Kaikki PAIKKAKUNNAN RAVINTOLAT
Ravintola Lempi
Lempi ja Saha ovat rouheimmat ja monipuolisimmat ravintolat Nurmeksessa. Lemmen kahvilassa voit tavata kavereita, lukea päivän lehden tai käydä maistelemassa herkkuja kahvin kera. Ravintolassa arvostetaan läheltä saatua ruokaa, laadukkaita raaka-aineita sekä kotoisaa lounasta. Listalta löydät burgereita, pizzoja ja yksinkertaisen maistuvia À la carte annoksia vaikka koko perheelle. 
 
Pub Saha palvelee niin pikkunälkäisiä kuin suurijanoisia. Paikka on kohtaamispaikka viikonlopun riennoissa kuin arjen tapaamisissa.
 
Tule kokemaan parasta paikallista Kahvila-Ravintola Lemmessä ja Pub Sahassa.
 
Tervetuloa viihtymään!
 
Ravintola Lempi
Porokylänkatu 18
75530 Nurmes
puh. 010 7637 611
 
Trattoria Pielinen, Nurmes

Vini e cucina italiana

Trattoriassa pääset nauttimaan Italian keittiöiden makuja parhaimmillaan, aidoista raaka-aineista, rakkaudella sinulle valmistettuina. Pasta, risotto ja focaccia on Trattoriassa italialaiseen tapaan tuoretta ja taatusti maistuvaa. Kaikki viinimme tulevat Italiasta, ja ne ovat saatavissa myös laseittain.

Tapahtumat
stand up bomba huumori nurmes nauraa
15.3.2019 perjantai

Bomba Stand Up!

Ravintola Bomba

Suojärvenkatu 1, Nurmes
Nyt sitä olisi tarjolla. Nimittäin stand up -komiikkaa livenä Bomballa! Siispä laita ykköset päälle, lapset mummolaan, Kymmenen Uutiset nauhalle ja tule nauramaan vatsalihaksesi kipeäksi kuuden koomikon seurassa. Ilta polkaistaan käyntiin kello 20:00, joten saavuthan hyvissä ajoin paikalle!

rähinä LIVE spekti brädi uniikki
22.3.2019 perjantai

Bomba LIVE: Rähinä Special; Brädi, Spekti & Uniikki

Ravintola Bomba

Suojärvenkatu 1, Nurmes
alk 17
Bomba LIVE tarjoaa : Rähinä Special !

5.4.2019 perjantai

Routaraja Tanelissa pe 5.4.

Ravintola Pitkä Taneli Kajaani

Linnankatu 21, Kajaani
5 EUR
Liput 5 €, showtime klo 23