Rosso on tuttu italialainen klassikko, jonka rennosta tunnelmasta suomalaiset ovat nauttineet jo viidellä vuosikymmenellä. Meillä nautit rakastetuimmista klassikkoannoksista, upeista uutuuksista ja ennen kaikkea maankuuluista pizzoista. Rosso on iloinen ruokapaikka, johon olet tervetullut porukalla kuin porukalla!

Rosso on perheravintola, ja lapsiasiakkaat ovat erityisen tärkeitä. Lasten omalta ruokalistalta löydät takuuvarmat herkut hetkeen kuin hetkeen, ja viihdykettä tarjoaa lisäksi lasten oma leikkinurkkaus.

Rossossa on aina runsaasti erilaisia asiakasomistajan etuja. Asiakasomistajana saat parhaiden kampanjahintojen lisäksi muun muassa lastenruoat ja jälkiruoat aina edulliseen S-Etuhintaan.

Myös ryhmille on tarjolla kimppa-alennuksia.

Benvenuti – Tervetuloa!

Asiakastyytyväisyys

4,1

Ruoka (4,0)
Palvelu (4,2)
Tunnelma (4,0)
Lapset (4,2)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 30.11.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“"Itse olen muutaman käynnin perusteella ihan tyytyväinen, mutta riippuu minkälaista ruokakokemusta etsii. Mielestäni pizza/pitsa on täällä ollut loistava, eikä mikään ""sörkän sivuraide"" tyyppinen halpaeväs. Mutta ns. ala-carte tyyppisiä ravintoloita hakevalle ""hienohelmalle"" liian arkinen, ja salaattipöydässä voisi olla kehitettävää. Itse tykkään myös laadukkaista oluista ruokajuomana, joten valikoimaan voisi satsata. Tulen luultavasti käymään mahdollisuuksien mukaan ainakin vaimon kanssa, kun nykyisin asumme Iisalmen kaupungissa."”
“Hyvä ruoka.”
“"Meitä ei huomioitu millään tavalla, ravintolassa ei edes ollut ruuhkaista. Piti käydä kysymässä respasta tarjotaanko täällä ruokaa."”
“"Hyvä ja viihtyisä ravintola,mukava palvelu"”
“"hyvä ruoka, lämmin tunnelma. luottopaikka jo vuosien ajan??"”
“Kotoisa ravintola.”
“"Erittäin hyvää ruokaa ja ammattitaitoiset, ystävälliset tarjoilijat."”
“"Ihan perustasoinen paikka, tosin kaipaisi uudistusta ja pöydät saisi olla rauhallisempia sopukoita, että saisi jutella ilman lisäkorvia. "”
“Tullaan uudelleen.”
“"Vastaa suunnilleen sitä, mitä ketjulta odottaa. Ravintolasali on ahdas ja suuri osa pöydistä on ""käytävän"" varrella. Pöydän vieressä kulkevat eivät välttämättä lisää ruokailijan viihtyvyyttä."”
“Ihan hyvä perus ravintola joka sopii kaikille kohderyhmille. Henkilökunta ystävällistä. Ruoka kaikille sopivaa mutta ei erityisen hyvää vaan ihan hyvää perusruokaa. Tunnelma ja sisustus mukavat”
“Hyvä ruoka”
“Kaikki sujui erinomaisesti ja ruoka oli hyvää ja palvelu nopeaa.”
“:)”
“Jos ystäväni on menossa Iisalmeen niin voin kertoa että kannattaa käydä Rossossa.”
“Ruoka oli hyvää ja palvelu Ystävällistä.”
“"Ystävällinen henkilökunta, hyvä ruoka"”
“Kyllä”
“Ystäväni söi pitsan ja hänelle tuli 1tunnin kuluttua voimakkaat vatsaoireet! Hän soitti minulle Ka kysyi oliko minulla oireita- ei ollut. Söin toisenlaisen pitsan. Harmittaa kun ystävä sai vatsaoireet ruokailun jälkeen. Ohjasin häntä ottamaan yhteyttä Rossoon.”
“"Ruokalista vaikutti laajemmalta kuin edellisen kerran käydessä. Rusina-lantturaaste pöydässä oli aika ankea, kaipaako sellaista kukaan. Kaverini toivoi pizzaansa extrana valkosipulia, mutta ei saanut sitä."”
“Kaikki. OK”
“"Rossoon oli mukava mennä aikuisten lapsien ja lastenlapsien kanssa, se oli puhdas ja viihtyisä."”
“Erittäin hyvä palvelu”
“Hyvä palvelu”
“Kaikki toimi hyvin”
“Rossossa on mukava käydä ja ruoka on hyvää”
“Jes”
“Rauhallinen miellyttävä paikka.”
“"Hyvällä paikalla, suht Nopea palvelu"”
“Kaikki sujui hyvin.”
“ruoka hyvää ja siisti ja rauhallinen paikka”
“Olen erittäin tyytyväinen saamaani palveluun ja ruoka on erin omaista.”
“Kokonaisuus oli hyvä ja lapsi huomioitiin hyvin.”
“"mukawa ja viihtyisä ilmapiiri..,töissä ammattitaitoinen ja osaava henkilökunta."”
“"Ruoka oli hyvää, eikä ollut mitään valittamista."”
“"No, Iisalmessa on kovin vähän kilpailevaa tarjontaa. Ruokalista näkyy uudistuneen jonkin verran."”
“Hyvä menu ja hinta laatu suhde”
“Tuttu turvallinen mesta”
“Miellyttävä väli etappi matkalla pohjoiseen.”
“Hyvä paikka”
“Kaikki meni oikein hyvin ja oli miellyttävä henkilökunta.”
“Kaikki toimi odotetusti.”
“"Hyvä ruoka, hyvä palvelu"”
“en juurikaan tiedä kilpailijoita Iisalmessa ja kun on jalan liikkeessä ei pitkän matkan päähän keskustasta voi mennä.”
“Bonus”
“"Matkustaessani etelästä pohjoiseen kahden alle kouluikäisen lapsen ja yhden vastasyntyneen kanssa pysähdyimme syömään Rossoon, josta tiesimme monipuolisesta valikoimasta löytyvän jokaiselle jotakin sopivaa. Palvelu oli loistavaa ja lapsiystävällistä, vaikka yksin aikuisena lasten kanssa oli ns tilanne päällä välillä. Vauvan ruokailu sujui myös rennosti ja fasiliteetit toimi muutenkin. Lasten leikkipaikka on myös äidin elämää helpottava tekijä."”
“Todella hyvä palvelu!”
“"Hyvää ruokaa, loistava palvelu. "”
“"Kaikki toimi, henkilökunta mukavia, aamiaispöytä tarpeeksi runsas oltiin yötä. Menu ruoka oli tarpeeksi hyvää ??"”
“Kaikki oli niin hyvin ja miellyttävää”
“Helppo ja hyvä.”
“"Jos osuu matkan varrelle, suosittelen. Minä ja ystävämme asumme Etelä-Suoessa. Rosson ravintola esim. Hyvinkäällä, on tuttu)."”
“Kiva rauhallinen tunnelma ??”
“Hyvä ruoks ja palvelu”
“"Kaikki sujui mukavasti. Meillä oli mukana myös pyörätuolissa oleva henkilö, jonka kanssa olevalle äidilleen ja hänelle sattui erikoinen vahinko, he jumittuivat hissiin, avun saaminen kesti n. 20 min. Ei tullut kummallekaan traumoja tapauksesta."”
“"Ravintola oli siisti ja mukava, henkilökunta läsnä ja ystävällistä ja helppo lähestyä. Oli tosi kiva tulla. Paikoissa olisi ehkä vähän päivittämisen sijaa, penkit olivat kuluneet rikki. Mutta ruoka tosi hyvää ja palvelu erinomaista, joten kyllä sitä istuu vähän vanhemmallakin tuolilla. Kun tulen iisalmeen tulen mielelläni uudelleen tänne syömään. "”
“"Mukava, kun hotellin yhteydessä oli hyvä ruokapaikka."”
“Hyvin sujui käynti”
“Toivoisin listalle takaisin risottoja”
“"Ikkunoiden vieressä Savonkadun puolella. ensimmäinen pöytä (ja toinen) siisääntulosta päin, ole aivan kauheassa kunnossa. Penkit olivat aivan repaleiset. Miten niitä ei ole korjattu ??? Laskussa ei oltu vähennetty as.omistaja hinnan alennusta, joka aiheutti turhaa epäselvyyttä. Maksukuuitissa se kuitenkin oli oikein."”
“Rosso on laadukas ravintola”
“Ei ole kokemusta muusta kuin pizzasta joten en tiedä millaista ruokaa muuta on tarjolla. Suositukset koskee vain pizzaa.”
“Hyvin ystävällinen henkilökunta ja pizza oli hyvää. ja paikka oli sapivasti keskellä kaupungia.”
“Aina hyvä ja tuore ruoka.”
“"Ravintola, johon helppo poiketa nälän tai janon iskiessä."”
“Miellyttävä”
“"Mukava rento meininki, ja hyvää ruokaa"”