Radisson Blu Hotel Oulu kätkee sisäänsä merkittävän osan Pohjois-Suomalaista tapahtuma- ja ravintolahistoriaa. Hotelli avattiin nimellä Vaakuna vuonna 1973. Jo alusta lähtien kokonaisuudesta muodostui kaupungin keskeisin paikka illallisille, perhejuhlille, kokouksille ja muille tapahtumille ollen myös pohjoisen Suomen kansainvälisyyden keskus.

Tänä päivänä perinteet kohtaavat nykyajan. Ravintola Sassin tarjonnasta löytyvät suomalaisen ja oululaisen ruokakulttuurin klassiset maut kansainvälisellä tyylillä. Menu koostuu puhtaista, aidoista raaka-aineista ja ne tuodaan näyttävästi esille. Ravintola Sassi tarjoaa tapahtumatalon suosituimmat aistielämykset helposti lähestyttävässä miljöössä.

Ravintolan sisustusta hallitsevat suuret ikkunat, joista tulvii sisään kesällä ihana aurinko ja talvella pohjoinen hämy. Tunnelma on aurinkoinen ympäri vuoden, sillä talven keskelle luo lämmintä tunnelmaa upeassa avotakassa loimuava tuli. Kesäisin ruuan ja juoman lisäksi voit nauttia auringosta Sassin omalla terassilla. Viihtymisestäsi huolehtii tietenkin myös persoonallinen ja rento henkilökuntamme.

Kesäisin ravintolamme laajenee upealle Meriterassille, jossa viihdyt aamusta iltaan. Oma menu & upeat maisemat tyylikkäissä puitteissa!

Tervetuloa oululaisen makumaailman ytimeen!

Katso ravintolan virtuaalinen esittely tästä.