Meillä on ilo ilmoittaa, että avaamme Joensuun Rosson jälleen 4.6.2020. Kohta nähdään!

Pidetään huolta toisistamme

Asiakkaidemme ja henkilökuntamme hyvinvointi on meille ensiarvoisen tärkeää. Teemme kaikkemme, että ravintoloidemme ja kahviloidemme turvallisuus ja hygienia ovat erityisen hyvin hoidettu. Tällä hetkellä kiinnitämme näihin asioihin erityisen suurta huomiota. Tässä keskeisimpiä nostoja toimenpiteistämme ja ohjeita asiointiin yhteisen turvallisuuden takaamiseksi.

Noudatamme viranomaisten ohjeita ja suosituksia sekä yrityksen sisäisiä hygieniaohjeita COVID-19 -tilanteeseen liittyen.

Pidämme erityisen hyvää huolta käsihygieniasta, johon kannustamme myös asiakkaitamme. Olemme varmistaneet saippuan, käsidesin ja käsipyyhkeiden riittävyyden kaikissa tiloissamme.

Olemme tehostaneet siivous- ja hygieniakäytäntöjä läpi ravintolan. Puhdistamme tehostetusti erityisesti kosketuspintoja kuten ovenkahvat, pöytien pinnat, syöttötuolit ja maksupäätteet.

Rajoitamme asiakasmääriä viranomaisohjeiden mukaisesti.

Muistutamme turvavälin pitämisestä ravintolassa. Huomioimalla turvavälit voit omalta osaltasi edesauttaa pitämään huolta sekä omasta että muiden terveydestä.

Suosittelemme korttimaksua käteisen sijaan.

Koko henkilökuntamme on saanut kattavan turvallisuusperehdytyksen työhönsä. Toimimme toimintaohjeiden mukaan kaikissa poikkeustilanteissa.

Kannustamme henkilökuntaamme jäämään kotiin pienimmänkin sairausoireen ilmentyessä.

Haluamme turvata kanssaihmisten terveyden vierailun aikana – ethän siis saavu meille, jos sinulla on lieviäkin flunssan oireita.

Pidetään huolta toisistamme ja huolehditaan viranomaisten ohjeistuksista hyvän hygienian ja turvallisuuden takaamiseksi. Tehdään yhdessä turvallinen ja nautinnollinen ravintolakesä meille kaikille.

Päivitämme toimintamallejamme ja yllämainittuja tietoja tarvittaessa ajankohtaisen tilannetiedon mukaan.

Lämpimästi tervetuloa!
 

**************************************************************************************************************************

Rosso on tuttu italialainen klassikko, jonka rennosta tunnelmasta suomalaiset ovat nauttineet jo viidellä vuosikymmenellä. Meillä nautit rakastetuimmista klassikkoannoksista, upeista uutuuksista ja ennen kaikkea maankuuluista pizzoista. Rosso on iloinen ruokapaikka, johon olet tervetullut porukalla kuin porukalla!

Rosso on perheravintola, ja lapsiasiakkaat ovat erityisen tärkeitä. Lasten omalta ruokalistalta löydät takuuvarmat herkut hetkeen kuin hetkeen, ja viihdykettä tarjoaa lisäksi lasten oma leikkinurkkaus.

Rossossa on aina runsaasti erilaisia asiakasomistajan etuja. Asiakasomistajana saat parhaiden kampanjahintojen lisäksi muun muassa lastenruoat ja jälkiruoat aina edulliseen S-Etuhintaan. Myös ryhmille on tarjolla kimppa-alennuksia.

Tule juttelemaan ja antamaan palautetta tai kertomaan kehitysehdotuksia toimintaamme.

Tervetuloa palveltavaksi!

Rosso Joensuu  010 762 3430, rosso.joensuu@sok.fi

Ravintolapäällikkö Milla Sointu, milla.sointu@sok.fi
 

 

Asiakastyytyväisyys

4,0

Ruoka (4,0)
Palvelu (4,1)
Tunnelma (4,0)
Lapset (4,2)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 26.05.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Hyvä palvelu, maistuva ruoka”
“Ruokaa on maistuvaa. Ravintola on hyvällä paikalla ja palvelu miellyttävää.”
“Ihan ok.”
“Helppo poiketa, hyvää ruokaa ja reippaat,yleensä iloiset työntekijät.”
“Henkilökunta oli ystävällistä ja ammattitaitoista, kaikki sujui hyvin. Ravintola oli siisti ja musiikki sopivaa iltapäivälle. Palvelu pelasi nopeasti. Ruoka oli hyvää.”
“Asiakaspalvelu oli tosi hyvää.”
“Hinta-laatusuhde hyvä, palvelu hyvää, paljon vaihtoehtoja myös lihattomille.”
“Erittäin maukasta.”
“Luotettava ja hinta/laatu ok.”
“Hyvää ruokaa”
“Viihdyin”
“Loistava hlökunta ja ruoka!”
“Joensuussa on paljon hyviä ravintoloita, mutta Rosso on aina varma valinta.”
“Joensuun paras pizza Huippu hyvä rukiinen pohja.”
“Tyttären syntymäpäiväjuhlat 17 henkeä saman pöydän ääressä ja aivan ihana tarjoilija, joka oli koko ajan tilanteen tasalla ja huomioi lapsetkin erinomaisesti. Suosittelen.”
“salaattipöytä niukka”
“Ok, tuttu paikka”
“Hyvää palvelua, kohtuuhyvää ruokaa”
“Pizza listalla aina samat. Harvoin käyn niin silloin haluan pizzaa, olen pettynyt monesti, kun listalla Aina samat vaihtoehdot. Tämä 'tökkii'..teillä käynti. Suosimme ystävän kaa, Ystävänpäivää..ja vastaavia päiviä, kun käymme. Nyt valitsin sitten fantasia pizzan..niin olin eka kerran tyytyväinen.”
“Meidän tarjoilija oli ihan 10+.tyttäreni 9v otettiin erityisen hyvin vastaan!”
“Kaikki sujui jouhevasti ja Rossosta saa bonusta”
“Hyvä lounasruokasysteemi, hyvät pitsat. Ihanaa seurata katuvilinää jos pääsee ikkunapaikalle. Tietenkin myös miellyttävä henkilökunta.”
“Hyvä ruokapaikka.”
“ok”
“Hyvä sijainti ja viihtyisä paikka”
“Viihtyisä peruspaikka, ruokalista voisi vaihdella enempi ja gluteenittomia voisi huomioida paremmin”
“Kliininen ketjuravintola joka palvelee hyvin määrättyjä asiakkaita kuten minua.”
“Kaikki sujui hyvin”
“Ei mitään erityistä huomautettavaa, kaikki sujui hyvin.”
“Paljon valinnanvaraa Joensuussa ruokailuun”
“Aika perus ravintola”
“Hyvä perusravintola, sopivan kokoiset annokset. Lapsille voisi olla enemmän eri tyyppisiä vaihtoehtoja”
“Olin todella yllättynyt miten hyvää palvelua ja ruokaa saimme tällä kerralla. Boikotoitu rossoa huonon palvelun ja ruuan takia.”
“Mukava tunnelma, ammattitaitoinen henkilökunta, hyvä ruoka, sujuva palvelu, viihtyisä paikka.”
“Pizza, jonka tilasimme ei ollut listala, mutta tatjoilija tunsi tuotteen ja tilaus toteutui hienosti”