Rosso on suomalaisten oma italialainen ravintola, joka tarjoaa paikan iloiselle yhdessäololle. Pöytään katetaan antipastoja, maukkaita pizzoja – unohtamatta moderneja pastaklassikoita, ihania italialaisia viinejä ja herkullisia jälkiruokia. Rosso on ruokapaikka, johon olet tervetullut porukalla kuin porukalla!

Asiakastyytyväisyys

4,0

Ruoka (4,0)
Palvelu (4,0)
Tunnelma (4,0)
Lapset (3,8)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 04.08.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“S- edut ja palvelu...Olen todella tyytyväinen ,kun on paikka jossa saa täyden vastineen rahalleen.. Kiitos”
“Ruoka on aina ollut maukasta, siinä yksi syy miksi mielellään käydään siellä syömässä ja voin suositella muille. Viime kerralla lapsia ei kuitenkaan juuri huomioitu. Heille annettiin vain yksi menu/puuhapaperi eikä tarjottu edes kynää. Jälkiruoka jäi tällä kertaa tilaamatta kun tarjoilijaa ei näkynyt eikä kuulunut.”
“Kaikki toimi ja ruoka ok”
“Turvallinen, tuttu, perinteinen.”
“Lähellä Vanhaa Porvoota”
“En”
“Kaikki sujui loistavasti myös ruuhka-aikaan”
“Tarjoilijamme (nuorinainen, taisi lukea nimikyltissä harjoittelija) oli aivan ihana lapsia kohtaan, huomioi upeasti, oli ystävällinen ja erittäin ammattitaitoinen. Hänelle täysi kymppi! Muutenkin kaikki sujui oikein hyvin ja tunnelma oli iloinen ja rauhallinen. Ruoat tulivat nopeasti.”
“Ihana naistarjoilija huolehti hienosti upealla asiakaspalveluasenteella ja ystävällisesti ke 22.7. Klo 15-16 tienoilla. Napakymppi! <3”
“Maukkaat hyvät ruoat??”
“Olen käynyt viimeksi Rossossa vuosia sitten Raisiossa ja muistan, että oli silloin keskinkertainen paikka. Porvoon Rosso oli taas todella viihtyisä ja siisti ravintola. En tiedä onko koko brändi uudistunut jossain vaiheessa vai onko kyse vain paikkakuntien erossa, mutta ainakin Porvoon Rossoa voin suositella. Ehkä uskoltaudun nyt myös kokeilemaan Turun seudun Rossoja.”
“Ensimmäisen kerran vierailin helmikuussa 2019, jolloin tilasin ehkäpä elämäni parhaan pitsan. Tämän perusteella suosittelin paikkaa myös seuraavilla vierailuilla, mutta valitettavasti taso oli pitsojen osalta tippunut.”
“Satuin käymään ruuhka-aikaan niin ymmärrän että kaikki ei ihan toiminut”
“Kaikki toimi kuten pitääkin ja ruoka oli herkullista.”
“Mukava paikka mutta ruuan saaminen tilauksesta kesti liian kauan. Aikaa odottamiseen pitää varata.”
“Kaikki toimi hyvin ja tarjoilijat olivat ystävällisiä ja iloisia.tunsi olonsa tervetulleeksi”
“Loma-aikaan kohtalainen hinta-laatusuhde ja tilaa on, toisin kuin vanhan kaupungin hienoissa kuppiloissa.”
“hyvä palvelu ja ruoka”
“Mukava paikka ja kiva italialaisvaikutteinen tunnelma. Avulias henkilökunta ja ystävällinen.”
“Jag tycker att portionerna var betydligt mindre än tidigare, och saknade bröd till salladsbordet vilket hela vår familj tyckte om”
“Vi fick väldigt bra betjäning som vi var mycket nöjda med.”
“Käyntiemme perusteella, ruoka ollut yleensä hyvää. Tällä viime keralla valitsimme lounaskeiton ja se oli pettymys. Ravintola on siisti.”
