Le Blasonin parsamenu on täällä 3.4. alkaen!
Parsamenu saatavilla 3.4. alkaen
Le Blasonin menun rinnalla kulkevat sesongin raaka-aineet, ja parsat ovat varma kevään merkki! Siispä tänäkin vuonna tarjolla on Le Blasonin Parsamenu.
Le Blasonin vuoromestari Aki Ojanperä kertoo, että parsan kanssa lyömätön yhdistelmä on hollandaise. Hollandaise on voikastike, mikä maustetaan sitruunalla. Kastike valmistetaan keittiössä päivittäin ennen avaamista. Paksu voikastike ja keitetty valkoinen parsa on herkullinen ja klassinen yhdistelmä. Juomaksi parsan kanssa sopii hapokas valkoviini, joita löytyy Le Blasonin viinilistalta useampia.
Varaa pöytä täältä!
Samalla kun sydämestämme toivotamme teidät tervetulleeksi, pyydämme teiltä yhtä asiaa. Laulakaa jos teitä laulattaa, puhukaa jos teillä on sanoja. Tehkää miten ikinä haluatte, viinillä tai ilman. Meidän intohimomme on se, että juuri te olette Vieraanamme. Lähtekää ovesta hyvä maku suussa ja tulkaa jälleen takaisin!
Le Blasonin menut
Näissä ravintoloissa
Possentie 7, 13200, Hämeenlinna