Tule meille kesätöihin!

Tule kesäksi töihin Suur-Savolle, meillä on tarjolla vaikka ja mitä

Mikäli olet reipas ja omaat positiivisen asenteen työtä, asiakkaita ja työkavereita kohtaan, tartut työhön oma-aloitteisesti ja olet valmis tekemään vaihtelevaa vuorotyötä, hae meille kesätöihin. Meillä pääset työskentelemään yhdessä hyvän tiimin kanssa, Etelä-Savon vilkkaassa kesäsesongissa. Lisäksi tarjoamme sinulle S-ryhmän ja Osuuskauppa Suur-Savon laajat henkilöstöedut. Tule tekemään kanssamme työtä suurella sydämellä, huumorilla, mutta tosissaan.

Innokkaita, ahkeria ja iloisia kesätyöntekijöitä tarvitaan tulevana kesänä 2023 erilaisiin työtehtäviin:

Pertunmaalle Kuorttiin, Mäntyharjulle, Hirvensalmelle, Ristiinaan, Mikkeliin, Anttolaan, Hurissaloon, Puumalaan, Sulkavalle, Juvalle, Joroisiin, Virtasalmelle, Jäppilään, Pieksämäelle, Haukivuorelle, Rantasalmelle, Enonkoskelle, