Siirry pääsisältöön

Ryhmämenut

Ryhmämenut

Noutopöydän katamme minimissään 30 henkilölle.

Ryhmämenujen varaukset vähintään 5 arkipäivää ennen tilaisuutta myyntipalvelustamme sähköpostilla sales.tampere@sok.fi

Pidätämme oikeuden muutoksiin sesongin ja saatavuuden mukaan.

MENUT

MENUT

VL = vähälaktoosinen, L = laktoositon, G = gluteeniton, GP = gluteeniton pyynnöstä, VE = vegaaninen, VEP = vegaaninen pyynnöstä, T = tulinen, M = maidoton, K = kasvisruoka, PÄ = sisältää pähkinää. Lisätietoja annoksista saat henkilökunnalta. Ruokavirasto suosittelee, että jauhelihapihvit syödään aina täysin kypsennettyinä. Laadukkaassakin medium-kypsennetyssä jauhelihassa voi olla EHEC-bakteereita, jotka voivat aiheuttaa vakavan ruokamyrkytyksen etenkin lapsille ja iäkkäille henkilöille.

yhteystiedot

yhteystiedot

aukioloajat

aukioloajat

Ravintolaketjut

Ravintolaketjut