Rosso on suomalaisten oma italialainen ravintola, joka tarjoaa paikan iloiselle yhdessäololle. Pöytään katetaan antipastoja, niin roomalaisia kuin napolilaisiakin pizzoja – unohtamatta moderneja pastaklassikoita, ihania italialaisia viinejä ja herkullisia jälkiruokia. Rosso on ruokapaikka, johon olet tervetullut porukalla kuin porukalla!
 
Missä Rosso, siellä Italia

Asiakastyytyväisyys

4,1

Ruoka (4,1)
Palvelu (4,2)
Tunnelma (4,1)
Lapset (3,9)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 17.09.2019 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Siisti lämminhenkinen paikka, joka sopii nopeaan ex tempore-ruokailuun sekä kunnon illanistujaisiin. Hyvät ruuat ja ystävällinen palvelu.”
“Jaoimme ison pizzan äitini kanssa, jolloin vain yksi ruokailija sai ilmaiseksi ”alkusalaatit”. Ymmärrän hyvin pointin, mutta vähän ankea systeemi.”
“Salaattipöytä”
“rent och snyggt. vänlig personal. bra betjäning”
“Taattu tasainen laatu, hyvä ammattitaitoinen palvelu.”
“Yleisilme oli parantunut edellisestä käynnistä, pizzat (joita emme syöneet) näyttivät herkullisilta. Siisti ja positiivinen tunnelma”
“Jouduimme odottamaan lohikeittoa turhan pitkään. Oletimme, että se tulisi lounasaikaan nopeasti. Odotusaika oli n. 25 min. Kukaan ei antanut väliaikatietoja tms. Ilmeisesti keittiö satsasi pizzoihin, joita kyllä tehtiin koko ajan.”
“Hyvä ruoka ja henkilökunta”
“Tarjoilija Mari oli erittäin miellyttävä! Hänelle ISO kiitos??”
“Mukava tunnelma, ystävällinen palvelu, hyvä ruoka.”
“Lekhörnan lockar vår familj samt att vi allt som oftast blir betjänade på svenska. Barnen togs väldigt fint i beaktande och personalen pratade till barnen på ett varmt och trevligt sätt.”
“Lekhörnan kunde ha lite fler leksaker och vara inredd på ett trevligare sätt. Salladsbordet mångsidigare.”
“Siisti ja asiallinen lounaspaikka lähellä jokirantaa; keskustassa.”
“Maten.”
“Utmärkt pizzaugn och världens bästa oliver!”
“Tarjoilijat todella ystävällisiä ja tehokkaita. Lasten kanssa ravintola ihan nappi valinta!”
“Leikkipaikka ja kohtuusiisti WC.”
“Raastepöytä, ruoan maku ajoittain.”
“Ruoka oli hyvää ja ravintola viihtyisä.”
“Odotimme ruokaa reilun tunnin.”
“Erinomainen asiakaspalvelu. Eroaa edukseen Rosso-ravintoloiden yleisestä tasosta.”
“Salaattipöydän yksipuolisuus ja vähäinen vaihtelu.”
“Ystävällinen palvelu, hyvä ruoka”
“Siisti yleisilme.”
“Neljälle teinille annokset ovat liian pienet ja jos kuusi henkinen perhe ruokailee, niin hintaa tulee aikalailla.”
“Siisti, kiva perusravintola lounaalle ja isommalle porukalle. Todella paljon plussaa oikeasti kivasta salaatti/raastepöydästä ja hyvistä oliiveista siinä!”
“Ketjuravintolan fiilis. Lounaslistalla ei oikein mitään kiinnostavaa tai todellakaan italialaista, lounaspitsan täytemäärä oli myös surullisen niukka hintaansa nähden (esim. tuoretomaatti ei liene niin kallista, että pitsaan ei riittäisi viipaloituna valehtelematta kahta kirsikkatomaattia enempää).”
“Tiedustelut kesken ruokailun annoksen maittavuudesta”
“Vähän viileä ruokatila, ja pizzakaan ei suuta polttanut”
“Kohtuullisen hyvällä paikalla. Pysäköintitilaa lähellä. Hyvä, nopea palvelu. Ruoka hyvää. Kaiken kaikkiaan myönteinen kokemus S-ryhmän ravintolasta, joka muutoin pitää kohtuuttomia hintoja.”
