Break Sokos Hotel Flamingon lautasmenut ryhmille

Lautasmenut - parasta pöytiin tarjoiltuna! Break Sokos Hotel Flamingon herkulliset ryhmämenut (min 30 hlö) nyt varattavissa.

 

Valmistamme lautasmenut vähintään 30 hengen seurueille. Menut ovat saatavila 31.8.2019 asti.

 

Bankett Menut

 

Iibis 49,50 €

Juurescarpaccio ja vuohenjuustomousse  L, G

Taikinoitua peuran niskaa ja riistalientä Rosmariini-omena kompottia Paistetut pariisinperunat  L, G

Bourbon vanilja-mocca pannacotta  ja manteli finansier  L

 

Kolibri 64 €

Hilla-kasvissalaatti ja sienishotti  M, G

Paahdettua mustajuurta,  palsternakkaa ja piparjuuri-creme Couscous purjosipulilla ja  granaattiomenaa  M,

G Jälkiruoka menun valinnan mukaan

 

Tukaani 64 €

Kampasimpukkaa rapeassa leivonnaisessa, voikastike, vihreää parsaa ja kirpakkaa  balsamico-siirappia  VL

Ylikypsää poron entrecôte, peruna fondanttia,  tumma korvasienikastike ja juurespuree  G

Vadelma-kuohuviinihyytelö  L, G

 

Pelikaani 57 €

Katkarapuskagen cocktail ja  tillikurkkusalaattia  M

Naudan sisäfileepihvi (180g)  kahdella kastikkeella, pehmeä rosé- viherpippurikastike ja Madeirakastike Kasvis-pekoni-perunarösti  L, G

Sitruuna-lime moussekakku ja  melbakastike 

 

Flamingo 56 €

Hilla-porosalaattia ja lämmin sienishotti  L, G

Tuore basilika-hunaja-sinappi- marinoitua lohta ja yrtti-leipägrumblea Appelsiini-sitrus-vinegrette Parsa-perunakakku  L

Suklaa-marenkiunelma  L, G

 

Valmistamme buffet- ja lautasmenut vähintään 30 hengen seurueille.

Voimassa 31.8.2019

 

Varaukset ja tiedustelut: Sokos Hotels Myyntipalvelu,  puh. 020 1234 600   
Puhelun hinta 020-alkuisiin numeroihin:  Suomesta soitettaessa hinta 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min

 

 

alk. 49,50 EUR/hlö AO tunnus RGB