MISS KESKIKETTERÄ TAKATASKU 2024 - HAE MUKAAN NYT!

MISS KESKIKETTERÄ TAKATASKU 2024 haku on nyt auki!

Kevätauringon alla, keppanan äärellä kimaltelee jotain ainutlaatuista - nimittäin Takataskun ensimmäinen Miss Keskiketterä -tapahtuma! Kyllä, kuulit oikein, historiallinen hetki on käsillä, kun etsimme ensimmäistä kertaa koskaan sitä yhtä ja ainoaa, joka ansaitsee uskomattoman Miss Keskiketterä -tittelin! Unohda perinteiset kauneuskilpailut, sillä etsimme ainutlaatuista, hauskaa ja aitoa henkilöä, joka uskaltaa heittäytyä keskiketterän maailmaan erilaisten kysymysten ja tehtävien parissa! Jos siis saat ihmiset nauramaan keppanan tahdissa, voit olla historian ensimmäinen Miss Keskiketterä -tittelin haltija!

Miss Keskiketterä kilpailu järjestetään lauantaina 4.5. klo 17 alkaen, ja tapahtumaan voi hakea kaikki 18 vuotta täyttäneet henkilöt! Ilmoittautuminen tähän show’hun tapahtuu valintasi mukaan joko Takataskun tiskillä, numerosta 0107623480 tai sähköpostitse takatasku.joensuu@sok.fi

Kaikki osallistujat palkitaan aiheen mukaisin palkinnoin ja voittajalle on luvassa mainetta, kunniaa, sekä MAJOITUSLAHJAKORTTI! Voi sitä suvun ylpeyden määrää, kun voi kehuskella, että suvusta löytyy ihka aito ensimmäinen Miss Keskiketterä!

Ravintolaketjut

Amarillo
Babista Kebab Revolution
Bacaro Doppio Cafe & Deli
Bistro
Chico's
Coffee House
Frans & les Femmes
Grill it!
Hesburger
Hophaus
La Famiglia
Oksa
Oluthuoneet
PizzaBuffa
Presso
Prisma Cafe
Public Corner
Rosso
Rosso Express
Rosso Pizza
Spaghetteria
Trattoria
VENN