Presso on sitä varten, että joka päivä olisi aikaa omalle hyvälle hetkelle. Haluamme vaalia läheistä ja kotoista kahvilakulttuuria. Kahvi on suomalaiseen makuun hyvää ja varmasti tuoretta. Pullat, sämpylät ja pikkusyötävät ovat herkullisen makuisia, paikan päällä leivottuja ja aina tuoreita – meillä on uuni kuumana koko päivän. Tottahan elämän pitää olla makeaakin. Anna meidän yllättää: kun kello kilahtaa, jotakin hyvää tuli juuri uunista.  

Asiakastyytyväisyys

4,1

Ruoka (3,9)
Palvelu (4,2)
Tunnelma (4,2)
Lapset (1,7)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 02.06.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Jos joku kysyisi sen alueen lounaspaikkoja voisin suositella tutustumaan”
“Sijainti hyvä, sujuva asiointi”
“Mukava uusittu kahvila/lounaspaikka. Sämpylävalikoima voisi olla parempi.”
“Kiva siisti kahvila. Itse olisin kaivannut vhh/ketovaihtoehtoa syömiseen. Tästä voisi ottaa joku Kuopion kahvila kopin. Kysyntää olisi!”
“Riittävästi tilaa. Hinnat on kyllä korkeet”
“Hyvä kahvila / ruokapaikka”
“Kasi on ihan hyvä arvio.”
“Ihan hyvä kahvila kaiken ikäisille.”
“Kahvila oli siisti ja tyhjentäneet paikat siivottiin nopeasti. Henkilökunta hymyili ja tervehti. Ainoa huomautettava oli, etten hoksannut tarjolla olevaa salaattivaihtoehtoa ennen kuin valitsin muuta. Tilattavat ruoat-valikoima oli melko korkealla ja huomaamaton.”
“Mukava palvelu, gluteeniton valikoima ei ollut suuri, mutta löytyi ihan ok kahvileipä.”
“Hyvä sijainti käytämme s-markettia ruoka ostoksiin”
“Perussetti. Kahvileivät kalliita.”
“Mukava ja viihtyisä kahvila. Ystävällistä palvelua.”
“Sinne on helppo tulla ja mukava miljöö”