“Bra helhet”
“Vaikka oli kiire saimme ruuat nopeasti. Myös tyttö tykkäsi pinkistä sateenvarjosta jäätelöannoksessa”
“Ystävällinen palvelu”
“Pieni salaattipöytä”
“urvalet som man själv får komponera till sin helhet. Saknade kombon soppa o sallad”
“Kodikas tunnelma, ei 'liian hieno'.”
“helppous, rentous, rauhallisuus, hyvänmakuinen ruoka, musiikki ei liian lujalla ja on italialaista, kivat tapetit”
“No jos kajareista kuuluu Santa Lucia laulu se vie enemmänkin fiiliksiä joulun tienoille. Ei oikein hyvä elokuun helteillä.”
“Hyvää on palvelu ja ruoka, kiitos”
“Hyvä ruoka”
“Salaattipöydällä oli todella freessiä tavaraa.”
“Ystävällinen palvelu ja hyvä ruoka”
“Olen sitä mieltä,että kaulimen käyttö pizzan teossa takaisin!”
“erittäin ystävälliset tarjoilijat”
“ruokalistalla oli vähän minulle mieluista ruokaa,se ei välttämättä vaikuta suositteluun”
“Ruoka oli todella hyvää, palvelu nopeaa ja ystävällistä ja ammattitaitoista. Oli oikein mukava käydä.”
“Tarjoilijamme oli miellyttävä ja persoonallinen ja ruoka hyvää”
“Ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilökunta teki käynnistä miellyttävän ja fantastinen ruoka. Kiitos:)”
“Syötiin vaan jälkkärit, mutta silti meidät otettiin lämmöllä sisään ja toivotettiin tervetulleiksi. Järkkäri + kahvi oli hyvää, ja palvelu ihanan ammattitaitoista ja pirteää. Jäi hyvä fiilis käynnistä.”
“Hyvä, italialainen tunnelma. Viihdyin ruokaillessa täällä vaikka yksin olinkin. Lasten nurkkaus oli mielenkiintoinen, suosittelisin lapsiperheille myös. Ruoka oli hyvää ja riittoisa annoskoko täytti vatsan.”
“Olen käynyt useasti. Nyt pizzat olivat pohjan sekä täytteiden osalta erityisen onnistuneet. Onkohan kokki vaihtunut? Ennen tavallisen hyvää, tällä kertaa erinomaista!”
“Salaatti-/tapaspöytä alkuun voisi olla runsaampi.”
“Ystävällinen asiakaspalvelu ja siistit tilat.”
“Pizzapohja oli erinomainen”
“När servitrisen hörde att vi pratade svenska bad hon genast att få träna sin svenska. Fungerade utmärkt, om det var något hon inte kunde frågade hon hur man säger det och sen upprepade det själv. Hon hade också informerat den manliga servitören som hämtade vår mat så han pratade också svensaka. Mycket bra service!”
“Pizzan kunde ha varit hetare.”
“Glad,vänlig personal”
“viihtyisä paikka, palvelu toimi hyvin vaikka henkilökunnalla oli kiire”
“hyvä ruoka ja tunnelma”
“Erittäin miellyttävä henkilökunta”
“Paikassa on kiva, freesi sisustus ja tunnelma, ja ruokalistalla muutamia espanjalaiselle miehellenikin erittäin maistuvia yllätyksiä. Tulimme paikalle arkipäivänä klo 21, jolloin Rosso näyttää olevan melkein keskustan ainoa avoinna oleva ruokaravintola (iso plussa jo tästä, että klo 21 aikaan Porvoossa voi vielä illastaa!) ja meidät toivotettiin erittäin lämpimästi tervetulleeksi. Mitään rajoituksia tilauksillemme ei esitetty, vaikka toki tiesimme ravintolan sulkeutuvan klo 22, ja palvelu oli hyväntuulista ja huomioivaa koko vierailumme ajan. Meiltä kysyttiin jopa jälkiruokatoiveita, vaikka keittiö oli jo siivottu ja ravintola sulkeutumassa - tästäkin eleestä jäi hyvä mieli, vaikka tietenkään emme tieten tahtoen pidentäneet henkilökunnan päivää. Ilta-aikaan jo hiljainen ravintola sopi mieheni ja minun romanttiseen iltaan täydellisesti ja ystävällinen, huomioiva palvelu teki kokemuksesta suorastaan yhden parhaistamme Porvoossa! P.S. Porvoon Rossossa on aina (vuosikausien kokemuksella) ollut täysin erilainen fiilis kuin Helsingissä, jossa asumme emmekä enää kyseistä ketjua käytä.”
