Menu
Keittiömme suosittelee
ALKURUOAT
Mätiä ja piparjuurta
Tyrniä ja valkosipulia
Hernepyreetä ja keltajuurta
SALAATIT
Sis. kalaa
Sis. kalaa
Varhaisperunaa, kananmunaa ja tilli-jogurttikastiketta
Varhaisperunaa, kananmunaa ja tilli-jogurttikastiketta
Kirsikkatomaattia ja granolaa
KEITOT
Pieni. Paahdettua saaristolaisleipää
Suuri. Paahdettua saaristolaisleipää
KASVIS
Fenkolikastiketta ja porkkanapyreetä
KALA
Ruohosipulikastiketta, kesäkasviksia ja varhaisperunaa
Mätikastiketta ja pinaatti-kasvispaistosta
LIHA
Timjamikastiketta, kesäkasviksia ja perunaterriiniä
Herukkakastiketta, keltajuurta ja puikulaperunaa
Punaviinikastiketta, haudutettua sipulia ja puikulaperunapyreetä
Rakuunakastiketta ja grillattua sydänsalaattia
JÄLKIRUOAT
Tyrnisorbettia
MENUT
Katkarapuskagen Kappelin leipomon mallasleivällä (L)
Mätiä ja piparjuurta
Paahdettua poron sisäpaistia (L)
Herukkakastiketta, keltajuurta ja puikulaperunaa
Crème brûlée (L, G)
Tyrnisorbettia
Rosmariinilla ja katajanmarjalla maustettua kotimaista karitsaa (L, G)
Tyrniä ja valkosipulia
Paahdettua kotimaista siikaa (L, G)
Mätikastiketta ja pinaatti-kasvispaistosta
Lakkajäädykettä, mustikkaa ja mantelikakkua (L)
Tartaria paahdetusta munakoisosta ja linsseistä (L, G, VE)
Hernepyreetä ja keltajuurta
Sienillä ja härkäpavuilla täytettyä savoijinkaalirullaa (L, G, VE)
Fenkolikastiketta ja porkkanapyreetä
Marinoituja mansikoita, ginillä maustettua sorbettia ja rosmariinimarenkia (L)