Amarillo yhdistää niin ystävät kuin tuntemattomat ja saa jengin viihtymään saman pöydän ääressä. Tyyliltään Amarillo on raikas ja reilu, mutkaton ja energinen. Ruokalistalta löytyy reippaasti tuoreita makuja parhaita lemppareita unohtamatta. Ja tietenkin tarjolla on myös kurkun kostuketta ja mukavaa fiilistä.
 
Perjantaisin ja lauantaisin klo 20.00 Amarillossa katetaan The Table – elämyksellinen ateria uniikkeine juomineen ja ruokineen johon kuka tahansa voi ottaa osaa pöytävarauksella. Tämä on elämys, jonka jokaisen täytyy kokea!
 
Tule testaamaan, viihtymään ja löytämään uusia frendejä!

Asiakastyytyväisyys

4,1

Ruoka (4,1)
Palvelu (4,2)
Tunnelma (4,1)
Lapset (4,0)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 14.09.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Hintalaatusuhde hyvä! :-)”
“Homma toimii!”
“Ruoka ja palvelu hyvää.”
“Kaikki sujui hyvin”
“"Ravintola on tuotteineen ja palveluineen sitä, mitä odottaa. Ei mitenkään erityisen yllätyksellinen. Perusvarma ravintola perheelle. Tuttu ja turvallinen."”
“Amarillon pitkäaikaisena asiakkaana pidän tämän hetkisestä menusta ja ruokatarjonnasta. Viikottaisena kävijänä toivoisin jotain sesonki/kausiluonteista vaihtuvaa menua/annoksia.”
“Tuttua ja turvallista Amarillo laatua”
“"Hyvä ruoka, viihtyisä paikka"”
“Ruoka oli hyvää ja palvelu ystävällistä ja sujuvaa. Lapset otettiin hyvin huomioon. Koko perheelle jäi vierailusta hyvä mieli ja täysi vatsa.”
“Olin todella tyytyväinen kokemukseen.”
“Hyvä ruoka!”
“Palvelu oli erinomaista ja ruoka hyvää”
“Kaikki toimii”
“Samanlainen ravintola kuin muutkin paikkakunnalla.”
“"Hyvä ruoka, mukava hämyinen tunnelma, ripeät tarjoilijat."”
“"Kiva käydä Amarillossa, ravintola on hyvällä sijainnilla. "”
“Kaikki sujui”
“"Oli hyviä salaatteja ja vihanneksia paljon tarjolla, erittäin hyvä."”
“"Hyvää ruokaa. Lista tosin nykyään suppeampi omaan makuun. Nykyään ei ole kunnon tilaa missä voisi rauhassa listaa tutkia ja tehdä valintaa ateriasta. Entinen ”perinteinen” tapa menun ja maksamisen kanssa oli nykyistä parempi. Nykyinen käytäntö sopii, jos ainoastaa päivän lounaan haluaa syödä."”
“Helppo ja hyvä lounas.”
“En voi vastat musiikki kysymyksiin koska olemme kuuroja”
“Homma toimi hyvin”
“Amarillo big burgeri toimii aina.”
“"Melko kauan joutui odottamaan sekä ruokaa, että laskua, mutta toki ilta oli melko kiireinen. Tarjoilijat olivat kyllä erittäin ystävällisiä ja ruoka hyvää. "”
“Hyvä lisä Lahden lounasbuffa valikoimaan”
“Suosittelisin. Hyvällä paikalla ja hyvä ja rento tunnelma.”
“Erittäin hyvä ruoka ja palvelu.”
“"Ruoka oli tosi hyvää, henkilökunta mukavaa ja asiakaspalvelu toimi loistavasti "”
“Meitä oli 2aikuista ja 4lasta. Yllätyin palvelusta erittäin paljon kuinka lapset otettiin heti ja loistavasti huomioon! Olen hyvin tyytyväinen. Kiitos! Ja ruoka oli hyvää. Myös lapset tykkäsivät. Ja pääsivät pelaa peliäkin.”
“Kaikki meni hienosti ja ruoka oli hyvää”
“"Mukava ja mutkaton paikka, mukava henkilökunta ja hyvä sijainti."”
“Kokonaisuudessaan käynti oli hyvä.”
