Ruokalistamme

Puisto ravintolan À la Carte

A`la carte tarjolla arkisin

maanantaina 14.30-20.00

tiistaista torstaihin klo 14.30-21.00

perjantaina 14.30-23.00

lauantaina 12-23.00

sunnuntaina14-21.00.

Keittiö sulkeutuu tuntia ennen ravintolan sulkeutumista.

ALKURUOAKSI

PÄÄRUOAKSI

PUISTON PIZZAT

Puiston italialainen pizzauuni lämpiää joka päivä koivuhaloilla 300 asteiseksi. Paistamme siis kaikki pizzamme avotulella. Suosittelemme lämpimästi testaamaan Puiston omia erikoisuuksia!


Saatavilla on myös gluteeniton pizzapohja. Pizzat paistetaan kuitenkin samassa uunissa, joten gluteeniton pizzapohja saattaa sisältää pieniä määriä vehnää.

JÄLKIRUOAKSI

VL = vähälaktoosinen, L = laktoositon, G = gluteeniton, GP = gluteeniton pyynnöstä, VE = vegaaninen, VEP = vegaaninen pyynnöstä, T = tulinen, M = maidoton, K = kasvisruoka, PÄ = sisältää pähkinää. Lisätietoja annoksista saat henkilökunnalta. Ruokavirasto suosittelee, että jauhelihapihvit syödään aina täysin kypsennettyinä. Laadukkaassakin medium-kypsennetyssä jauhelihassa voi olla EHEC-bakteereita, jotka voivat aiheuttaa vakavan ruokamyrkytyksen etenkin lapsille ja iäkkäille henkilöille.

yhteystiedot

Näytä kartalla

Koskipuisto

Tampere

kartta

S-Card

Meillä käy S-Card

010 76 72370

Puhelun hinta pvm/mpm

soita

+358 300 870 030

Myyntipalvelu palvelee arkisin 8.30-16.30

soita

Viikko:

Ma 

08:00 - 22:00

Keittiö: 11:00 - 19:00

Ti - To 

08:00 - 22:00

Keittiö: 11:00 - 20:00

Pe 

08:00 - 23:00

Keittiö: 11:00 - 22:00

La 

09:00 - 23:00

Keittiö: 12:00 - 22:00

Su 

09:00 - 21:00

Keittiö: 14:00 - 19:00

Lounas arkisin 11-14.30. A`la carte maanantaina 14.30-20. Tiistaina, keskiviikkona ja torstaina 14.30-21. Perjantaina 14.30-23. Keittiö sulkeutuu tuntia aiemmin. Tervetuloa!

Ravintolaketjut

Amarillo
Babista Kebab Revolution
Bacaro Doppio Cafe & Deli
Bistro
Chico's
Coffee House
Frans & les Femmes
Grill it!
Hesburger
Hophaus
La Famiglia
Oksa
Oluthuoneet
PizzaBuffa
Presso
Prisma Cafe
Public Corner
Rosso
Rosso Express
Rosso Pizza
Spaghetteria
Trattoria
VENN