Helsingin TOP 5 maisematerassit

Helsingin terassiopas 2024

Suomalaisista 85 % pitää sijaintia tärkeimpänä asiana terassin valinnassa. Poimimmekin tähän parhaat terassit, joilla pääset nauttimaan Helsingin kauniista kesämaisemista. Katso lista ja tule viettämään kesä terassilla!

1. 10. Kerros

Nouse Helsingin kattojen ylle ravintola 10. Kerroksen terassilla. Kaupungin parhaalla paikalla, hotelli Vaakunan yhteydessä, sijaitseva näköalaravintola tarjoaa maiseman, jonka jokainen haluaa nähdä!

Lue lisää »

2. Ateljee Bar

Hotelli Tornin ylimmissä kerroksissa sijaitsee Ateljee Bar, jonka kattoterassilta aukeaa yksi Helsingin ikonisimmista maisemista. Näkymistä nautitaan huolella valittujen juomien parissa. Jos et ole vielä koskaan käynyt, niin tämä kannattaa ehdottomasti kokea!

Lue lisää »

3. Memphis Hakaniemi

Täydellinen yhdistelmä kesäistä kaupunkielämää ja kaunista luonnonrauhaa Tokoinrannan maisemissa. Ympyrätalolla sijaitsevan Memphis Hakaniemen värikkäällä terassilla viihtyy vaikka pidempäänkin herkkujuoman, ruoan ja hyvän seuran kera.

Lue lisää »

4. Sailor's

Ota metro alle ja suuntaa Herttoniemenrannan Sailor'siin! Persoonallisen OlutHuoneen terassilta aukeaa yksi Helsingin upeimmista merimaisemista. Rauhallisella terassilla istuskelee usein alueen asukkaita ja vierailevia veneilijöitä nauttimassa huurteista, ja tunnelma on leppoisa.

Lue lisää »

5. Kappeli

Kesäisestä Helsingistä voi tuskin puhua ilman, että mainitsee tämän Esplanadin helmen. Kappelin terassilla paitsi nautitaan mahtavista näkymistä, siellä voi kokea itse olevansa osa tuota tv-sarjoista ja elokuvista tuttua legendaarista kesämaisemaa.

Lue lisää »

Katso myös: Näille terasseille koiran kanssa »

Helsingin terassiopas 2024

Löydä lisää lähelläsi olevia terasseja ja inspiroidu Raflaamon terassivinkeistä.
Katso terassiopas

Ravintolaketjut

Amarillo
Babista Kebab Revolution
Bacaro Doppio Cafe & Deli
Bistro
Chico's
Coffee House
Frans & les Femmes
Grill it!
Hesburger
Hophaus
La Famiglia
Oksa
Oluthuoneet
PizzaBuffa
Presso
Prisma Cafe
Public Corner
Rosso
Rosso Express
Rosso Pizza
Spaghetteria
Trattoria
VENN