Feel the Flow: Mouhous, BESS, Anniina & DJ Vicky

19.10.2018 perjantai

Syksyn 2018 järjestyksessään toisessa Joensuun Feel the Flowssa Bepopin lavan ottavat haltuun Mouhous, BESS ja Anniina! Levyjen takana 19. lokakuuta operoi puolestaan Jyväskylästä saapuva Vicky.

Viimeisen vuoden aikana lopullisen läpimurtonsa tehnyt Mouhous on yhtä kuin Super Duve, Monako ja Van Hegen. Warner Musicin alaiselle Etenee Recordsille levyttävä kokoonpano tunnetaan jalometallia saavuttaneista hiteistään kuten "Leposyke 300" ja "Hellafly". Heidän tuorein julkaisunsa, "Late Check-Outs" -niminen EP, putosi juuri kesän 2018 alussa.

Platinarajan "Tempo"-singlellään kirkkaasti rikkonut BESS on äärimmäisen monipuolinen laulaja, jolla löytyy taustaa niin funkin kuin reggaenkin parissa. Sooloprojektissaan BESS yhdistelee tuottajansa Nopsajalan kanssa omaperäisempiä elementtejä mm. ysärihousesta sekä elektronisesta musiikista. Hänen viimeisin singlensä "Yhden liikaa" ilmestyi kesäkuussa.

Lappeenrannassa varttunut, mutta sittemmin helsinkiläistynyt Anniina voitti Idolsin loppuvuodesta 2017. Tämän jälkeen hän on työstänyt uutta musiikkia rauhassa studiossa, mutta lokakuussa Joensuun Bepop pääsee näkemään livevedon tältä rap-musiikkia ilmaisussaan hyödyntävältä huippulupaukselta.

22-04 I 10€ I K-18

Näissä ravintoloissa