Presso on sitä varten, että joka päivä olisi aikaa omalle hyvälle hetkelle. Haluamme vaalia läheistä ja kotoista kahvilakulttuuria. Kahvi on suomalaiseen makuun hyvää ja varmasti tuoretta. Pullat, sämpylät ja pikkusyötävät ovat herkullisen makuisia, paikan päällä leivottuja ja aina tuoreita – meillä on uuni kuumana koko päivän. Tottahan elämän pitää olla makeaakin. Anna meidän yllättää: kun kello kilahtaa, jotakin hyvää tuli juuri uunista.  

Asiakastyytyväisyys

4,2

Ruoka (4,1)
Palvelu (4,3)
Tunnelma (4,2)
Lapset (3,2)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 22.09.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Hyvä ruoka ja helppo tulla.”
“Sopiva sijainti, nopea toiminta, hyvä palvelu”
“Kassaneidillä oli huono päivä”
“Sijainti ja palvelu sekä bonus”
“Rauhallinen, kiva paikka.”
“Maittava lounas ollut joka kerta”
“Hyvä ruoka.”
“Asiat kohdillaan”
“Henkilökunta on ystävällistä.”
“Ruoka hyvää, ystävällinen henkilökunta.”
“Kahvilan tuotepuoli oli hivenen suppea, mutta riittävä. Myyjää piti pieni hetki odotella mutta tämä selittynee lounasajan pienellä ruuhkalla (vaikka kahvilan puolella ei ollut jonoa). Näistä huolimatta join hyvät kahvit, kelpaa tulla uudestaankin.”
“Perustelisin”
“Ihan mukava peruskahvila.”
“Kahvilana ei kahvilaa kummempi. Ajaa tässä tapauksessa asiansa.”
“Selkeä tuotteiden esillepano. Ystävällisesti ohjailtiin, mikäli en löytänyt=haparoi tarvitsemaani. Hyvät ruokavaihtoehdot, hyvät kahvileipä vaihtoehdot. Sujuva palvelu.”
“Kaikki sujuu hyvin. Lounasaikaan joitakin pöytiä oli pyyhkimättä, ainoa pieni miinus. :-)”
“Kaikki oli hyvin”
“Samassa paikassa kaikki tarvittava”
“Viihtyisä, tilava, ei ruuhkaa”
“Sopivan iso, sopii isollakin porukalla, siis on riittävän väljää ja tarjottava monipuolista”
“avara tilat,iso parkkipaikka,rauhallinen paikka”
“Käyn Pressossa silloin kun vierailen ystäväni luona”
“Palvelu on hyvää ja kohteliasta!”
“Varmaa perus kauraa..”
“Pyysin pitsan vähällä juustolla, mutta varmaan kiusaksi oli lorautettu sitä ihan extramäärä. En vaivautunut kylläkään reklamoiman asiaa kun meillä oli nälkä ja kiire seuraavaan paikkaan, joten söin kiukkuisena pitsani.. Jospa ensi kerralla paremmin!”
“Todella siisti, avara ja valoisa paikka. Sain todella hyvää asiakaspalvelua ja tiesin mitä tilasin, niin juoman eri koot esiteltiin näyttämällä mukien koot. Näin laadukasta paikkaa on helppo suositella.”
“Ruoka on hyvää, toisinaan erinomaista. Etikkapohjaista kaalisalaattia toivoisin tarjolle. Joskus aikasemmin on ollut.”
“Hyvä ruoka, keittolounas mahdollisuus, salaattipöytä hyvä ja monipuolinen.”
“Nopea palvelu lounasaikaan. Hyvä salaattipöytä ja vähähiilihyd. vaihtoehtoja tarjolla lämpimässä ruuassa. Maut kohdillaan. Helppo tulla autolla.”
“Kaikki toimi tavalliseen tapaa hyvin”
“Ykkösrastin Pressossa olen tavannut lähes joka kerta jonkun tutun ja oppinut tuntemaan myös uusia hyviä kavereista, joiden kanssa juttelutuokiot ovat piristäneet yksinäisen ihmisen elämää.”
“Kyllä”
“Lämmintä kasvisruokaa voisi olla monipuolisemmin, esim falafel-pyöryköitä, kasvispihvejä, soijasuikaleesta tehtyä kastiketta tms.”
“Kahvilassa käynti oli sellainen kuin olin sen etukäteen ajatellutkin.”
“Kokonaisuutena hyvä lounas- ja ruokailupaikka. Kaikki toimii jouhevasti.”
“Presdo on remontoitu viihtyväksi, ruoka oli erittäin hyvää ja hinta laatusuhde kohdillaan. Pöydät ja ilmapiiri on mukavaa ja sijainti hyvällä paikalla. Erittäin paljon pidän muutoksista.”
“Hyvää ruokaa. Valkosipulikastike salaattiin täytyisi kuulua pyytä”
“Kaikki toimi hyvin!”
“Normi toimintaa”
“Iso ravintolasali, joka on hieman 'kolkko'”
“Siisti, rento tunnelma”
“Peruskahvila josta saa tavan syötävää ja juotavaa”
“Viihtyisä ja tasalaatuinen paikka”
“Kahvi oli tuoretta ja hyvää.Tarjolla kahta laatua. Ja henkilökunta iloisia.”
“Olen suositellutkin paikkaa useille ihmisille. Helppo tulla autolla mistäpäin Kuopiota tahansa. Monipuolinen valikoima - jokaiselle jotakin. Todella hyvänmakuista aina kaikki! Siisti ja viihtyisä kahvila. Ystävällinen henkilökunta.”