“Muualla päin Suomessa toimivien Rossojen maine.”
“Barnvänlighet med lekplats och leksaker. God pizzarågdeg”
“Vattenavgift”
“Roka oli maukasta, alkupalapöydän antimet hyvät, raikkaat.”
“Lekhörnan”
“Matens kvalitet”
“Henkilökunta. Hyvä lohisoppa.”
“Hyvä ruoka!”
“Ruoka oli ihan hyvää”
“Lounasruokaa ei tarjoiltu kesäaikana. Lounasasika työssäollessa on rajallinen joten listalta tilaaminen vie oman aikansa. Sisään tullessa tarjoilija sanoi että ei ole mitään ruuhkaa ja lupasi että ruoka tulee nopeasti. Nyt sitten kävi kuitenkin niin että ruuan tulo kesti ja kesti ja varsinaista ruokailuaikaa jäi 8 min”
“Siisteys,asiansa osaava henkilökunta,hyvä ruoka”
“Rauhallinen ilmapiiri”
“Tarvitsimme miettimisaikaa annosten valitsemiseen ja parin kyselykerran jälkeen tarjoilija unohti, että emme ole vielä tilanneet. Kun vihdoin saimme palvelua, tarjoilija pahoitteli tilannetta ja ilmeisesti kiirehti tilaustamme, koska ruuat tulivatkin sitten erittäin nopeasti vaikka ravintola oli ruuhkainen.”
“Naisten sekä miesten vessat olivat epäsiistejä ja paperit sekä käsipyyhkeet lopussa.”
“Lapset huomioitiin erittäin hyvin”
“Hyvä ruoka ja nopea ystävällinen palvelu .”
“Tosi hyvää ruokaa”
“Hyvä sijainti. Iso, kiva ravintola.”
“Harvemmin tulee suositeltua sellaista mikä on 'ihan hyvä'. Tällä kertaa iloisesti yllätyttiin edullisesta menosta jonka molemmat valitsimme.”
“Kokonaisilme ja palvelu hyvää.”
“nopea palvelu, ruoka ihan hyvää, perusvarma Rosso”
“salaattipöytä vaatimaton”
“Hyvä ruoka ja hyvä palvelu”
“Erinomainen sijainti ja hyvä ruoka”
“Ruoka oli erittäin hyvää, maukasta ja kauniisti esillä.”
“Henkilökunnan suhtautuminen. Aluksi kaikki oli hyvin, tervehdittiin ja hymyiltiin, mutta kun ruoat oli tilattu asenne jotenkin muuttui ja vähän kuin olisimme olleet häiriöksi.. Okei, sulkemisaika oli jo suht lähellä, mutta aikaa oli kuitenkin vielä hyvin ja keittiö avoinna. Söimme mieheni kanssa kumpikin La Serata Romana illallis kokonaisuuden, jossa olisi jaksaessaan saanut toisenkin pizzan samaan rahaan. En kuitenkaan jaksanut edes sitä ensimmäistä pizzaa kokonaan, vaan pyysin siitä loput mukaan. Tyrmistys oli valtaisa kun minulle vain tokaistiin, että koska kyseessä on syö pizzaa niin paljon kun haluat, niin siitä ei saa viedä loppuja kotiin. Ymmärtäisin, jos olisin 'turhaan' tilannut uuden pizzan. Mutta ei, kyse oli siitä ensimmäisestä ja ainoasta pizzasta, joka kuului maksamaani ateriaan. Siitä se loppu pizza sitten varmaan roskiin heti kiikutettiin. Enpä olisi syönytkään.. Paikan siivous päivän lopuksi ja ovien sulkeminen tuntui olevan tärkeämpänä mielessä. Maksoimme laskun noin klo 20.20 (ravintola auki klo 21 asti) ja posituimme paikalta siten, että mieheni meni vielä käymään vessassa ja minä menin ulko-oven edustalle odottamaan ja sanaakaan sanomatta ovi lyötiin lukkoon heti perässäni. Kiire tuntui olevan saada paikka suljettua. Ikävä maku jäi suuhun tästä suhtautumisesta ja suuren suuri kummastus, kun ei maksetusta pizzasta saanutkaan loppua mukaan. Hyvin kummallista mielestäni, tuskin tämä ihan normaali ohjeistus/toimintatapa, vai?”
“Upean ystävällinen palvelu pohjoisen keski-suomen murteella =) toimivat, hinta-laatusuhteeltaan hyvät pitsat, riittävä salaattitarjonta.”
“Ystävällinen ja hyvä palvelu, asiakkaan huomioiminen ja pöytään ohjaaminen, vaikka oli ruuhkaa. Kerrottiin että jonkun verran joutuu odottelemaan, mutta itseasiassa ei kauaa mennytkään, kun tarjoilija tuli kysymään tilausta ja juomathan sai samantien. Erittäin hyvät pizzat! :)”
“Siisti, hyvä ruoka, hinta-laatusuhde hyvä. Vaikka oli täyttä, ruoka tuli melko nopeasti.”
“Lasten pizza oli aivan älyttömän pieni :) pienentynyt edellisestä kerrasta.”
“Loistava palvelu”
“Siisti,viihtyisä, hyvä ruoka ja osaava ja palvelualtis henkilökunta”
“Ei ollut mitään negatiivista”
“Personalen var väldigt serviceinriktad och fastän restaurangen var fullsatt hade de tid att betjäna alla nya kunder som kom in. Barnens hörna var väldigt populär för barnbarnen vi hade med oss. Maten var god och vi fick den väldigt snabbt. Som svenskspråkig familj fick vi all service också på svenska vilket är väldigt tacksamt. Som allmänt vitsord ett bra ställe att gå och äta till. Förstås på sommaren skulle det vara ett plus om det fanns en uteservering .”
“Ystävättäreni on moniallertikko ja henkilökunta teki hänelle erittäin maukkaan ruoan ISO KIITOS KOKILLE ?????? ja KOKO HENKILÖKUNNALLE ??????”
“tarjoilijalla oli tilannetajua ja palveli erittäin hyvin ja joustavasti, en muista nimeä mutta nimikyltissä luki harjoittelija. Terveisiä!”
“Pitsa oli vähän liian suolaista (oli Parman kinkkua)”
“Hyvä paikka lapsiperheille”
“Ruokalista on aika perus, ei parhainta italialaista, mitä olen syönyt.”
“Talon pippuripihvi on tosi hyvä”
“Vanhan ajan Rosso oli paljon tunnelmallisempi sisustukseltaan. Liian aikaisin suljetaan viikonloppuisin.”
“Ravintola oli tosi siisti ja henkilökunta hyvin ystävällistä.:)”
“Ketjuravintolaksi aika korkeat hinnat.”
“Jokiranta lähellä”
“Tarjoilija oli hyvä”
“Viihtyisä sisustus”
“Hyvä ruoka,ystävällinen palvelu ja kiva sisustus(varsinkin valokuvista tehdyt tekstiilit).”
“Henkilökunta täysi kymppi!”
“Viihtyisä kohtelias väki bonusruoka”
“Ystävällinen henkilökunta ja ammattitaitoinen”
“Ystävällinen nuori nainen palveli meitä asiallisesti.”
“Hyvä lastenleikkipaikka, mukava henkilökunta”
“Annosten hinta-laatusuhde. Ruoka oli hyvää, mutta hinta melko korkea tällaiseksi paikaksi ja ruoaksi. Kehnohko alkusalaattipöytä.”
“Nopea ja sujuva palvelu. Ruoka oli hyvää.”
“Hyvä sijainti. Todella ystävällinen henkilökunta! Saimme tarjoilijalta apua ja vinkkejä ruoan valintaan. Hyvä salaattipöytä, siisti, tuoretta ja riittävän monipuolinen. Ruoka tuli nopeasti, vaikka ravintola melko täysi. Annos kauniisti aseteltu ja maistuva! Maksaminen ruuhkasta johtuen (? tai yleinen käytäntö) kassalla, hetki odoteltiin, mutta pientä viivytystä pahoiteltiin. Mukava ja reipas nuorimies! Siisti vessa ??. Hyvä ilmastointi. Musiikki ilmeisen sopivaa, kun ei jäänyt mieleen eikä häirinnyt. Tulen uudestaan.”
“Ainoa miinus ( pieni sellainen), että pöydät ovat aika lähekkäin. Nyt ei häirinnyt, kun molemminpuolin naapuripöydissä oli ”rauhallisia ja hillittyjä” ruokailijoita. Mutta tämän takia en kyllä jätä suosittelematta. Koska hyvät puolet, maistuva ruoka varsinkin, ovat niin vahvoja.”
“Yllättävän hyvää ruokaa”
“Hyvä ruoka ja siisti.”
