À la carte
À la carte
Tammerin Kellari on ravintola, johon tullaan, kun hetkellä on painoarvo. Kun halutaan, että ateria merkitsee enemmän kuin ruokailua. Kun odotetaan, että illasta jää ikimuistoinen jälki sydämeen.
Keittiön kieli on yhtä aikaa klassinen ja utelias. À la carte -lista kutsuu makumatkalle perinteiden pohjalle rakennettujen klassikoiden pariin. Maut ovat vähäeleisen kauniita, mutta intensiivisesti elämyksellisiä.
Alkuruoat
Alkuruoat
Pääruoat
Pääruoat
Jälkiruoat
Jälkiruoat
Signature Menu
Signature Menu
Tammerin Kellarin menu on kunnianosoitus Hotelli Tammerin lähes sadan vuoden perinteelle. Menuun on ammennettu aarteita menneiden vuosikymmenten reseptikokoelmista, jotka on taidokkaasti uudistettu vastaamaan nykypäivää.
Menut
Menut
VL = vähälaktoosinen, L = laktoositon, G = gluteeniton, GP = gluteeniton pyynnöstä, VE = vegaaninen, VEP = vegaaninen pyynnöstä, T = tulinen, M = maidoton, K = kasvisruoka, PÄ = sisältää pähkinää. Lisätietoja annoksista saat henkilökunnalta. Ruokavirasto suosittelee, että jauhelihapihvit syödään aina täysin kypsennettyinä. Laadukkaassakin medium-kypsennetyssä jauhelihassa voi olla EHEC-bakteereita, jotka voivat aiheuttaa vakavan ruokamyrkytyksen etenkin lapsille ja iäkkäille henkilöille.