“"Meidät vietiin pöytään. Saimme nopeasti palvelua. Toinen meistä ei halunnut mitään kastiketta hampurilaiseen, tarjoilija ehdotti itse haluausikohän tomaattia hampurilaiseen. Siis hyvä ja joustava palvelu. Mukava sisustus. "”
“Hyvä palvelu ja maistuva ruoka sekä juomat”
“Lahdessa vähän ravintoloita ja valikoima aika suppea. Amarillossa mukava tunnelma”
“"Hyvät burgerit, vaikka tällä kertaa ei Don ama ollut lainkaan menussa? Perusburgerissa liian kova ja kuiva pihvi."”
“Palvelu oli joustavaa ja ruoka hyvää”
“Ruoka ja palvelu on erittäin hyvää”
“Jokaiselle jotakin”
“Ranvintolapäällikkö oli todella ystävällinen ja mukava.”
“Oli niin ystävällistä porukkaa ja muutenkin mukavia. Tultiin kysymään esimerkiksi onko kaikki hyvin ja en ole missään muussa ravintolassa törmännyt sellaiseen aluksi hämmennyin mutta sitten tuli lämmin fiilis että minun halutaan viihtyvän siellä”
“Olin todella tyytyväinen kaikkeen.”
“"Huvä tunnelma, saimme olla rauhassa mutta henkilökunta huomioi hyvin. Tuli kysymään maistuuko ruoka ja saako olla lisää juomaa. Tarjoilija muisti kuka tilasi minkäkin annoksen."”
“Pidin sisustuksesta ja työntekijöistä.”
“Hyvä asiakaspalvelu”
“Ruoka ja palvelu oli hyvää”
“"Ruoka oli hyvää, mutta terassin siisteydessä parantamisen varaa."”
“Hyvä perus amarillo”
“Hyvä ja asiantunteva palvelu. Ruoka oli erittäin hyvää. Koko seurueemme oli tyytyväinen.”
“"Koko vierailu oli erittäin onnistunut! Toivotettiin tervetulleeksi, pari eri tarjoilijaa huomioi meidät koko vierailun ajan, palvelu oli iloista ja energistä ja ruoka erinomaista! "”
“Mukava paikka”
“"Hinta/laatusuhde oli melko hyvä, tarjoilija ystävällinen. Ruoan tulo kesti n. 45 minuuttia, mikä tuntui melko pitkältä ajalta, kun ottaa huomioon, että ravintolassa ei ollut paljon asiakkaita."”
“Loistava palvelu ja hyvä ruoka”
“Sijainti oli hyvällä paikalla”
“"Ruoka oli erittäin hyvää, eli ruuan takia kannattaa käydä. Palvelu ystävällistä."”
“Henkilökunta ammattitaitoista ja huomioi mukavasti lasta.”
“Salaattipöytä todella vajaa vaikka asiakkaita vähän ja olisi kyllä varmasti kerennyt jos olisi ollut pelisilmää. Ruoka oli lounas ruuaksi Ok. Tarjoilijaa sai odottaa turhan kauan että sai tilattua laskun.”
“Todella hyvä henkilökunta ja hyvää palvelua!”
“"Amarillon menu uudistus ei kyllä nyt kohdaltani ole onnistunut. Edellisellä kerralla tilaamani Base-burger oli suoraan sanoen, mitätön. Kaksi suolakurkku lohkoa lautasen reunalla näyttivät olevan itsemurhan partaalla. Herrajumala, lapsenkin lautasella oli salaattia, tomaattia ja kurkkua!"”
“paikka oli viihtyisä kaikenikäisille”
“Palvelu sujui hyvin.”
“Hyvä lounas”
“Hyvä palvelu oli”
“Juuri sopiva paikka sen hetken tarpeseen.”
“"Ammatttaitoinen henkilökunta, ja hyvällä paikalla "”
“Kaikki toimi”
“Kaikki sujui hyvin ja ruoka oli hyvää. Suosittelen mielelläni ystäville”
“Kaikki toimi”
“Ruoka tuli super nopeasti!”
“Hyvä henkilökunta.”
“Hyvä ruoka ja edullinen”
“En yleensä suosittele mitään kenellekään.”
