SATAMAN VIILUN SYYSLISTA
Terveisiä Viilun keittiöstä
Syksyn maut ovat löytäneet tiensä ruokalistallemme. Paikallinen kuha jatkaa edelleen, paluun tekevät peura sekä fasaani. Valikoimassamme on karitsaa, paistettua maksaa ja tietenkin sieniä, joita saamme paikallisilta poimijoilta sekä keittiömme vuoromestarilta Jarkolta.
A la cartea on saatavilla maanantaista perjantaihin klo 14 alkaen sekä lauantaisin ja sunnuntaisin klo 12 alkaen.
Tervetuloa nauttimaan.
Keittiömme suosittelee
ALKURUOAT
PÄÄRUOAT
JÄLKIRUOAT
VL = vähälaktoosinen, L = laktoositon, G = gluteeniton, GP = gluteeniton pyynnöstä, VE = vegaaninen, VEP = vegaaninen pyynnöstä, T = tulinen, M = maidoton, K = kasvisruoka, PÄ = sisältää pähkinää. Lisätietoja annoksista saat henkilökunnalta. Ruokavirasto suosittelee, että jauhelihapihvit syödään aina täysin kypsennettyinä. Laadukkaassakin medium-kypsennetyssä jauhelihassa voi olla EHEC-bakteereita, jotka voivat aiheuttaa vakavan ruokamyrkytyksen etenkin lapsille ja iäkkäille henkilöille.