A`la carte A`la carte
Alkuruokia Alkuruokia Savuahvenmoussea, kesäperunoita,
Konapin kananmunaa, muikunmätiä ja ruisleipää.
Kotimaisten juustoloiden juustoja,
tryffelihunajaa ja pakurinäkkäriä.
Palvarin paisteja, tryffelimajoneesia,
pikkelöityjä vihanneksia, suolakurkkua
ja tervaleipää.
Savustettua tofua, Pekka Heikkisen tervaleipää,
kauraranskankermaa, tilliä, sinappikaviaaria ja
marinoitua punasipulia.
Pääruokia Pääruokia Kuhaa Eskon verkoilta, kesäperunoita,
kesäkasviksia ja sienikastiketta.
Murekepihvi Eskon kalaverkkojen antimista, lohipekonia,
salaattia, tillikurkkua, tomaattia, punasipulia,
sitruuna-minttumajoneesia ja maalaislohkoperunoita.
Suppilovahvero-kasvispyöryköitä, kesän kasviksia,
grillattua tomaattia, kesäperunoita ja
sitruuna-minttumajoneesia.
Grillattua karitsan paahtopaistia, vuohenjuustomoussea,
punaviinikastiketta, yrtti-valkosipuliöljyä, kesän kasviksia
ja valkosipuli-röstiperunaa.
PEHTOORIN GRILLILIHALANKKU G L
Grillattua porsaankylkeä, hiilikananpoikaa ja
Heinämäen tilan luomulampaan lihapullia.
Lisukkeina maalaislohkoperunoita, varhaiskaalisalaattia,
grillattua tomaattia, kesän kasviksia, savupaprikamajoneesia,
Jaloviina-pippurikastiketta ja punaviinikastiketta.
RILLIMESTARIN HIILIUUNIPIHVI G L
200 g kotimaisen rotusonnin ulkofileepihvi,
maustevoikastiketta, röstiperunoita,
kesän kasviksia ja pekonirouhetta.
Jälkiruokia Jälkiruokia Kipon jäätelömestarin tekemää jäätelöä,
marjakastiketta ja kermavaahtoa. Vaihtuva kausimaku.
Kotimaisten juustoloiden juustoja,
marjoja, marjahilloa ja tervapiparia.
Perinteinen räiskäle kauden marjojen
sekä rahkan kera.
Menu Menu Savustettua tofua, Pekka Heikkisen tervaleipää,
kauraranskankermaa, tilliä, sinappikaviaaria ja
marinoitua punasipulia.
Suppilovahvero-kasvispyöryköitä, kesän kasviksia,
grillattua tomaattia, kesäperunoita ja
sitruuna-minttumajoneesia.
Räiskäle, vegaanista jäätelöä ja marjoja.
Menu Menu Kylmäsavukirjolohta, purjoa, sipulia,
kermaa ja ruiskrutonkeja.
Kuhaa Eskon verkoilta, kesäperunoita,
kesäkasviksia ja sienikastiketta.
Vanukasta oman kasvimaan mintulla maustettuna,
tuoreita mansikoita ja raparperia, kermavaahtoa.
Menu Menu Salaattia, grillikananpoikaa, paahdettua
kesäkurpitsaa, tomaattia, marinoitua punasipulia,
pekonimurua ja vuohenjuustokastiketta.
RILLIMESTARIN HIILIUUNIPIHVI G L
200 g kotimaisen rotusonnin ulkofileepihvi,
maustevoikastiketta, röstiperunoita,
kesän kasviksia ja pekonirouhetta.
Kipon jäätelömestarin tekemää jäätelöä,
marjakastiketta ja kermavaahtoa. Vaihtuva kausimaku.
VL = vähälaktoosinen, L = laktoositon, G = gluteeniton, GP = gluteeniton pyynnöstä, VE = vegaaninen, VEP = vegaaninen pyynnöstä, T = tulinen, M = maidoton, K = kasvisruoka, PÄ = sisältää pähkinää. Lisätietoja annoksista saat henkilökunnalta. Ruokavirasto suosittelee, että jauhelihapihvit syödään aina täysin kypsennettyinä. Laadukkaassakin medium-kypsennetyssä jauhelihassa voi olla EHEC-bakteereita, jotka voivat aiheuttaa vakavan ruokamyrkytyksen etenkin lapsille ja iäkkäille henkilöille.
yhteystiedot yhteystiedot Break Sokos Hotel Vuokatti Kidekuja 2
Sotkamo
kartta Ravintolaan on pääsy pyörätuolilla Keittiömme sulkeutuu päivittäin puoli tuntia ennen ravintolan sulkemisaikaa
Keittiömme sulkeutuu päivittäin puoli tuntia ennen ravintolan sulkemisaikaa
Ravintolaketjut Ravintolaketjut