Äitienpäivä
ALKUPALABUFFET
Vihersalaatti & sitrusvinegrette (L,G)
Caesarsalaatti (L)
Tomaatti-sipulisalaatti (L,G)
Pikkelöityä parsaa ja kukkakaalia (L,G)
Paahdettua kalkkunanrintaa & Mustaherukkahilloke (L,G)
Prosciuttoa (L,G)
Marinoitua melonia, fetajuustoa & minttua (G)
Savumuikkumoussea & saaristolaisleipää (L)
Rosmariini-valkosipulioliivit (L,G)
Yrttimarinoitua portobelloa (L,G)
Focacciaa, tomaattisalsaa ja munakoisopestoa (L)
PÄÄRUOKAVAIHTOEHDOT
Naudan Petit Tender, tummaa marsalakastiketta, parsaa & gremolataperunaa (L,G)
TAI
Kuhaa, hollandaisekastiketta, parsaa & varhaisperunaterriiniä (L,G)
TAI
Parsarisottoa & grillattua parsaa (L,G)
JÄLKIRUOKABUFFET
Mansikka-kermakakku (L,G)
Sitrus-raparperipiirakkaa (L,G)
Suklaatryffeliä (L,G)
Kahvi/tee
Menu tarjolla klo 12-19
MENUN HINTA 49€/S-etukortilla 47€
Pelkkä alkuruokabuffet 19,50€
Pelkkä jälkiruokabuffet 13€
Buffet alle 4-vuotiaille veloituksetta, menut 4-12-vuotiaille puoleen hintaan
Keittiömme suosittelee
VL = vähälaktoosinen, L = laktoositon, G = gluteeniton, GP = gluteeniton pyynnöstä, VE = vegaaninen, VEP = vegaaninen pyynnöstä, T = tulinen, M = maidoton, K = kasvisruoka, PÄ = sisältää pähkinää. Lisätietoja annoksista saat henkilökunnalta. Ruokavirasto suosittelee, että jauhelihapihvit syödään aina täysin kypsennettyinä. Laadukkaassakin medium-kypsennetyssä jauhelihassa voi olla EHEC-bakteereita, jotka voivat aiheuttaa vakavan ruokamyrkytyksen etenkin lapsille ja iäkkäille henkilöille.