Ruokaravintola Fransmanni on osa Original Sokos Hotel Kotkan Seurahuoneen ravintolamaailmaa, johon kuuluvat myös Amarillo, kahden musiikkimaailman hello!, Viihderavintola Banketti ja 170 huoneinen hotelli.

Ensimmäinen Fransmanni perustettiin Raumalle vuonna 1987. Kotkaan Fransmanni saapui 1989.

Voit nauttia maalaisranskalaisesta tunnelmasta Fransmannin baarissa tai laajalla terassilla. Avaamme lisäksi kesäpäivän helliessä avattavat terassi-ikkunat Fransmannista terassille, jolloin lähes koko Fransmanni muuttuu suureksi terassialueeksi!
 
Tunnelmallista ja välitöntä maalaisranskalaista ravintolailmapiiriä aistien Fransmanniin on helppo poiketa vaikkapa vain lasilliselle viiniä tai nauttia unohtumattoman maukas illallinen ystäviesi kanssa. Kesäisin Fransmannin terassilla voit nauttia kotkalaisesta merellisestä tunnelmasta samalla nauttien Fransmannin herkkuja. Tai voit aloittaa iltasi tunnelmallisessa Fransmannin baarissa ja jatkaa kohti Seurahuoneen yöelämää...

Nautinnollisen Fransmannin takana on hyvä ruoka. Tuomme ruoassamme esille maalaisranskalaisuuden erityispiirteet sen rehevyydellä. Mauista löydät paljon yrttejä, valkosipulia sekä mausteisia pippureja. Hyvän ruoan lisäksi sydäntämme lähellä on viinit. Löydät monipuoliselta viinilistalta varmasti makuhermoja hiveleviä viinejä omaan makuusi sekä yhdistettynä juuri valitsemaasi annokseesi.

Fransmannin kodikas ympäristö saa hellittämään arjesta ja antautumaan palveltavaksi!

Asiakastyytyväisyys

4,0

Ruoka (4,1)
Palvelu (3,9)
Tunnelma (3,9)
Lapset (3,6)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 22.05.2018 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“siisti, rauhallinen, hyvä ruokavalikoima, hyvä asiakaspalvelu”
“Keskellä Kotkaa.”
“Hyvä ruoka”
“Hyvä tunnelma ja ystävällinen henkilökunta.”
“Ruokalista (a la carte) saisi vaihtua useammin ainakin osittain.”
“Broileri black&white kastikkeella oli mahtavaa suosittelen listalle! ;)”
“Hyvä ruoka.”
“Hyvä palvelu ja pöytä saatiin leikkipaikan vierestä, jotta lapsilla oli tekemistä.”
“Kaikki eivät välttämättä pidä ravintolan Nizzan tori -lounasbuffetkonseptista, joka sisältää vain yhden lämminruokavaihtoehdon (siitä ruoasta joko pidät tai et pidä).”
“Siisti Hyvä palvelu Hyvä maistuva ruoka Keskeinen sijainti”
“Lounas on hyvä. S-kortilla sen saa vähän edullisemmin.”
“Hyvä ruoka (hinta/laatusuhde)”
“Atmosfääri ja esimerkiksi valikoimalla oikein saat sinulle hyvinkin maittavan ruoka-annoksen. Yrityksen ja erehdyksen kautta. Näinhän se varmaan useimmiten on. Tarkoitan tällä sitä, että jos tilaat useamman annoksen niin osa on aivan mahtavaa ja osa sitten muuta maata.”
“Viittaan edelliseen vastaukseeni ja lisäksi ilmeni laadussa inhimillisiä virheellisyyksiä joita ei saa esiintyä mutta niistä tulee heti paikan päällä mainittua liian harvoin. Selitykseksi ei kelpaa, että oli sen verran hässäkkää että ei halua 'häiritä' henkilökuntaa.”
“Ruoka”
“Edellisen asiakkaan ruokalautaset ym. oli koko ajan korjaamatta pois ruokailumme aikana. Juoma/vesipullo piti itse noutaa naapuripöydästä. Tarjoilija ei kertaakaan käynyt kysymässä mitään koko ruokailun aikana, seurusteli vain tuttaviensa kanssa toisessa pöydässä.”
“Sijainti, tilava, hyvät näkymät ulos”
“Hyvä hinta-laatu suhde”
“Hyvä asiakaspalvelu ja maistuva ruoka.”
“henkilökunta ja ruoka”
“alkaa olla jo sekava ja vanhanaikainen”
“erittäin miellyttävä henkilökunta”
“Yleinen miljöö ja ympäristö”
“Yksi parhaista Fransmanneista. Kiva kiinteistö ja hyvä keittiö. Erittäin harmi, että melkein ne kaikki muut ovat vaihtuneet toisennimiseksi ja eri henkiseksi ravintoloiksi (jonka nimeä en ehkä koskaan opi muistamaan).”
“Hyvä ruoka ja ystävällinen henkilökunta.”
“Salaattipöytä on lounasaikaan hyvä.”
“Miellyttävä viihtyisä sisustus. Ruoka suht hyvää.”
“Heikko palvelu, tarjoilijat kiireisiä palvelua ei saatu edes pyydettäessä. Odotimme parikymmentä.minuuttia tarjoilijaa.”
“Palvelu 'pelaa' ja ruoka hyvää.”
“Ruoka on nykyisin parempaa verrattuna esim. Viime vuoteen”
“Pöydän saaminen ja lounaan maksu hidasta ja meidät jätettiin 'heitteille' liian pitkäksi aikaa”
“Palvelu, ruoka ja ystävällisyys.”
“Valoisa ravintolatila - hyvät näkymät eli isot ikkunat! Myös isot pyöreät pöydät plussaa.”
“S-ketjun maine hieman tylsä.”
“Vaikka oli täyden näköistä,silti järjestyi pöytä kahdelle nopeasti ja ruoka myös tuli nopeasti ja itse sanon että härkäruukku ei petä koskaan (aina yhtä maukasta)”
“Very good food”
“It seems that the stuff is not very interested in what they do or maybe just too tired.”
“Erittäin mukava baarinurkkaus”
“Ystävällinen asianssa osaava henkilökunta??”
“Ruoka on herkullista ja henkilökunta on ystävällistä.”
“Ruoka on hyvää ja annoskoot sopivia.”
“Osa hankilökunnasta on melko hyökkääviä aloittaessaan palvelutilanteen. Samoilla henkilöillä äänen käyttöä voisi 'hillitä'. Tosin he voivat olla hyvin pidettyjä jonkun toisen asiakkaan mielestä.”
“Kauniit ja herkulliset annokset. Kaunis kattaus. Viihtyisä ja kodikas tunnelma.”

Raflaamosta löytyi 2 lounasravintolaa läheltäsi: