Näin poikkeusaikana kun asiakaspaikkojamme on rajoitettu, suosittelemme tekemään meille pöytävarauksen, näin voit varmistaa, että meillä on juuri teille pöytä ravintolassamme varattuna. Kaikissa ravintoloissamme pidämme tarkkaan huolta turvaväleistä ja siisteydestä tehostetusti. Asiakkaidemme ja henkilökunnan turvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeää. Tervetuloa nauttimaan turvallisesti!

Rosso on tuttu italialainen klassikko, jonka rennosta tunnelmasta suomalaiset ovat nauttineet jo viidellä vuosikymmenellä. Meillä nautit rakastetuimmista klassikkoannoksista, upeista uutuuksista ja ennen kaikkea maankuuluista pizzoista. Rosso on iloinen ruokapaikka, johon olet tervetullut porukalla kuin porukalla!

Rosso on perheravintola, ja lapsiasiakkaat ovat erityisen tärkeitä. Lasten omalta ruokalistalta löydät takuuvarmat herkut hetkeen kuin hetkeen, ja viihdykettä tarjoaa lisäksi lasten oma leikkinurkkaus.

Rossossa on aina runsaasti erilaisia asiakasomistajan etuja. Asiakasomistajana saat parhaiden kampanjahintojen lisäksi muun muassa lastenruoat ja jälkiruoat aina edulliseen S-Etuhintaan. Myös ryhmille on tarjolla kimppa-alennuksia.

Tule juttelemaan ja antamaan palautetta tai kertomaan kehitysehdotuksia toimintaamme.

Tervetuloa palveltavaksi!

Rosso Joensuu  010 762 3430, rosso.joensuu@sok.fi

Ravintolapäällikkö Milla Sointu, milla.sointu@sok.fi

 

Pidetään huolta toisistamme

Asiakkaidemme ja henkilökuntamme hyvinvointi on meille ensiarvoisen tärkeää. Teemme kaikkemme, että ravintoloidemme ja kahviloidemme turvallisuus ja hygienia ovat erityisen hyvin hoidettu. Tällä hetkellä kiinnitämme näihin asioihin erityisen suurta huomiota. Tässä keskeisimpiä nostoja toimenpiteistämme ja ohjeita asiointiin yhteisen turvallisuuden takaamiseksi.

Noudatamme viranomaisten ohjeita ja suosituksia sekä yrityksen sisäisiä hygieniaohjeita COVID-19 -tilanteeseen liittyen.

Pidämme erityisen hyvää huolta käsihygieniasta, johon kannustamme myös asiakkaitamme. Olemme varmistaneet saippuan, käsidesin ja käsipyyhkeiden riittävyyden kaikissa tiloissamme.

Olemme tehostaneet siivous- ja hygieniakäytäntöjä läpi ravintolan. Puhdistamme tehostetusti erityisesti kosketuspintoja kuten ovenkahvat, pöytien pinnat, syöttötuolit ja maksupäätteet.

Rajoitamme asiakasmääriä viranomaisohjeiden mukaisesti.

Muistutamme turvavälin pitämisestä ravintolassa. Huomioimalla turvavälit voit omalta osaltasi edesauttaa pitämään huolta sekä omasta että muiden terveydestä.

Suosittelemme korttimaksua käteisen sijaan.

Koko henkilökuntamme on saanut kattavan turvallisuusperehdytyksen työhönsä. Toimimme toimintaohjeiden mukaan kaikissa poikkeustilanteissa.

Kannustamme henkilökuntaamme jäämään kotiin pienimmänkin sairausoireen ilmentyessä.

Haluamme turvata kanssaihmisten terveyden vierailun aikana – ethän siis saavu meille, jos sinulla on lieviäkin flunssan oireita.

Pidetään huolta toisistamme ja huolehditaan viranomaisten ohjeistuksista hyvän hygienian ja turvallisuuden takaamiseksi. Tehdään yhdessä turvallinen ja nautinnollinen ravintolakesä meille kaikille.

Päivitämme toimintamallejamme ja yllämainittuja tietoja tarvittaessa ajankohtaisen tilannetiedon mukaan.

Lämpimästi tervetuloa!

 

 

Asiakastyytyväisyys

4,0

Ruoka (3,9)
Palvelu (4,1)
Tunnelma (3,9)
Lapset (3,9)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 27.10.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Hyvin palveltu:)”
“Hyvä miljöö. Rauhallinen paikka. Tunnelmallinen”
“Luotettava paikka vuodesta toiseen”
“Rosso on Joensuulaisista ravintoloista varmin paikka jossa on pöytätilaa ja saat sitä mitä tilaat. Paikka sopii hyvin myös nuoremmille ja asiakas otetaan vastaan hyvin.”
“Rosso alkaa olla remontin tarpeessa”
“Italialainen lehtipihvi oli liian huoltoasematyyppinen annos. Ranskalaiset olivat vähän liian tavanomaiset jokin muu mauste kuin suola olisi piristänyt annosta. Alkupalat ja jälkiruoka olivat hyviä ja maistuivat pääruokaa paremmin.”
“Ystävällinen ja reipas palvelu, asiakas huomioitiin heti ravintolaan sisälle astuessa. Tärkeää on huomioida myös asiakas, kun hän lähtee ravintolasta. Iloinen tervehdys on mukava juttu.”
“Henkilökunta oli erittäin ystävällistä ja mutkatonta. Kun kuitenkin sain väärää ruokaa ja tästä ystävällisesti huomautin, niin sinänsä ihan mukava ja mutkaton tarjoilija vaan tyytyi päivittelemään. Hän häipyi nopeasti tilanteesta pois ja kuvittelin, että menisi selvittämään asiaa ja pahoittelisi asiaa, mutta tarjoilijaa ei sen jälkeen näkynyt ollenkaan. Erehtyminen on inhmimillistä ja tilanteessa sanoinkin, että tämä ruoka köy oikein hyvin, vaikka väärä onkin, niin jonkinmoiset pahoittelut ja tilanteen haltuunotto olisi ollut paikallaan...jossain toisessa paikassa olisi vaikka jälkiruoka tarjottu tms. 'vastuu' otettu. Kokonaisuus oli kuitenkin ihan ok ravintolassa ja todellakin tunsin itseni tervetulleeksi,”
“Hinta-laatusuhteeltaan hyvä paikka”
“Ystä vällinen palvelu, hyvä ruoka.”
“Hyvä ruoka, pizza oli parempaa ??”
“Ihan oli OK kokemus, opiskelija-alennus oli loistava! Siksi tulisimme uudelleen (opiskelijapariskunta) ja ruoka oli hyvää. Tunnelma ei nyt uskomaton, mutta mukiin menevä. Tämän vuoksi en nyt heti lähtisi tätä suosittelemaan.”
“Siisti, helppo lasten kanssa ruokailla”
“Perus hyvää ruokaa.”
“Palvelu oli todella nopeaa ja hyvää. Ruoat valmistuivat myös nopeasti. Opiskelija-alennus oli tuntuva, ja osaava henkilökunta osasi kertoa meille myös tarjouksista, jotka olisivat muuten jääneet käyttämättä! Kiitos!”
“Hyvä ravintols”
“Rosso yllätti sujuvalla ja ystävällisellä palvelulla. Tulen toistekkin.”
“Kaikki toimi hyvin asiakas huomioiden.”
“Ammattitaitoinen henkilökunta plussaa. Salaattipöytä hyvä”
“Lista”
“rauhallinen tilanne ja korona ei vaikuttanut palvelun laatuun”
“Monipuolinen ruokalista ja hyvä palvelu.”
“Salaattipöytä oli vajaa ja epäsiisti.Pöydissä ei noudatettu korona rajoitusta, että joka toinen pöytä olisi vapaa.”
“ravintolassa oli rauhallinen tunnelma eikä ollut kova melu”
“Hyvä ruoka. Hyvä palvelu.”
“Rossoon tulisi kuin kotiinsa, rauhallinen tunnelma ja hyvä ruoka. Tietää etukäteen minkälaista ruokaa saa, ei tule pettymään.”
“Palvelu miellyttävää, ruoka ihan hyvää. Salaattipöytä niukahko.”
“Mukava paikka ja kaikki meni hyvin”
“Henkilökunnan palvelu erinomaista. Ruoka keskinkertaista, mutta henkilökunta nosti arvosanan.”
“Erittäin hyvää ruokaa, mukava henkilökunta. Ainoa miinus, että meidät unohdettiin hetkeksi ja saimme odottaa, että meiltä tultiin ottamaan tilaus.”
“Henkilökunnalla oli kiirettä ja vuoronvaihtokin meidän ruokailun aikaan. Kapulaa ei oltu vaihdettu kunnolla koska seuraava tarjoilija oli ns pihalla meidän suhteen. Juomia ei kyselty (piti käydä hakemassa erikseen) ja laskua piti odotella. Tarjoilija huiteli muualla.”
“Asiallinen rauhallinen paikka. Ruoka hyvää ja palvelu pelasi”
“Hyvä ruoka”
“Kivan oloinen paikka ja hyvä henkilökunta??”
“Ihan ok paikka.”
“Siisti paikka”
“Pizzan kanssa nauttimani Keskiolutuopin hinta oli kohtuuton, yli 8 euroa.”
“Hyvä sijainti, helppo tulla.”
“Perusruokaa. Helppo tulla. Korona-aikana meidän ollessamme huolehdittiin väljyydestä.”
“Hyvä ilta ja paikka.”
“Siisti paikka, asiakkaat huomioidaan ja henkilökunnalla on todella hyvä tekemisen meininki!”
“Pasta annos oli hyvää, mutta gluteeniton annos oli pienempi kuin tavallinen. Raastepöytä oli todella iso pettymys.”
“Nopea ja ystävällinen tarjoilu on aina ollut kun olemme Rosossa käyneet syömässä.”
“Ihana ystävällinen henkilökunta!”
“Rosson tuntevat kaikki, eikä vierailu ollut 'yllättävä'”
“Luotettavaa laatua hinta-laatu-suhteessa. Hyvä sijainti.”
“Välillä annoksen saaminen kestää melko kauan lounasaikaan. Viimeksi käydessäni 18.9. ravintola oli todella viileän oloinen.”
“Erittäin ystävällistä palvelua ja huomioivaa”
“Ruoka oli hyvää ja palvelu ystävällistä vaikka ravintola oli täynnä asiakkaita.”
“Rosso on 'takuuvarma' ruokapaikka niin arkena kuin viikonloppuna”
“Kokemus oli positiivinen. Ruokalistaa voisi laajentaa terveellisillä vaihtoehdoilla ja laittaa ruokien sisällöt/ravintoarvot nähtäville.”
“Kola juoma oli hiilihapotonta. Pyynnöstä huolimatta asialle ei tehty mitään”
“Ihan kiva paikka keskustassa.”
“Kaikki sujuu riittävän hyvin”
“Kaikki toimi hienosti.”
“Kävin ystäväni kanssa Rossossa syömässä viime viikolla. Ruoka oli todella hyvää. Palvelu oli myös erinomaista.”
“Tietyllä tavalla tuttu kaikille. Mutta se positiivinen yllättävä oma tvisti ja ruoka puuttuu.”
“Hyvät pizzat”
“Ystävällinen palvelu, helppo poiketa”
“Ruokalistalla jokaiselle jotakin.”