“"Juomien saamisessa kesti noin 30min tilauksesta. Tarjoilijat eivät tulleet kysymään saisiko jotain olla lisää. Tarjoilija ei osannut tuoda oikeita laskuja oikeille ihmisille, meitä oli 10henkeä. Laskun saamisessa kesti kauan. Ei ollut edes ruuhka-aika. Ruoka oli kuitenkin hyvää. "”
“Helt okej plats. Inte den bästa jag varit på men ej heller dåligt”
“kaikki meni ihan hyvin”
“Hyvä palvelu ja ruoka”
“Mukava henkilökunta(Jenni erityisen reipas ja hyvä asiakaspalvelija).. hyvät ruoat ja myös aina joku kanta-asiakasviini??”
“"Hyvä hinta/laatusuhde, siisti ravintola ja ystävällinen asiakaspalvelu??"”
“Miellyttävä kokemus ja hyvä kun saa s-etukortilla alennuksia ja bonusta. Toisaalta kasvisruokavaihtoehdot olivat hieman puutteelliset.”
“Ihan hyvä ruoka”
“"Ruoka hyvää, tilat väljät ja viihtyisät. "”
“Kaikki toimi ok ja oli sopivasti valinnanvaraa.”
“Mielyttävä ympäristö ja hyvä ruoka.”
“Ruoka oli todella hyvää ja tunnelma oli mukava ravintolassa!”
“"Ruoka oli erittäin maistuvaa, sijainti ja tunnelma hyvä. Pieni miinus pitkästä odotusajasta (noin 1 tunti kesti ravintolaan saapumisesta ruokien saamiseen). Nälkäkiukku ei onneksi päässyt yllättämään, sillä pöytäämme tuotiin nachoja."”
“"Hyvä hinta-laatusuhde, hyvät aukioloajat."”
“Hyvä meininki”
“Kaikki toimi niin kuin pitikin”
“"Ravintola on hyvässä paikassa, henkilökunta on ystävällistä , ruoka on hyvää ja vähän erillaista mitä syön yleensä."”
“Ruoka oli maukasta ja palvelu oli hyvää”
“Ei mitään mieleenpainuvaa.”
“Perus varmaa palvelua ja hyvää ruokaa.”
“"Hyvä ruoka, keskeinen sijainti, hyvät sisätilat"”
“Hyvä palvelu”
“"Syötiin terassilla, oli oikein mukavaa. Plussaa myös siitä, että maksettiin ruoka etukäteen sisäkassalle, niin lähtökin sujuvaa eikä tarvi odotella laskua. "”
“Vaikka asioin paikassa lounas aikaan ja tilasin alacarte listalta niin silti jäin kaipaamaan nachoja ennen ruuan saantia.”
“Mukava paikka”
“Kaikki toimi todella hyvin.”
“"Erittäin mukava ja ystävällinen tarjoilija. Nuori puhelias, vaalea tyttö"”
“"Tilattiin kolme annosta. Hamppari oli pojalla erinomainen. Tytön pestokala ok. Oma salaattini hinta-laatusuhde ei ollut hyvä. Kuten 11 v poika sanoi oli salaatti täynnä kaikkea mahdollista sikin sokin, hinta lähes 18 turhan hulppea ko salaatista. "”
“"Ruoka oli erinomaista, mutta asiakaspalvelu ei niinkään. Jälkeeni tulleet pääsivät edelleni, kun odottelin vapautuvaa asiakaspalvelijaa. "”
“"Ihana tarjoilija. Paikka on vilkkaan tien vieressä, olimme terassilla."”
“Hyvää ruokaa ja mukavaa henkilökuntaa aina!”
“"Tarjoilija oli rento ja huumorintajuinen, en muista hänen nimeään. Ruoka perus amarillo ruokaa, ehkä hieman positiivisesti yllätyin. S-Ryhmän ravintoloissa saa usein perus hyvää ruokaa hinta-laatu-suhde huomioiden, tietää mitä odottaa, harvemmin tulee yllätyksiä hyvässä tai pahassa."”
