Varaa baari yksityistilaisuuteen Helsingissä – Tutustu näihin!

Järjestä rennot ja viihtyisät juhlat varaamalla koko baari oman porukan käyttöön. Katso tästä Raflaamon vinkit parhaista paikoista!

1. Kylä Baari

Kylä Baari on viihtyisä ja tunnelmallinen tila Original Sokos Hotel Triplassa, hotellin vastaanoton yläpuolella. Baarin suurista ikkunoista aukeaa upeat näkymät Helsingin ydinkeskustaan päin. Tilaan mahtuu jopa 100 vierasta.

Tutustu »

2. Sing and Pore

Sing and Pore on Mummotunnelin eksoottinen karaokebaari. Erikoisuutena on runsas valikoima samppanjaa ja kuohuviiniä sekä talon herkulliset cocktailit. Voit varata käyttöösi koko ravintolan tai jonkun osan siitä. Koko tilaan mahtuu yli 300 vierasta.

Tutustu »

3. Plaza – Juhon Sali & Kirjastobaari

Monipuoliset ja tunnelmalliset tilat aivan Helsingin ydinkeskustassa. Juhon Saliin voi esimerkiksi kattaa istuvan illallisen ja Kirjaston puolella on tilaa bändille tai dj:lle tanssilattioineen. Kirjastossa on myös oma baaritiski ja se sopii loistavasti myös karaokeen. Tilassa on mahdollista juhlia jopa klo 04 asti.

Tutustu »

4. Presidentti – Adjutantti

Original Sokos Hotel Presidentin ensimmäisessä kerroksessa sijaitseva Tilausravintola Adjutantti sopii loistavasti rentoihin juhliin. Tilassa on mahdollista juhlia halutessaan aina kello 02 asti!

Tutustu »

5. Ateljee Barin 12. kerros

Hotelli Tornin huipulla sijaitseva Ateljee Bar on kuin luotu ainutlaatuisten tilaisuuksien näyttämöksi, jossa järjestät ikimuistoiset juhlat upeissa maisemissa.

Tutustu »

Katso lisää juhlatiloja »

Ravintolaketjut

Amarillo
Babista Kebab Revolution
Bacaro Doppio Cafe & Deli
Bistro
Chico's
Coffee House
Frans & les Femmes
Grill it!
Hesburger
Hophaus
La Famiglia
Oksa
Oluthuoneet
PizzaBuffa
Presso
Prisma Cafe
Public Corner
Rosso
Rosso Express
Rosso Pizza
Spaghetteria
Trattoria
VENN