“Olen elänyt Joensuussa koko elämäni alkupuolen aina 1961 saakka jolloin siirryin Lappeenrantaan jne. Nykyisin asun Vantaalla ja käyn joensuussa ainakin kerran vuodessa. Rossoon on hyvä ja helppo mennä ja niinkuin vanha sanonta on siellä aina ystävä. Jos tekisin treffit jollekin vieraammalle ihmisille niin Rossoon sinne on helppo löytää.”
“Ravintola on keskellä kaupunkia ja ruoka on ihan hyvää.”
“Ihan normaali ravintola. Aika hintava joten en hirveästi sen vuoksi suosittele.”
“Kaiken koronahässäkän aikana huolehdittiin siisteydestä kiitettävästi. Mukava tulla ko.paikkaan!”
“Tunnetusti hyvää ruokaa ja hyvä palvelu.”
“Rossossa on hyvä ruokalista. Itse olen S-ryhmän henkilökuntaa, hyvät henkilökunta edut.”
“Mukava sijainti keskustassa”
“Hyvä ruoka ja palvelu..”
“Ravintola oli yleisesti hyvä: palvelu pelasi ja ruoka oli hyvää. Yleisilmeeltään paikka oli kuitenkin hieman pimeä ja nuhjuisen tuntuinen, vaikkei varsinaisesti ollutkaan mitenkään epäsiisti. Ruokalista oli hieman suppea mitä tuli erilaisiin ruokavaliorajoituksiin mutta tarjolla oli kuitenkin kaikki perinteiset mistä saa kyllä muokattua sopivan.”
“Henkilökunta oli ystävällistä”
“Yleisvaikutelma jäi positiiviseksi.”
“Hyvä maittava ruoka ja ystävällinen henkilökunta. Kaikki toimi.”
“Iloinen, ystävällinen ja ammattitaitoinen tarjoilija. Maistuva ruoka:)”
“Tällä kertaa ruoka tuli huomattavan hitaasti, pizzat. Muuten hyvää.”
“Ystävällinen palvelu!”
“OK!”
“Miinuksena, että muiden juomien lisäksi tilattiin pöytään vettä, jota ei kuitenkaan koko iltana pöytään tuotu.”
“Plussaa siitä että ravintola on auki sunnuntaisin. Tosi moni paikkaa oli sunnuntaina kiinni. Miinuspisteitä tuli siitä kun pyysin cappuccinon kauramaidolla, niin sen sijaan että olisi vastattu ”toki onnistuu”, sain vähän huokailuja ja jäi kokemus että tämä pyyntö oli jotenkin hankala. Toinen miinus siitä, että terassipöytiä ja tuoleja ei oltu pyyhitty sateen jäljiltä. Jouduimme kuivaamaan ne itse. Yritin antaa mahd. konkreettiset palautteet, jotka toivottavasti auttavat teitä kehittymään.”
“Hyvä palvelu ja ruoka :)”
“Kaikki toimi hyvin ja tarjoilija oli ystävällinen ja ammattitaitoinen. En pidä liian 'tuputtavasta' asiakaspalvelusta. Corona-aika oli todella hyvin huomioitu kaikessa.”
“Ihan ok.”
“Tarjoilija unohti meidät, emmekä saaneet ruokalistaa vasta kun uudestaan kysymällä.”
“suosittelen mielelläni.”
“Kaikin puolin miellyttävä kokemus.”
“Helppo asioida, kohtalaisen viihtyisä ,rento paikka , sopii lapsille,”
“Monipuolinen mneu, suht. hyvä palvelu ja ruokakin melko hyvää.”
“mukava paikka, hyvä ruoka ja Korona-ajan turvallisuus oli myös huomioitu, joka toinen pöytä oli pois käytöstä.”
“Keittoruoat olivat kokonaann poistettu!”
“Kiva paikka käydä syömässä. Ehkä vielä yhden kasvis- vaihtoehdon tekisin.”
“On torin vieressä, terassilla oli kiva katsella Joensuun iltaelämää.”
“Viihtyisä tunnelma ja ihana henkilökunta!”
“Kohtelias palvelu ja hyvä ruoka.”