“"Kävimme puolisoni kanssa Lahden Amarillossa myöhään lauantai-iltana 3.7 klo 22-23. Takana oli Ironman70.3 -kisa ja nälkä kova. Meidät otettiin heti ovella ystävällisesti vastaan vaikka oli selvää, että ravintolassa on kiirettä. Päästyämme pöytään, tarjoilijatar tuli nopeasti paikalle, ja hoiti tilauksemme sekä kaikki lisäpyyntömme erittän täsmällisesti huolimatta siitä että hän oli ilmeisesti yksin vuorossa ja nälkäisiä pöytäkuntia oli useita. Väsynyt kisaaja sai vatsansa täyteen todella nopeasti, ja tästä äärimmäisen lämpimät kiitokset koko ravintolan väelle aina ovimiehestä reippaan tarjoilijattaren kautta keittiöön!"”
“Ei mitään huonoa sanottavaa. Ainut mitä pienin lapsi jäi kaipaamaan kun tarjoilija sanoi tuovansa värityskynät ja kuvan ja tarjoilija ilmeisesti unohti.”
“Kaikki toimi ja ruoka oli hyvää”
“"Kaikki sujunut aina hyvin, kun olen asioinut Amarillossa"”
“kyllä”
“Lasten ruoat olisi voinut valmistaa näin isossa seurueessa ensin Aikuiset söi lapset odotteli ja tuskastui nälissään”
“"Vegaanisen annoksen sai helposti, mikä on itselleni aina tärkeää ravintolaa valitessani."”
“Olen aina saanut erittäin hyvää palvelua kyseisessä paikassa ja kaikki työntekijät (varsinkin tarjoilijat) ovat olleet todella mukavia ja heidän kanssaan on ollut helppo keskustella.”
“"Asiakaspalvelu oli mahtavaa, ja erityismaininta tarjoilijoille, jotka huomioivat englanninkielisen puolisoni. "”
“Ruoka oli maukas.”
“"Ammattitaito työntekijöissä parantunut, varsinkin asiakkaiden huomioiminen. Myös kiitos, että ruoka-annosta sai muokata helposti mieleisekseen. Toivottavasti tämä mahdollista edelleen. "”
“Lounaslista suppea.”
“Kaikki kohdillaan”
“Ruoka oli todella maukasta”
“Hyvä sijainti ja hyvä ruoka.”
“"Mukava paikka, joskus ruuan tulo kestää kauan. Yleensä tarjoilija ilmoittaa asiasta joten ei tule suurempaa mieliharmia"”
“"Käyn (uimataitoisen) autistisen tyttäreni kanssa Lahdessa vuosittain kesälomamatkalla. Olen asunut Lahdessa v. 1957 -1968. Kesällä käymme maauimalassa uimassa ja voimme vaihtaa uimavaatteet uimavalvojien tiloissa (olen leskimies, tytär tarvitsee ohjausta). Uinnin jälkeen tapanamme on tulla aina syömään Amarilloon. Suosimme myös talvireissuillamme Amarilloa. Ravintolan keskeinen sijainti keskellä kaupunkia ja onnistunut ruokalista vaikuttavat asiaan. Palvelu myös ensiluokkaista, ruoka-annosten odotteluaika pöydässä on ollut kohtuullista."”
“"Ruoka oli todella hyvää, alkuruoka tuli todella nopeasti eikä missään tilaamassani oli moitittavaa. Iso suositus. "”
“Kiva perus ravintola. Hinta-laatusuhde kohdillaan. Usein jos kaveriporukalla käydään syömässä valikoituu Amarillo paikaksi”
“ruoka on hyvää”
“Ravintolakokemus oli aika mielyttävä. Kaikki toimi ihan hyvin. Ehkä se viimeinen silaus kuitenkin puuttui.”
“"Suosittelisin enemmän, jos henkilökunta olisi tullut nopeammin kysymään tilauksemme. Jouduimme itse pyytämään henkilökunnan huomion että saimme palvelua. Kun tuli maksun aika henkilökunta oli taas kadonnut, joten kävimme itse sisällä maksamassa.(istuimme terassilla)"”
“"hyvää ruokaa ja ystävällinen palvelu, kaunis ilma terassilla "”
“Varma lastu”
“Suuresta asiakasmäärästä huolimatta palvelu oli nopeaa ja ystävällistä. Ruoka ja juoma oli hyvää.”
“Mukavan viihtyisä terassi????”
“Viihtyisä paikka hyvällä sijainnilla keskellä kaupunkia.”