“ALLT VAR ANNARS OK MEN STÄDNINGEN AV BORDEN OCH STOLARNA I KORONATIDER VAR BRISTFÄLLIG. BESTICKEN FANNS I EN STOR BURK PÅ BORDET DÄR ALLA SATTE SIN HÄNDER. BESTICKEN KUNDE HA VARIT OMLINDADE MED SERVETTEN”
“Erittäin miellyttävä ja asiansa osaava henkilökunta 6/5”
“Tror att många av mina vänner skulle tycka om platsen”
“Var noh ganska nöjd med,på tällainen fanns det mycket pasta.”
“Hyvä ruoka, kotoisa ja viihtyisä ilme, erittäin hyvä asiakaspalvelu! Ja sen lisäksi lapsiystävällisin ravintola missä olen käynyt!”
“Ravintola on aivan hyvä, mutta viihtyisyyteen tulisi kiinnittää huomiota - kalusteet ovat 'tökeröt' ja ei niin viihtyisät. Henkilökuntaa oli aika vähän ja huomasin, että useat joutuivat odottamaan ovensuussa suht kauan. Meitä palveli nuori mieshenkilö (murteen perusteella itäisestä Suomesta) ja olimme kovin tyytyväisiä häneltä saamaamme palveluun. Kiinnitin huomioni muutenkin hänen tapaansa toimia, hänellä oli todella hyvä asenne työhönsä so. oli koko ajan työn touhussa ja vieläpä hyvällä huumorilla. Ruoka on keskitasoa, söin grillipihvin, ei erityismainintaa. Salaatit ovat hyvät.”
“Ravintolan sisustus saisi olla viihtyisämpi Ja salaattipöydän pitäisi parantua”
“Tarjoilija oli iloinen ja ammatillinen. Keittiölle lähti terveiset jo käydessämme. Lapsen ja aikuisen lohiannokset menivät sekaisin keittiössä. Suurempaan aikuisten annokseen ei tullut aikuisten annoksen lisäkkeitä vaan ne olivat lapsen lautasella. Lisäksi lasten annosten raa'at, pilkotut porkkanat eivät luoneet tunnelmaa ravintola-annoksesta. Porkkanoita osaamme kuoria ja pilkkoa raakana syötäväksi kotonakin. Lisäkkeeseen voi kiinnittää tarkempaa huomiota myös lasten kohdalla. Pisteitä vähentää myös se, että kysyessäni toisen lapsen annoksen hiilihydraattimäärää (lapsi diabeetikko) sitä ei osattu meille kertoa.”
“Xx”
“Parkkipaikat ovat yleensä täynnä.”
“Ihan ok paikka, ruoka, viihtyisyys, erittäin ystävällinen henkilökunta ja sijainti.”
“Jos joku tuttavistani menee Porvooseen ja tiedustelee minulta tiedänkö porvoossa hyvää ruoka paikkaa niin ehdottomasti suosittelen Rossoa.Kiertelen paljon ja matkustelen ja jos vaan tarvitsen ruokapaikkaa ja paikkakunnalla on Rosso niin ilman muuta sinne..On hyviä kokemuksia melkein kaikista Rossoista.”
“Hyvä perheravintola. Siistit tilat ja viihtyisä yleisilme. Ruokalista monipuolinen”
“---------”
“Olisin halunut vain kaksi täytettä niin tarjoilija suositteli fantasiaa tuplatäytteellä (ei ollut) ja tässätapauksessa siis pizza ylihintainen...kun oltais voitu ottaa joku muu pizza ja siitä pois täytteitä.”
“Juu”
“kaikki oli kohdallaan”
“Hyvä ruoka ja mukava ja rento palvelu”
“Siisti paikka ja ihana henkilökunta, ruoka herkullista ja palvelu nopeaa, mukava paikka muutenkin ja kiva tunnelma.”
“Ruoka ja palvelu oli hyvää heti, kun vihdoinkin saimme saimme pitkän odottamisen jälkeen pöytiinohjauksen. Tyhjää tilaa oli, mutta henkilökunnalla näytti olevan parempaakin tekemistä, kuin ohjata asiakkaat pöytiin vaikka kyltti käski sitä odottamaan. Eli tästä tulee hieman miinusta”
“Ruoka on hyvää ja tarjoilijat ystävällisiä”
“Ruoka on hyvää ja henkilökunta osaavaa ja kohteliasta”
“Hyvä leikkipaikka. Ruoka saapui tosi hitaasti.”
