A la carte
Terveisiä Viilun keittiöstä:
Listaltamme löydät perinteisiä suomalaisia makuja, tuoreista uuden sadon raaka-aineista.
Kesän klassikot rennompaan ruokailuun ovat palanneet, unohtamatta lähivesien kuhaa, puuhiiligrillissä kypsennettyjä herkkuja ja sesongin parhaimpia kasviksia. Tämän vuoden uutuusherkkuna listalta löytyy oma artesaanimakkaramme.
Tervetuloa nauttimaan makuja ja tunnelmaa, jotka tekevät kesästäsi unohtumattoman!
Keittiömme suosittelee
Alkuruoat
Jaettavat annokset
Kokosimme ruokalsitamme parhaat palat jaettaviksi annoksiksi. Erinomainen valinta yhteiseksi alkuruoaksi tai vaikka terassille maisemien ja juomien kanssa nautittavaksi.
Annoksesta riittää naposteltavaa kahdelle syöjälle.
Pääruoat
Viilun kesäklassikot
Jälkiruoat
VL = vähälaktoosinen, L = laktoositon, G = gluteeniton, GP = gluteeniton pyynnöstä, VE = vegaaninen, VEP = vegaaninen pyynnöstä, T = tulinen, M = maidoton, K = kasvisruoka, PÄ = sisältää pähkinää. Lisätietoja annoksista saat henkilökunnalta. Ruokavirasto suosittelee, että jauhelihapihvit syödään aina täysin kypsennettyinä. Laadukkaassakin medium-kypsennetyssä jauhelihassa voi olla EHEC-bakteereita, jotka voivat aiheuttaa vakavan ruokamyrkytyksen etenkin lapsille ja iäkkäille henkilöille.