Grill it! - Rakkaudesta grillaukseen!

Grill it! Marina yhdistää perinteisen grillauksen ja ensiluokkaiset raaka-aineet tuoreella ja innostavalla tavalla. Ruokalistalla kohtaavat skandinaavisen selkeät maut ja mausteet ympäri maailman. Lämminhenkinen miljöö ja uniikki musiikkimaailma johdattelevat kulinaariselle matkalle viinin ja ruoan maailmaan nauttien ympäri vuoden aurajokirannan upeista maisemista . Grill it! Marina sijaitsee Radisson Blu Marina Palace Hotellin katutasossa.

Tutustu ravintolaan virtuaalisesti:
Grill it! Marina ravintola

Grill it! Marina lounge bar

Grill it! Marinan terassi

Pyydä tarjous    sales.turku@radissonblu.com    puh. 020 1234 710

Käy tykkämässä - ja tiedät mitä meillä tapahtuu:

Facebookissa    https://www.facebook.com/GrillItMarinaTurku

Asiakastyytyväisyys

4,1

Ruoka (4,1)
Palvelu (4,0)
Tunnelma (4,1)
Lapset (3,1)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 16.01.2019 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Sijainti joen rannassa on loistava.”
“Hyvä sijainti ja kivat näkymät Aurajoelle.”
“Joulupäivänä emme tunteneet itseämme kovin tervetulleiksi, pöytien laittaminen oli kesken klo 14.”
“Miljöö miellyttävä, salaattibuffet suhteellisen hyvä.”
“Lounaan hinnan nosto vuoden vaihteen jälkeen”
“Siisti yleisilme. Perusvarma s-ketjun ravintola.”
“Olimme syömässä Tapaninpäivänä. Olin varannut pöydän viikkoja aiemmin. Meille ilmoitettiin ennen neljää iltapäivällä, että ruokalista on supistettu, koska ruoka on loppu. Esim. pippuripihviä ei enää saanut. Lisäksi kysyin kahdelta tarjoilijalta tilaamamme viinin sokerimäärää. Toinen unohti selvittää koko asian ja palasi asiaan kun olimme jo ruokailleet. Hän ilmoitti ettei tietoa löydy. Oman tarjoilijamme oli selvittänyt asian jo kauan aikaisemmin. Kysyimme asiaa häneltä, koska vastausta ei ruvennut ensimmäiseen kyselyyn kuulumaan.”
“Ainakin hienot maisemat edellisten arviointien lisäksi”
“Olutlasin kaataminen lähes puolisoni selkään ja sählääminen laskutuksessa”
“Mutkaton paikka, näköala joelle.”
“Su 22.12. ravintolassa oli liian vähän henkilökuntaa!”
“Miljöö, palvelu ja hyvä ruoka”
“Voisi olla vaihtelempia istuma-alueita”
“Hyvä palvelu, kiinnostava Menu”
“Hinnat aika korkeat sekä ruoka että viinit”
“lasten pikkulahjat hyvä juttu”
“Meitä oli viisi henkilöä kahdessa eri sukupolvessa. Ruokalista oli nykyisiin ravintoloihin verrattuna poikkeuksellisen laaja ja kaikki löysivät helposti itselle sopivan aterian. Useimmiten nykyään joutuu tekemään valinnan poissulkemalla eli plokkaamaan ensin pois ne, mitä ei ainakaan halua ja valitsee sitten sen, mikä viimeiseksi jää, vaikka ei juuri miellytäkään. Nyt kalansyöjä, kasvistensyöjä ja lihansyöjät löysivät hyvät ateriat. Lihansyöjä oli erityisen ilahtunut, kun sai hyvän pihvin eikä ainoa liharuoka ollut esim. Ibericoporsaan niskaa tai muu vuorokauden haudutettu lihanpala, jonka me vanhemmat ihmiset hyvin muistamme pula-ajalta eikä ole ruokaa, jota varten lähdemme ravintolaan syömään.”
“Miellyttävä ympäristö, maukas menukokonaisuutta ja mukava tarjoilija.”
“Hieno paikka, siisti ravintola ja tunnelma oli hienostunut mutta rento. Ruoka oli hyvää ja palvelu miellyttävää.”