“Ruoka oli maukasta ja ateria laitettu houkuttavasti lautaselle. Rauhallinen paikka vaikka tupa oli täynnä syöjiä.”
“Ystävällistä hymyilevää palvelua,kiitos.”
“Miellyttävä kokemus”
“Salaattipöytä oli todella surkea!!!! Pizza sen sijaan oli oikein hyvä.”
“Erittäin ystävällinen palvelu.”
“Ystävällinen palvelu on tärkein syy.”
“Rosso oli luotettavaa perinteistä tuttua Rossolaatua sellaisenaan. Eli sitä löytyi, mitä haimme, laadulla jota oletimme saavamme. Ei yllätyksiä ylös- eikä alaspäin. Kauneusvirhe oli laittaa pizzani uuniin, joka pidensi odotusta noin puolituntia, ehkä vähän vähemmän. Onneksi ei ollut kuin aikaa.”
“Ystävällistä palvelua ja hyvää ruokaa”
“Hyvä palvelu ja hyvä ruoka, sekä hyvä sijainti”
“Siisti paikka käydä syömässä”
“Hyvä kokemus”
“Kiva paikka syödä. Ainut miinus tuli, että jouduin hakemaan laskun pöytään.”
“Hyvä palvelu ja sijainti”
“Hyvä palvelukokemus ja ruokatuotteissa varma laatu. Siisti ja puhdas ravintola.”
“Lomamatkalla kävimme perheen kanssa dinnerillä. Kaikin puolin kiva ilta. Ja ruoka todella maistuvaa.”
“Hyvä sijainti”
“Mukava henkilökunta ja hyvä ruoka. Myös keskeinen paikka kaupungissa on hyvä ulkopaikkakuntalaiselle. Tarjoilijamme opasti myös meidät kivaan karaokepaikkaan. Kiitokset, oli kiva ilta.”
“Tunnelma oli hyvä,ravintola siisti ja henkilöknta oli mukavaa joskin kiireistä”
“Palvelu oli hyvää ja asiantuntevaa, paikassa rento meininki, tarjoilija heti mukana meidän porukan sisäpiirin vitsissä, hyvä palvelu”
“Hyvä palvelu ja ruoka :)”
“Basmat som är relativt dyr. Getosthönan jag beställde var bra men onödigt mycket potatis, som dessutom simmade i fett. Min sons biff av innerfile var ok men även den portionen skulle ha kunnat snyggats upp med grönsaker, typ sparris och mindre mängd potatis.”
“Joensuun Rosso on aina erottunut edukseen muun Suomen Rossoista.”
“Ruoka oli hyvää.”
“Kokonaisuutena ruokailu oli miellyttävä.”
“palvelu ystävällistä”
“Reippaat ja iloiset tarjoilijat oli paikalla!”
“Hyvällä paikalla”
“ystävällinen palvelu, hyvä ruoka, kohtuulliset puitteet, miksi ei?”
“Ihan ok”
“Kauniilla säällä terassi mainio.”
“Eka käyntini perustui tyttären perheen suositukseen, joka oli tällä kertaa mukana ruokailemassa. Paikasta jäi positiivinen kuva kokonaisuutenakin, joten tilaisuuden tullen voin suositella ruokapaikkana - muustahan minulla ei ole kokemusta.”
“Kaikki sujui hyvin. Tilaakin oli, kun oli varattu aika aikaisemmin - muuten ei olisi päästy. Moni joutui lähtemään toisaalle.”
“Välitön ja hyvä tunnelma, tarjoilijat olivat hymyileviä kiireestä huolimatta.”
“Kala oli täysin suolatonta.”
“Ruoka oli todella hyvää, henkilökunta ystävällistä sekä todella ammattitaitoista. Kaikki asiakkaat huomioitiin hyvin, käytiin välillä kysymässä tarvitaanko jotain lisää sekä kysyttiin kuinka ruoka maistuu. Tilattiin jälkiruuaksi drinkit jotka henkilökunta teki itse meidän (asiakkaiden) toiveiden mukaisesti jossa onnistuivat erittäin hyvin. Ei voi kun suositella!”