“Lapsia ei huomioitu, koska ruokalistassa oli tehtävää heille, mutta ei tuotu kyniä.”
“God mat”
“Lite för mörkt, det ekar”
“Ihan ok pizzapaikka Porvoossa.”
“Alkupalapöytä nykyisin aika surkea verrattuna aiempaan Rosso-käyntiin (on jo jokunen vuosi kun Kotkasta lopetettiin). Valitsin omavalinta pizzan ja päälle oli laitettu rucolaa jota en tilannut enkä tykkää siitä. Maksaminen oli hidasta niin maksoimme itse tiskin kautta.”
“Ilmapiiri, palvelu, ruoka”
“sontikka jäi, mutta ei hätää sain sen takaisin säilytyksestä !!!”
“Trevlig stämning och god mat”
“Isollekin seurueelle tilaa myös turistisesonkina ja lasten kanssa aina takuuvarma valinta.”
“Smidig betjäning och lätt att komma till, alla hittar mat som de tycker om”
“Tarjoilija joka hoiti meidän pöydän tilauksen oli mukava ja ammattitaitoinen. Vaikka töitä oli paljon ei se näkynyt mitenkään kiireen tuntuna asiakkaalle päin. Jäi oikein hyvä maku niin ruuasta kuin palvelusta. Kiitos!”
“Hyvä ruoka ja erinomainen palvelu.”
“Tarjoilija erittäin positiivinen.”
“Ruoka oli erittäin hyvää,söimme lammasrisottoa,en muista sen listanimeä .) ottaisin uudestaankin sitä : )”
“Nopea palvelu ja ystävällinen henkilökunta ja aina maistuva ruoka”
“Bearnaisekastike ei ollut hyvää”
“Hyvä hinta ja hyvä ruoka Roomalainen meny illallinen oli tosi hyvä ??”
“Gluteenitonta olutta valikoimaan”
“Ystävällinen palvelu”
“Pöydillä oli runsaasti likaisia astioita, joita sai itse siivoilla kun menimme meille ohjattuun päytään”
“Erittäin varma palvelu, erinomainen maistuva ruoka.”
“Valitsemme ystävieni kanssa aina rosson jos tekee mieli syödä jotain. Aina yhtä ihanat tarjoilijat ja palvelu.”
“Salaattipöydästä puuttui kurkku”
“Ruoka oli todella hyvää ja palvelu nopeaa sekä oikein ystävällistä!”
“Ainut miinus oli se että lasten annos oli todella pieni.. 10 ranskalaista lapsi laski! ?? Tai sitten se on merkki siitä että täytyisi siirtyä jo aikuisten annoksiin! ??”
“Asiakaspalvelu”
“Salaattipöydän niukkuus, korkea hintataso.”
“aidon ystävällinen henkilökunta. kiitos”
“Henkilökunnalla tuntui olevan pallo vähän hukassa. Ravintolassa ei varsinaisesti ollut edes ruuhka, mutta tarjoilijat häsläsivät jatkuvasti jotain ja uudet asiakkaat joutuivat odottamaan melko pitkään ja valitessaan pöytää joutuivat etsimään siistityn pöydän. Meidän viereisellä pöydällä oli astiat lähes puoli tuntia asiakkaiden poistumisen jälkeen, eivätkä uudet asiakkaat voineet istua siihen.”
“Kiva, ystävällinen tarjoilija.”
“Perus Rosso”
“Maten servicen personalen”
“Menyer saknades på svenska och engelska men hämtades på begäran”
“Siisti ja rauhallinen paikka”
“Kaikkien Rossojen tapaan salaattipöytä on huono”
“Ruoka on aina hyvää ja henkilökunta mukavaa.”
“Kiviuuni pizza,hyvä palvelu”
“Perheelliselle liian kalliit hinnat. Ruokajuomana vesi joka myös erikseen laskutettiin. Jos olisi halvemmat ruoat ehdottomasti tulisi useammin ruokailtua ulkona.”
“Edelliseen viitaten perheellinen ei voi useasti ruokailla tulee liian kalliiksi.”
“Iloinen ja osaava palvelu.”
“Rento tunnelma ja ystävällinen henkilökunta. Lapsiperheet huomioitu hyvin.”
“Ruokalista oli uusittu ja ruuat todella maukkaita myös lappusen ruoka.Tarjoilija oli ihana,ystävällinen ja osasi suositella hyvää ruokaa.”
“Lekhörna för barn samt goda pizzor.”