“Perushyvä kahvila.”
“Odotin pitkään kassalla. Kukaan ei tullut rahastamaan. Join sitten kahvin ja söin pullan ennen maksua, ettei kahvi ehtisi jäähtymään. Maksoin sen jälkeen. Minulta kyllä pyydettiin anteeksi.”
“Maistuvat tuotteet ja hyvä palvelu.”
“Hyvä ruoka monipuoliset salaatit”
“Asiointi sujuvaa. Palvelu ystävällistä.”
“Rauhallinen paikka. Kaikki tarvittava potkän matkan reissaajalle.”
“Tosi hyvä ruoka lounaalla.Emme asu Kuopiossa mutta kun käymme kaupungissa menemme tähän paikkaan syömään olisiko kyse myös tottumuksesta mutta ruoka on tosiaan hyvää ja vaihtelevaa”
“asumme leppävirralla joten aina kun on käynti kuopiossa tulemme ruokailemaan rossoon”
“Melko mutkatonta Hinta-laatu siedettävä.”
“Hyvä palvelu ja maistuvat tuotteet.”
“Lounaalla oli runsas tarjonta ja kaikki mitä söin oli erinomaista. Salaattipöytä oli loistava.”
“Kaikki sujui hyvin ja ruoka oli 'tavallisen ' hyvää.”
“Hyvin todennäköisesti.”
“Helppo käydä kauppareissun yhteydessä”
“Siisti ja hyvä sijainti.”
“Hinta-laatusuhde kohdallaan”
“Lapsella maidoton, vehnätön ruokavalio. Oli säätämistä. Lapsen ruoka oli lopulta lapsen mielestä liisn mausteista (”tulista”). Jäi syömättä. Toiset saivat pastaruuan kanssa leipää, mutta allergikko lapsi ei mitään leipää. Jäi epäileväinen olo, ymmärtävätkö työntekijät että maitoallergikon ruuassa ei saa olla voita, kermaa. Seuraavana päivänä lapsella oli ruoka-aineallergiaoireita, en voi sanoa varmuudella, mistä ne johtuivat.”
“Kahvi on aina tuoretta ja jos on melkein tyhjä pannu niin se vaihdetaan heti täyteen.”
“Hintataso korkeahko”
“Perusjutskaa, ei sävähdytä, kulunut”
“Sijainti, hinta/laatu”
“Suosittelisin käyntiä jos esim. haluaa käydä pikaisesti kahvilla kuten itse monesti kahvitauolla. Asiointi helppoa ja nopeaa.”
“Helppo tulla, tuttu valikoima”
“Ihan ok lounaspaikka”
“Helppo käydä kahvilla kampaamoreissun ja kaupassa käynnin yhteydessä.”
“Kaikki OK.”
“Helppo asiointi.”
“Maistuva ruoka ja hyvä palvelu.”
“Hyvä ruoka”
“Henkilökunta on ystävällistä ja osaavaa. Kahvilatuotteet ovat tuoreita, joskus jopa lämpöisiä ja siitä kiitos. Maksaminen on helppoa ja linja toimii oikein nopeasti ja aina muistutetaan bonus kortista. Henkilökunnalle antaisin erikois kiitoksen ystävällisyydestä ja huumorintajusta. Ainoa negatiivinen asia Pressossa on uudet tuolit,ne eivät ' pysy kuosissa ' miettikääpä sitä. Kaikkea hyvää teille.”
“Ihan ok paikka.”
“Esim koska paikalle on helppo tulla autolla.”
“Hyvä palvelu ja ruoka”
“Asiointi oli erittäin sujuvaa palvelu myös reipas ja iloinen vastaan otto henkilökunnalta.Kiitos.”
“Asiointi on hyvää tasoa asiakkaan näkökulmasta.”
“Homma hoitui vaikka piti itse hakea ja pyytää erikseen ruokailuvälineet ruoan tultua pöytään; eivät olleet missään tarjolla eikä työntekijä tuonut niitä pöytään tilauksen mukana. Ymmärrettävää, sillä erityisjärjestelyt coronan vuoksi aiheuttavat erityisjärjestelyjä. Tilassa oli huomioitu hyvin fyysisen etäisyyden vaatimukset ja palvelu oli ystävällistä. Asiakkaita ei ollut kerralla liikaa. Tulemme taas jatkossakin!”
“xx”
“Hyvä ruoka”
“Nopea ja hyvä palvelu. Hyvä ruoka.”
“Tilasimme kolme pizzaa ja niiden ulkonäkö oli vähän sitä sun tätä. En ole ehtinyt asiasta vielä laittaa palautetta kuvien muodossa. Lisäksi tuotteen saaminen kesti paljon kauemmin mitä sanottiin.”
“Korona aika on ratkaisevasti vähentänyt käyntejäni kaikissa kahviloissa, myös Pressossa. Syksyllä alkaa kaiken kaikkiaan uusi 'koronaton aika', silloin tapaillaan varmemmin myös Pressossa”
“Koska tämä paikka on kokonaisuudessaan mieleiseni, haluan saman ilon kavereillekin.”
“kaikki meni hyvin ja aamupala oli hyvä”
“Ruoka oli hyvää, mutta pitsassa täytteitä niukanlaisesti. Seuralaisen gluteeniton pitsapohja vaikutti kuulemma valmispohjalta ja hän vertasikin pitsaa roiskeläppään. Palvelu oli kuitenkin ystävällistä!”
“ei jäänyt mitään hampaan koloon”