Bomballe juhannuksena 2024 avautuva Bistro Ohto hurmaa mestarillisilla mauilla ja myyttisellä maisemalla

Bomballe juhannuksena 2024 avautuva Bistro Ohto hurmaa mestarillisilla mauilla ja myyttisellä maisemalla

Break Sokos Hotel Bomban uudisosaan 21.6.2024 avautuva Bistro Ohto terasseineen on kunnianosoitus alueen luonnolle ja luonnon asukeille. Rustiikkinen bistro tarjoilee konstailematonta ruokaa skandinaavisen keittiön klassikoista eri sesonkien runsaisiin makuihin. Hyvän ruoan ohella vieraat hurmaa ravintolan isoista ikkunoista avautuva Pielisen myyttinen järvimaisema. Jatkossa Bomban kylältä löytyy kolme erilaista ruoka- ja ravintolamaailmaa: Buolu Cafe & Ristorante, Ravintola Bomba ja Bistro Ohto.

Ohto on muinaiskielien sana metsien kuninkaalle ja kunnianosoitus eläimelle, joita Pohjois-Karjalan metsissä asustelee eniten kaikista Suomen maakunnista. Ravintolan väki haluaakin toivottaa vieraat tervetulleeksi lämpimään karhunsyleilyynsä.

Raikasta ja runsasta bistroruokaa

Bistro Ohton ruokalista koostuu muutamista skandinaavisen keittiön klassikoista, kuten skagenista, lohikeitosta ja tartarista sekä sesongin mukaisista reiluista kasvis-, kana-, liha- ja kalavaihtoehdoista.

”Tarjolla on myös valmiita menuita pidempiin herkutteluhetkiin. Bistron oma nimikkomenu, Menu Pielinen, on kunnianosoitus oman maakunnan mauille: tulevalla kesäkaudella pääruokana tarjoillaan Pielisen kuhaa ja alkuruokana paikallisten tuottajien leikkeleistä koottu lautanen”, keittiötoimenpäällikkö Pasi Brilli avaa.

Kesäaikaan ruokaa voi nauttia myös Bistro Ohton 50-paikkaisella, järvelle avautuvalla terassilla. Terassille pääsee halutessaan rannan kautta, ja lemmikitkin ovat tervetulleita.

Lämminhenkinen bistro niin paikallisille kuin matkailijoille

”Bistro Ohton tavoitteena on muodostua sekä paikallisten että meillä yöpyvien matkailijoiden lämminhenkiseksi ruokailupaikaksi, jossa viihdytään niin arjessa kuin juhlassa. Meillä on täällä Bomballa jatkossa niin hyvä valikoima erityylisiä ravintoloita, että enää ei tarvitse lähteä järveä edemmäs kalaan”, Break Sokos Hotel Bomban hotellinjohtaja Sanna Tenhunen toteaa iloisena.

”Bomballa ja Nurmeksessa voidaan olla iloisia ja ylpeitä ikiomasta bistrosta, jonne on helppo piipahtaa vaikka iltapalalle. Voin vakuuttaa, että Ohton henkilökunta on valmiina hurmaamaan kaikki mestarillisella otteella ja aidolla vieraanvaraisuudella”, Tenhunen lupaa.

Uusi ravintola on osa Bomban palvelutarjonnan isompaa uudistusta. Kesäkuun 21. avautuvat myös hotellin 92-huoneinen laajennusosa, elämyspalveluyritys Bomba Safaris sekä kylpylän yhteyteen oma kauneushoitola ja parturi-kampaamo.

Bistro Ohtoon palkataan toistakymmentä uutta työntekijää. Ravintolassa on 192 asiakaspaikkaa.

Bistro Ohto, Tuulentie 10, Nurmes. Avautuu 21.6.2024 klo 15.

Aukiolot: ma-la klo klo 15-23, su klo 15-22.

Pöytävaraukset ja ruokalista: https://www.raflaamo.fi/fi/ravintola/nurmes/bistro-ohto

Lisätietoja:

Sanna Tenhunen, hotellinjohtaja, Break Sokos Hotel Bomba, sanna.tenhunen@sok.fi, puh. 050 301 0419

Pasi Brilli, keittiötoimenpäällikkö, Break Sokos Hotel Bomba, pasi.brilli@sok.fi, puh. 044 571 1123

Break Sokos Hotel Bomba on nykykarjalaista luksusta tarjoava kylpylähotelli perinteikkään karjalaiskylän vierellä, Pielisen rannalla Nurmeksessa. Spa Bomban ylellisessä kylpylässä luonto ja karjalainen mystiikka pilkahtelevat esiin yllättävissäkin paikoissa. Kylpylässä on kolme saunaa ja seitsemän allasta sekä järvelle avautuva panoraamanäkymä. Hotellin läheisyydessä oleva Bomban talo näyttelyineen, puoteineen ja ravintoloineen toimii karjalaisen kulttuurin näyteikkunana.

Break Sokos Hotel Bomba uudistuu; kesällä 2024 Pielisen rantaan avautuu kokonaan uusi 92-huoneinen hotellisiipi järvimaisemahuoneineen, Bistro Ohto, kauneushoitola ja parturi-kampaamo sekä elämyspalveluyritys Bomba Safaris.

www.sokoshotels.fi/fi/nurmes/sokos-hotel-bomba

Ravintolaketjut

Amarillo
Babista Kebab Revolution
Bacaro Doppio Cafe & Deli
Bistro
Chico's
Coffee House
Frans & les Femmes
Grill it!
Hesburger
Hophaus
La Famiglia
Leiketupa
Oksa
Oluthuoneet
PizzaBuffa
Presso
Prisma Cafe
Public Corner
Rosso
Rosso Express
Rosso Pizza
Spaghetteria
Trattoria
VENN