMENUJA >>

Tässä ravintolassa