Parhaat olutterassit Helsingissä

HELSINGIN TERASSIOPAS 2024

Joka kolmas valitsee terassijuomaksi oluen. Oletko yksi heistä? Katso tästä Helsingin parhaat ravintolat ja baarit istua huurteiselle.

1. Rotterdam

Kampin keskuksessa sijaitsevalla Rotterdamin terassilla aurinko paistaa, juomat kuplivat ja juttu lentää! Isolla terassilla voi nauttia kesäisten drinkkien lisäksi herkullisia smash burgereita.

Tutustu »

2. Ølhus København

Aurinkoinen Ølhus Københavnin terassi sijaitsee Helsingin eläväisessä baarikeskittymässä Kalevankadulla. Skandinaavisen raikas ja tanskalaisen hygge olutravintola on erikoistunut pohjoismaisiin pienpanimo-oluisiin ja erityisesti tanskalaisten taidonnäytteisiin.

Tutustu »

3. Pub O’Malley's Torni

Tornin O’Malley's on Suomen ensimmäinen irkkubaari – kaupunkilaisten tuntema kohtaamispaikka, josta ikimuistoiset illat monesti alkavat ja jonne ne on myös hauskalla tavalla mukava päättää.​ Oluenystävä löytää helposti tutut suosikit ja yllättyy iloisesti uusista tuttavuuksista.

Tutustu »

4. Konepaja

Konepaja sijaitsee Helsingin trendialueella Vallilassa, jonne on muodostunut kupliva terassikeskittymä. Laadukkaan olutravintolan terassilla maistellaan erikoisoluiden lisäksi luomuviinejä ja klassikkococktaileja.

Tutustu »

5. Vltava

Aurinkoinen terassi Helsingin parhaalla paikalla aivan rautatieaseman kyljessä. Terassilla nautitaan suurenmoisesta tunnelmasta, laajasta olutvalikoimasta ja tšekkiläisestä ruoasta. Vítejte eli tervetuloa!

Tutustu »

Lue myös: Helsingin parhaat afterwork-terassit »

HELSINGIN TERASSIOPAS 2024

Löydä lisää lähelläsi olevia terasseja ja inspiroidu Raflaamon terassivinkeistä.
Katso terassiopas

Ravintolaketjut

Amarillo
Babista Kebab Revolution
Bacaro Doppio Cafe & Deli
Bistro
Chico's
Coffee House
Frans & les Femmes
Grill it!
Hesburger
Hophaus
La Famiglia
Oksa
Oluthuoneet
PizzaBuffa
Presso
Prisma Cafe
Public Corner
Rosso
Rosso Express
Rosso Pizza
Spaghetteria
Trattoria
VENN