“Enemmän yksityisyyttä toivoisin. Pöydät liian lähekkäin.”
“Hyvä ruoka ja hyvä mieli.”
“Hyvä ruoka ja palvelu”
“Yleisarvosana 9 pitkästä odottelusta, mitä ei todennäköisesti ole korona-ajan jälkeen. Muuten täydet pisteet. Tarjoilija oli todella ystävällinen, ja kiirestä huolimatta henkilökunta loi ravintolaan levollisen tunnelman. Pitäkää heistä kii!! Kokille myös kiitokset. Loihti maukkaan pitsan. Terv. Marja-Liisa Lintunen”
“sijanti ja monivuotinen hyvä kokemus”
“Kokonaisuutena OK”
“Palvelun hitaus laski hiukan pisteitä”
“Homma toimi, ei mitenkään erityisen mieleenpainuva.”
“Salaattipöydässä huonot ja suppeat valikoimat”
“Yleisilme oli siisti ja ruoka oli hyvä parantamisen varaa olisi viinin tarjoilu lämpötilassa”
“Vierailu oli kokonaisvaltaisesti onnistunut ja ruoka oli maistuvaa.”
“Auton sai pysäköityä käytännössä viereen, tilaaminen sujui nopeasti eikä ruoan valmistamista tarvinnut kauan odotella. Sujuvaa asiointia joka tavalla.”
“koko perheelle käypänen lista”
“Helt superb betjäning. Vi kom in lite före restaurangen stängde o fick beställa mat som take away. Fantastisk betjäning, underbart god mat och vilket bemötande fast vi rusade in nån minut innan dörrarna stängde. Tusen tack❤️”
“Viihtyisä, siisti paikka. Ystävällinen palvelu.”
“Hyvä sijainti, kiva palvelu ja hyvä ruoka”
“Sijainti hyvä”
“Kävin sunnuntaina kauheet jonot (koronan takia), henkilökunnalla aiva iian kiire ja se tarttui myös meihin. Ovella muut asiakkaat odotivat vuoroaan pöytiin niinkuin mekin.”
“Perushyvä”
“kaikki toimi ja ruoka oli hyvää”
“Joo suosittelen varmasti kun se on hieno paikka.”
“Viihdyimme, ruoka loistava, kaikki toimi”
“Ongelma aina lounasseteiden kanssa. Ravintoilissa noudatetaan eri käytäntöjä?? Ainut asia, mikä hiertää. Varmasti lävisimme useammin isommalla porukalla. Nyt joutuu vierailemaan muualla. Sorry”
“En osaa sanoa”
“Overall feeling was really good after last unsuccessful visit. Nice and cozy interior and also nice corner for kids to play.”
“Suosittelen sen sijainnin ja että ravintola on uusi ja siisti. Mihin erityisesti kiinnitin huomiota kun oli tuolloin helle päivä, niin se pöytä joka oli meille osoitettu tehtyäni etukäteen varauksen, oli ilman vaihto hyvä ja miellyttävä ja lisäksi ikkunan vieressä. Ilmeisesti siinä oli myös mahdollisuus esim yrityksille kokouspaikaksi. Huom! Laitoin toivomuksen pöytävarauksen yhteydessä viihtyisän ja rauhallisen paikan, joka oli huomioitu hyvin, joten kiitos siitä henkilökunnalle.”
“Ruoka on erinomaista, palvelu joskus tökkii (kesätyöntekijät). Kun tulin ravintolaan oli paikalla 3 asiakasta. Siitä huolimatta tarjoilija sanoi ettei ehdi nyt palvella ja käski vaan odottamaan.”
“Kiva ja toimiva, varma perheravintola. Pariskunnille suosittelisin ehkä jotain eksoottisempaa mutta perheille s”
“hyvä palvelu”
“Yksi tarjoilijoista oli erityisen mukava ja palvelualtis. Muut olisivat voineet hymyillä enemmän. Ruoka ja palvelu oli hyvää.”
“Asiakas palvelija Daniela oli erittäin ystävällinen, ja hän suositteli minulle aterian jota en aiemmin ollut maistanut, ja se maistui erinomaiselta.”
“Erittäin ystävällinen palvelu, siisti paikka, hyvä ruoka.”