“En osaa oikein sanoa. Tulee itsellä syötyä usein sama annos, joka on just mulle hyvä. Salaattipöytä on aina pettymys. Poistunut mieli annoksia mm. broileri bruschetta. Lohikin oli pettymys, joten tilaan turvallisen varman pizzan. Jotain uutta kaipaisin. Metsästäjä pihvi, Oopperaleipä. Valitettavasti en ole suuri lihan ystävä, paitsi jauhelihan??”
“Hyvällä paikalla. Hinta/laatu kohdallaan.”
“Parasta pizzaa valovuosiin??”
“Tilaukseni sekoitettiin toisen tilauksen kanssa ja meille tuotiin toisen tilauksen annos. Mausteet/lisukkeet eivät olleet tilaamiamme. Söimme annokset jotka eivät maistuneet siltä miltä piti. Hyvityksenä tuosta 10% alennus pahoittelujen kera. Keittiössä hosuttiin ja sotkettiin siis.”
“Erittäin ystävällisiä työntekijöitä,iloisia,auttavaisia, ammattitaitoisia!Ruoka oli erinomaista!”
“Tilasin ruispohjan pizzaan. Sai tavallisen. Hyvitettiin kahvikupilla. Välillä ei käyty kysymässä esim.veden riittävyyttä.”
“Hyvää ruokaa, hyvä sijainti, miellyttävä ympäristö”
“Pitsa oli maukas. Kysyessäni alkoholitonta olutta, oli vain yksi vehnäolut vaihtoehto. Join sitten vettä.”
“Trevlig restaurant o bra mat samt kunnig personal, var på semesterresa i norra karelen.”
“Kaikki toimi ja ruoka oli huvää”
“Normaali Rosso. Emme syöneet siellä, vaan noudimme ruoat hotellihuoneeseen.”
“Jos ei halua ottaa riskejä, niin kyllä. Varman päälle valintana ok. Ihmiset erilaisia, onneksi =D”
“PerusRosso jonka kaikki tietää. Ei erikoisempaa.”
“Hyvä sijainti, ruoka sekä henkilökunta”
“Kaikkinensa mielyttävä asiointi.”
“Syön joka kerta teillä käydessäni Bbq chicken pannupizzan ja kahdella viime kerralla se on ollut todella kuiva, näihin kertoihin saakka se on aina ollut varma valinta. Onko laatu pysyvästi laskenut?”
“Ruoka ei vastannut odotuksia.syötiin pasta-annokset.”
“Hyvä ruoka ja ystävällinen palvelu.”
“Täytyy myöntää, että minulla on Rossoista (Ei Joensuu) vähän huono mielikuva. Joensuussa se kääntyi päälaelleen. Otimme Tattipastan ja asiakasomistajaviinin. Jälkiruoaksi suklaa/jäätelökakun ja kahvin. Kaikki oli TODELLA HYVÄÄ ja palvelu aivan LOISTAVAA! Jäi kyllä niin hyvä mieli käynnistä. Kiitos!”
“Joensuussa ei ole oikein hyvää ruokapaikkaa.Vuosien varrella olemme aina Rossossa syöneet.”
“Ravintolan yleisilme, asiakaspalvelu, ruuan esillepano ja ruoka itsessää oli hyvää, mutta ruoka oli melko kallista annoskokoon verrattuna.”
“Kaikki toimi hyvin ruuhkasta huolimatta.”
“Hyvä ruoka”
“Ystävällinen ja avulias tarjoilija. Loistava henkilö joka vaikutti paljon viihtyvyyteen. Ruoka oli todella hyvää.”
“Ruoka ja palvelu oli hyvää.”
“Takuuvarma ruoka ja hyvä palvelu.”
“Ihan hyvä palvelu”
“Ruispohja pizza aina hyvä ja palvelu oli erinomaista.”