Joulumenut ryhmille
Joulumenut ryhmille
Puiston joulumenut ryhmille tarjoilla 10.11.-22.12.
Ala carte menulle minimi henkilömäärä 10 hlö
Jouluiselle noutopöydälle minimi henkilömäärä 20hlö
Pöytävaraukset sales.tampere@sok.fi
Ala carte menu
Ala carte menu
Jouluinen noutopöytä
Jouluinen noutopöytä
VL = vähälaktoosinen, L = laktoositon, G = gluteeniton, GP = gluteeniton pyynnöstä, VE = vegaaninen, VEP = vegaaninen pyynnöstä, T = tulinen, M = maidoton, K = kasvisruoka, PÄ = sisältää pähkinää. Lisätietoja annoksista saat henkilökunnalta. Ruokavirasto suosittelee, että jauhelihapihvit syödään aina täysin kypsennettyinä. Laadukkaassakin medium-kypsennetyssä jauhelihassa voi olla EHEC-bakteereita, jotka voivat aiheuttaa vakavan ruokamyrkytyksen etenkin lapsille ja iäkkäille henkilöille.