“Palvelu oli hyvää mutta pelisilmää voisi kehittää. Ruoka tuli nopeasti joten ennen ruokaa erikseen tilaamani viini tuli pöytään ruuan tulon jälkeen muistutettuani siitä. Olimme ravintolassa kuitenkin hetkenä jolloin siellä ei ollut ruuhkaa.”
“Sian poski oli sellainen ruoka, joka vei pisteitä paljon alas.”
“Monipuolinen lista.”
“Suppeahko viinilista.”
“Ruoka oli todella hyvää ja aukioloaika arkena oli hyvä. Teatterin jälkeen tosin ainoa paikka mistä sai vielä ruokaa.”
“Vähän hidas palvelu.”
“Ruoka on hyvää, tunnelma rauhallinen, ei hälinää.”
“Tarjoilijan rahastustaito oli viime käynnillä erittäin heikko. Todella hidasta. Ja sekoilua.”
“Hyvä asiantunteva henkilökunta, laadukas ruoka, hyvä tunnelma,”
“Maisema”
“Hinnat”
“isänpäivä Menu oli vähän suppea”
“Hyvä ruoka ja palvelu, viihtyisä ympäristö, ja hieno maisemakin.”
“Helppo poiketa, koska naapurissa”
“Epämiellyttävä valaistus illalla ruokasalissa. Kovin spartalainen kalustus. Tilatut neljä pippuripihviä kaikki medium rare, kun yhden piti olla well done ja kolmen medium. Tarjoilija ei hallinnut ruokalistan lisuketarjontaa.”
“Henkilökunnan ystävällisyys. Osa menun ruoista oli maistuvaa. Meille järjestyi toiveidemme mukainen pöytä ilman pöytävarausta, vaikka ravintola oli lähes täyteen buukattu.”
“Taimen menun alkuruoka epäonnistunut viritys. En viitsinyt lähettää keittiöön, koska muiden ruokailu olisi viivästynyt ja fiilis mennyt.”
“Viehättävä tunnelma ja todella maukas ruoka. Ystävällinen henkilökunta. Pöytävaraustamme, jonka olimme tehneet netissä, ei heti löytynyt, mutta mieshenkilö, joka ilmeisesti oli joku päällikkö, hoiti asian kuntoon ja saimme hyvä pöydän.”
“Ruoka ja palvelu olivat korkeatasoisia.”
“Gluteenittomien tuotteiden löytäminen ei ollut aivan niin sujuvaa kuin olisi hyväksi. Tarjoilija kyllä selvitti asiat mallikelpoisesti.”
“ruoka oli tosi hyvää!!”
“Ruoka on aina todella hyvää ja tarjoilijat ystävällisiä.”
“Baaritiskin edessä oleva joukkio, joka piti mielestäni hieman liian kovaa meteliä. Mielestäni olisi kiva jos ravintolan puoli olisi jotenkin rajattu erikseen.”
“Monipuolinen salaattivalikoima ja maukas ruoka”
“Jos edelle sattuu isompi lounastamaan tullut joukko (työporukka), on maksutilanne hidas ja joutuu odottamaan kauan > siihen voisi satsata enemmän, että maksaminen olisi aina joutuisaa lounasaikaan”
“Ravintolan sijainti - ihana katsella jokinäkymää ja ohi käveleviä ihmisiä. Pidän myös itse rakennuksesta.Tuntuu,että kaikki tämän päivän ravintolat ovat kovin pieniä ja ahtaita (tehoneliöt keskustassa) - nautin Grill Itin (Marinan) tilasta,että sitä siis on??”
“Loistava lounassalaattipöytä, rauhallinen tunnelma, kauniit maisemat ikkunasta”
“Tunnelma oli rauhallinen ja musiikki ei pauhannut, joten pystyimme seurueessa hyvin keskustelemaan.”
“Etsin Breezeriä.Tarjoilija sanoi, että ei kuulu valikoimiin, mutta ei suositellut tilalle jotain vaan jäin pohtimaan pitemmäksi aikaa mitä otan.”
“Salaattipöytä on parantunut huomattavasti.”
“Lounasbuffet, varsinkin salaattipöydän tarjonta, ollut lähes joka kerta erinomainen. Toivottavasti konsepti säilytetään.”
“Lounasaikaan- kun on ruuhkaa-voisi siisteydestä buffetpöydän alueella kiinnittää hieman enemmän huomiota.”
“Tunnelma ja sijainti joen varressa, hyvä ruoka”