Bomba LIVE: Kotiteollisuus

6.3.2020 perjantai
Pe 6.3. Lappeenrantalainen Kotiteollisuus tarjoaa elämyksiä raskaamman rokin ystäville! Osta ennakkoliput tai varaa edullinen omistajan majoituspaketti.

Lappeenrantalainen Kotiteollisuus tunnetaan yhtenä suomalaisen raskaan rokin arvostetuimmista yhtyeistä.
Kotiteollisuus voitti parhaan hard rock-metalli -albumin Emman vuonna 2004 albumillaan Helvetistä itään, joka olikin yhtyeen läpimurto.
Suurimmista hiteistä mainittakoon mm. Rakastaa/ei rakasta, Helvetistä itään ja Minä olen. Yhtye julkaisi uuden Valtatie 666 -nimisen albuminsa syyskuussa 2018.
Kotiteollisuuden keulakuva Jouni Hynynen toimii paitsi yhtyeen laulajana, kitaristina ja sanoittajana myös säveltäjänä ja sovittajana. Jouni Hynynen on myös julkaissut lukuisia kirjallisia teoksia.


Liput 22 e ennakkoon, ovelta 25 e.
Hintaan sis. narikkamaksu.

Tapahtuma K-18.
 
Omistajan edullinen majoitus+lippupaketti

Break Sokos Hotel Bomba, Nurmes

alk. 65,00 €/hlö/vrk/2 hh S-Etukortilla 

 
Varaukset: www.sokoshotels.fi varauskoodilla BKOTITEOLLISUUS2020 tai puh. 010 7830 450. Puhelun hinta 010-alkuiseen numeroon: 8,35 snt/puh + 12,09 snt/min. 
 
Hinta on vapaa-ajan alkaen-hinta S-ryhmän omistajille. Tuotteita rajoitettu määrä. Paketti maksetaan varausvaiheessa ja sitä ei voi perua kuluitta.
Alkaen-hinta karjalaiskylän hirsirivitalojen huoneissa (economy), kylpylähotellin standardhuoneissa hinta on 81 e/hlö/vrk/ 2 hh:ssa)
 
Tervetuloa!

 

 

alk. 22 EUR

Tässä ravintolassa