Bistro Gimis Parsaviikot 2018

Bistro Gimiksen Parsaviikot 12.4.- 31.5.2018

Kevät tuo tullessaan myös parsaherkut. Bistro Gimiksen Parsaviikoilla 12.4.-31.5.2018 maistellaan kevään makuja monessa muodossa kevyinä alkuruokina ja täyttävinä pääruokina. Tervetuloa maistamaan kevättä!

Parsat ovat pääosassa kevään ruokalistoilla. Keittiömme suosittelee herkuttelemaan kasvukauden alun aarteilla, raikkaan pehmeillä, tuoreista parsoista itse valmistetuilla annoksilla. Parsan historia kevätherkkuna alkaa jo 5000 vuoden takaa ja Suomessakin herraskartanoissa tarjolla tiettävästi 1600-luvulta. "Kuninkaalliseksi vihannekseksi" kutsutusta Parsasta olemme luoneet annoksia, joilla juhlistamme kevättä, aurinkoa ja alkanutta satokautta.

ALKURUOAT

Paahdettua parsaa & hollandaisekastiketta (L,G)

13,40 / S-etu 12

***

Raikasta salaattia kruununaan grillattua parsaa prosciuttoon käärittynä,

 balsamivinaigrettea ja parmesaanijuustoa (L,G)

14,60 /S-etu 13

 

PÄÄRUOAT

Parsarisottoa ja tuoretta rucolaa (L,G,SV)

21,50 / S-etu 19,50

***

Paahdettua kokonaista kanaa, vihreää parsaa ja yrttikastiketta (L,G)

24,80 / S-etu 23

***

Punajuurimarinoitua Benella-lohta, höyrytettyä parsaa, perunapyreetä ja hollandaisekastiketta (L,G)

25,50 / S-etu 24

 

Grillattu entrecôte, vihreää parsaa, lohkoperunoita ja punaviinikastiketta (L,G)

32,50 / S-etu 29,50

 

JÄLKIRUOKA

Jogurttipannacotta ja tuoreita marjoja (L,G,V)

10,50 / S-etu 9

alk. 10,50 EUR/hlö
alk. 9 EUR/hlö AO tunnus RGB

Tässä ravintolassa