Presso on sitä varten, että joka päivä olisi aikaa omalle hyvälle hetkelle. Haluamme vaalia läheistä ja kotoista kahvilakulttuuria. Kahvi on suomalaiseen makuun hyvää ja varmasti tuoretta. Pullat, sämpylät ja pikkusyötävät ovat herkullisen makuisia, paikan päällä leivottuja ja aina tuoreita – meillä on uuni kuumana koko päivän. Tottahan elämän pitää olla makeaakin. Anna meidän yllättää: kun kello kilahtaa, jotakin hyvää tuli juuri uunista.  

Asiakastyytyväisyys

4,2

Ruoka (4,0)
Palvelu (4,3)
Tunnelma (4,1)
Lapset (3,1)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 04.08.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Peruskahvila josta saa tavan syötävää ja juotavaa”
“Viihtyisä ja tasalaatuinen paikka”
“Kahvi oli tuoretta ja hyvää.Tarjolla kahta laatua. Ja henkilökunta iloisia.”
“Olen suositellutkin paikkaa useille ihmisille. Helppo tulla autolla mistäpäin Kuopiota tahansa. Monipuolinen valikoima - jokaiselle jotakin. Todella hyvänmakuista aina kaikki! Siisti ja viihtyisä kahvila. Ystävällinen henkilökunta.”
“Perushyvä kahvila.”
“Odotin pitkään kassalla. Kukaan ei tullut rahastamaan. Join sitten kahvin ja söin pullan ennen maksua, ettei kahvi ehtisi jäähtymään. Maksoin sen jälkeen. Minulta kyllä pyydettiin anteeksi.”
“Maistuvat tuotteet ja hyvä palvelu.”
“Hyvä ruoka monipuoliset salaatit”
“Asiointi sujuvaa. Palvelu ystävällistä.”
“Rauhallinen paikka. Kaikki tarvittava potkän matkan reissaajalle.”
“Tosi hyvä ruoka lounaalla.Emme asu Kuopiossa mutta kun käymme kaupungissa menemme tähän paikkaan syömään olisiko kyse myös tottumuksesta mutta ruoka on tosiaan hyvää ja vaihtelevaa”
“asumme leppävirralla joten aina kun on käynti kuopiossa tulemme ruokailemaan rossoon”
“Melko mutkatonta Hinta-laatu siedettävä.”
“Hyvä palvelu ja maistuvat tuotteet.”
“Lounaalla oli runsas tarjonta ja kaikki mitä söin oli erinomaista. Salaattipöytä oli loistava.”
“Kaikki sujui hyvin ja ruoka oli 'tavallisen ' hyvää.”
“Hyvin todennäköisesti.”
“Helppo käydä kauppareissun yhteydessä”
“Siisti ja hyvä sijainti.”
“Hinta-laatusuhde kohdallaan”
“Lapsella maidoton, vehnätön ruokavalio. Oli säätämistä. Lapsen ruoka oli lopulta lapsen mielestä liisn mausteista (”tulista”). Jäi syömättä. Toiset saivat pastaruuan kanssa leipää, mutta allergikko lapsi ei mitään leipää. Jäi epäileväinen olo, ymmärtävätkö työntekijät että maitoallergikon ruuassa ei saa olla voita, kermaa. Seuraavana päivänä lapsella oli ruoka-aineallergiaoireita, en voi sanoa varmuudella, mistä ne johtuivat.”
“Kahvi on aina tuoretta ja jos on melkein tyhjä pannu niin se vaihdetaan heti täyteen.”
“Hintataso korkeahko”
“Perusjutskaa, ei sävähdytä, kulunut”
“Sijainti, hinta/laatu”
“Suosittelisin käyntiä jos esim. haluaa käydä pikaisesti kahvilla kuten itse monesti kahvitauolla. Asiointi helppoa ja nopeaa.”
“Helppo tulla, tuttu valikoima”
“Ihan ok lounaspaikka”
“Helppo käydä kahvilla kampaamoreissun ja kaupassa käynnin yhteydessä.”
“Kaikki OK.”
“Helppo asiointi.”
“Maistuva ruoka ja hyvä palvelu.”
“Hyvä ruoka”
“Henkilökunta on ystävällistä ja osaavaa. Kahvilatuotteet ovat tuoreita, joskus jopa lämpöisiä ja siitä kiitos. Maksaminen on helppoa ja linja toimii oikein nopeasti ja aina muistutetaan bonus kortista. Henkilökunnalle antaisin erikois kiitoksen ystävällisyydestä ja huumorintajusta. Ainoa negatiivinen asia Pressossa on uudet tuolit,ne eivät ' pysy kuosissa ' miettikääpä sitä. Kaikkea hyvää teille.”
“Ihan ok paikka.”
“Esim koska paikalle on helppo tulla autolla.”
“Hyvä palvelu ja ruoka”
“Asiointi oli erittäin sujuvaa palvelu myös reipas ja iloinen vastaan otto henkilökunnalta.Kiitos.”
“Asiointi on hyvää tasoa asiakkaan näkökulmasta.”
“Homma hoitui vaikka piti itse hakea ja pyytää erikseen ruokailuvälineet ruoan tultua pöytään; eivät olleet missään tarjolla eikä työntekijä tuonut niitä pöytään tilauksen mukana. Ymmärrettävää, sillä erityisjärjestelyt coronan vuoksi aiheuttavat erityisjärjestelyjä. Tilassa oli huomioitu hyvin fyysisen etäisyyden vaatimukset ja palvelu oli ystävällistä. Asiakkaita ei ollut kerralla liikaa. Tulemme taas jatkossakin!”
“xx”
“Hyvä ruoka”
“Nopea ja hyvä palvelu. Hyvä ruoka.”
“Tilasimme kolme pizzaa ja niiden ulkonäkö oli vähän sitä sun tätä. En ole ehtinyt asiasta vielä laittaa palautetta kuvien muodossa. Lisäksi tuotteen saaminen kesti paljon kauemmin mitä sanottiin.”
“Korona aika on ratkaisevasti vähentänyt käyntejäni kaikissa kahviloissa, myös Pressossa. Syksyllä alkaa kaiken kaikkiaan uusi 'koronaton aika', silloin tapaillaan varmemmin myös Pressossa”
“Koska tämä paikka on kokonaisuudessaan mieleiseni, haluan saman ilon kavereillekin.”
“kaikki meni hyvin ja aamupala oli hyvä”
“Ruoka oli hyvää, mutta pitsassa täytteitä niukanlaisesti. Seuralaisen gluteeniton pitsapohja vaikutti kuulemma valmispohjalta ja hän vertasikin pitsaa roiskeläppään. Palvelu oli kuitenkin ystävällistä!”
“ei jäänyt mitään hampaan koloon”