Siirry pääsisältöön

Joulumenut ryhmille

Joulumenut ryhmille

Puiston herkulliset joulumenut ryhmille tarjolla 10.11.-22.12.

Ala carte menulle minimi henkilömäärä 10 henkilöä.

Jouluiselle noutopöydälle minimi henkilömäärä 20 henkilöä.

Varaa pöytäsi nyt: sales.tampere@sok.fi

Ala carte menu

Ala carte menu

Jouluinen noutopöytä

Jouluinen noutopöytä

VL = vähälaktoosinen, L = laktoositon, G = gluteeniton, GP = gluteeniton pyynnöstä, VE = vegaaninen, VEP = vegaaninen pyynnöstä, T = tulinen, M = maidoton, K = kasvisruoka, PÄ = sisältää pähkinää. Lisätietoja annoksista saat henkilökunnalta. Ruokavirasto suosittelee, että jauhelihapihvit syödään aina täysin kypsennettyinä. Laadukkaassakin medium-kypsennetyssä jauhelihassa voi olla EHEC-bakteereita, jotka voivat aiheuttaa vakavan ruokamyrkytyksen etenkin lapsille ja iäkkäille henkilöille.

yhteystiedot

yhteystiedot

aukioloajat

aukioloajat

Ravintolaketjut

Ravintolaketjut