“Pizza oli todella hyvää ja tarjoilija todella ystävällinen. Tuli kysymään useaan kertaan onko meillä kaikki hyvin”
“Laadukas ruoka, terveellinen ja hyvä salaattipöytä. Asiantunteva ja iloisen rento henkilökunta.”
“Pizzan päälle ainoa tulinen vaihtoehto oli jalapeno, joka ei ole kovin tulinen, ja lisäksi se on aika pahan makuinen. Jos olisi ollut punaista chiliä tai habaneroa, olisin yllättynyt positiivisesti ja suositellut paikkaa monille.”
“Nopea palvelu, vaikka porukkaa olikin paljon. Auki pyhäpäivänä.”
“Asiakaspalvelu oli vähän tönkköä.”
“Kaikki toimi. Gluteeniton valikoima ja hyvä palvelu.”
“No rosso on rosso ??”
“Porvoo on aina kiva paikka käydä visiitillä??”
“Ihmeellinen pysäköinnin järjestely Porvoossa. Toisella puolella katua valvoo kaupunki, toisella puolella joku yksityinen narikka. Maksoin pysäköinnin sovellutusella, mutta vähän jäi epäselväksi miksi pysäköinnin valvoja meinasi kirjoittaa virhemaksun. Jotain selitti, juuri tuota eri kadunpuolien valvontaa???”
“Ravintola on yleisilmeeltään siisti, autopaikan saa vaivattomasti, ruokalista mutkaton.”
“Ruokalista voisi uusiutua siten että tarjolla olisi paikallisia tuotteita, kasvissyöjille enemmän vaihtoehtoja. Salaattipöytä oli hienoinen pettymys, maa artisokat ja jotkun muut puuttuivat.”
“Ok hinnat, leikkinurkka, sijainti”
“Hidasta tilata jälkkäriä”
“Mukava henkilökunta, viihtyisä, hyvä ruoka”
“Hei, Sain erinomaista palvelua porvoon rossossa 15.6 lauantaina. Ruoka oli hyvää ja henkilökunta palveli hyvin!”
“Pyysin laskun pöytään ja odotin sitä 15 minuuttia. Lopulta kävelin kassan luo maksamaan laskun.”
“Hyvä sijainti, hyvää ruokaa, siisti paikka, hyvä ja mukava palvelu.”
“Hyvä ruoka ja sopiva hintataso”
“Yhden lapsen ruoka tuli vasta sitten kun koko muu perhe oli lähes syönyt. Kyseessä oli vielä perheen nuorin lapsi, joka odotti ruokaa kärsimättömästi. Melkoinen moka. Henkilökuntaa oli liian vähän ja jouduimme odottamaan melko kauan palvelua.”
“Lasten nurkkaus Ihana ruoka Annettiin juhlia pikku juhlaamme rauhassa Henkilökunta oli kuitenkin ikäänkuin 'hengessä mukana' Henkilökunta varmisti välillä, että onko kaikki hyvin”
“Parkering utanför, snyggt och trevligt ställe enligt tre generationer”
“Naispuolinen tarjoilijamme oli erittäin miellyttävä ja aito.”
“Ruokalista suht hyvä. Annos riittävä”
“Ehkä yksi työntekijä lisää”
“Rosvon oma pippuripihvi. Aivan sika hyvää. En ole missään saanut niin hyvää. Kaksi kertaa syönyt saman ja muutaman kerran muuta. Erittäin hyvää, vaikka ei mainosteta erikseen steek houseksi. Kiitos !”
“Parkkipaikan puutteellisuuksia. Maksullinen kyllä löytyy kadun varresta, jos on tilaa.”
“Hyvät tilat lapsiperheelle. Sopivan väljät tilat”
“Palvelu oli ystävällistä ja ruoka tuli pöytään todella nopeasti.”
“Wc oli epäsiisti, haisi pissalta, paperi- ja saippuatelineet olivat osin tyhjät. Ilmeisesti saavuimme juuri kielteisimmän hetken päätyttyä, koska pöydät olivat viimeistelemättömiä; välinekipot tyhjiä ja laseja puuttui pöydästä. Lisäksi raastepöytä oli hyvin vajaa. Se kyllä täytettiin meidän jälkeemme, eli tarvittaessa olisimme kyllä voineet hakea lisää.”
“Hienosti huomioitu meidän erityisryhmä.”
“Erittäin hyvä ruoka”
“En saanu haluamaani vaihdosta lisukkeisiin vaikka sitä pyysin.”