Siirry pääsisältöön

A la Carte menut ryhmille

A la Carte menut ryhmille

Yli 10 henkilön seurueille tarjoamme seuraavia lautasmenuja. Hyödynnämme tarjoiluissamme täysjyvätuotteita, hedelmiä ja vihanneksia sekä muita raaka-aineita satokauden mukaan, sillä ekologisuus sekä hyvinvointinne on meille tärkeää.

Hinnat eivät sisällä tilavuokraa. Edellytämme yhtenäistä menuvalintaa koko seurueelle. Ruokatuotteemme ovat pääsääntöisesti laktoosittomia. Lisäksi huomioimme etukäteen ilmoitetut muut erikoisruokavaliot.

Tilaukset viimeistään seitsemän päivää ennakkoon myyntipalvelustamme puh. 0300 870 010 tai sales.tampere@radissonblu.com.

Oikeudet hinta- ja raaka-ainemuutoksiin pidätetään.

Menut

Menut

VL = vähälaktoosinen, L = laktoositon, G = gluteeniton, GP = gluteeniton pyynnöstä, VE = vegaaninen, VEP = vegaaninen pyynnöstä, T = tulinen, M = maidoton, K = kasvisruoka, PÄ = sisältää pähkinää. Lisätietoja annoksista saat henkilökunnalta. Ruokavirasto suosittelee, että jauhelihapihvit syödään aina täysin kypsennettyinä. Laadukkaassakin medium-kypsennetyssä jauhelihassa voi olla EHEC-bakteereita, jotka voivat aiheuttaa vakavan ruokamyrkytyksen etenkin lapsille ja iäkkäille henkilöille.

yhteystiedot

yhteystiedot

aukioloajat

aukioloajat

27.1.2025 alkaen Lobbybar auki joka päivä klo 9.00-02.00

Ravintolaketjut

Ravintolaketjut