Sopeutamme toimintaamme vallitseviin olosuhteisiin turvallisesti.

 Maanantaista lauantaihin maukasta kotiruokaa ja kahvilatuotteita - Presso Piispanristiltä. Tervetuloa!

Uutukainen ja pullatuoksuinen Presso palvelee Prisman yhteydessä Piispanristillä, Turun ja Kaarinan rajalla. Teemme rehellistä kotiruokaa sinua varten. Kahvia keittelemme tummana sekä vaaleana. Pulla on lämpöisen tuore ja vitriinissä pursuilevat suolaiset sekä makeat herkut. Asiakaspalvelumme on letkeän rentoa ja voit huoletta piipahtaa ihan ilman pyhävaatteita.

Kotiruokalounasta tarjoamme maanantaista lauantaihin. Ruoan voit nauttia paikan päällä tai napata mukaan, kierrätettävissä rasioissa - tietenkin.

 

Leikkipaikka on toistaiseksi suljettu!

Meillä viihtyy nyt myös naperot, sillä Vesku rakensi meille ihanan leikkimökin ja kaarinalaisen Toygroupin Tommi on tuonut mökkiin leikittävää sisäpuolelle. Syöttötuoleja ja mikro on saatavilla ja lastenhoitohuone sijaitsee Prisma-käytävän toisella puolella.

Tuu kaffel!

 

Asiakastyytyväisyys

4,5

Ruoka (4,4)
Palvelu (4,6)
Tunnelma (4,5)
Lapset (3,7)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 07.07.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Uudet siistit tilat. Ystävällinen reipas henkilökunta.”
“Mukava paikka lounastaa kaupassa käynnin lomassa”
“Siisti paikka, hyvä palvelu ja tuoreet tuotteet”
“Hyvää ja laadukasta ruokaa, hyvää asiakaspalvelu”
“Se on viihtyisä , monipuolinen hyvällä paikalla”
“Hyvää ruokaa.”
“Minulla ei ole varsinaisesti tapana suositella kahviloita tai ravintoloita, mutta jos joku kysyisi Piispanristin Pressosta, todennäköisesti suosittelisin sitä.”
“Trevligt ställe och god mat”
“Trevlig personal O en speciellt trevlig å söt ung dam✌️”
“Tarvii jotakin asiointia siellä päin , pelkkä kahvin pulla ei riitä”
“Ihan ok lounaspaikka.”
“Miellyttävä paikka ja henkilökunta. Salaattipöytä loistava, piimä samoin. Pääruuissa joskus samana päivänä kaksi sellaista versiota jotka eivät maistu. Mielestäni selkeä liha ja kala olisi aina paras. Ei kiusauksia kiitos, paitsi Jansson.”
“Viihtyisä paikka”
“Koronasta johtuen oli hienoa päästä ruokailemaan paikassa, jossa oli otettu huomioon kaikki varotoimenpiteet.”
“Ilmapiiri on ystävällinen, ruoka on hyvää joskin eläkeläisalennusta lounaasta ole niinkuin muilla lounaspaikoilla.”
“Raaka-aineet hyvät. Liha maistuvaa ja mureaa. Kokki ymmärtää ja tietää miten haudutetaan kanat, porsaat, naudan lihat jne. Se tulee kokemuksesta ja sitä taitoa kannattaa varjella sekä opettaa tuleville uusille kokeille.”
“Presso on 'vanhaan Prisman' Pressoon verrattuna valoisampi ja viihtyisämpi ja siistimpi, tuotteet ovat (edelleen) hyviä ja palvelu erittäin miellyttävää. Käyn Pressossa usein montakin kertaa viikossa, yksin ja/tai kaverin kanssa. Kävisin myös sunnuntaisin ja toivon todella, että paikka tulee olemaan jatkossa auki myös silloin, vaikka lyhyemmänkin ajan. Se olisikin AINOA Kaarinassa sunnuntaisin auki oleva kahvila, tietääkseni, ja siksikin suosittelemisen arvoinen paikka.”
“Ks edell vastaukseni”
“Ingenting att klaga på!”
“Siisti, mukava palvelu sekä hyvä esillepano. Saaristolaislohileipä iso plussa”
“Hyvää ruokaa sopuhintaan ja ystävällistä palvelua”
“Kaiken tässä maintsemieni 10:n arvosanan lisäksi haluan mainita, että 1. Erikoisruokavaliot on hoidettu erinomaisesti myös Korona - aikana. 2. En voi millään ymmärtää, miten tällä seudulla on eletty, ennen kuin tämä kulinaarinen paratiisi tuli tähän.”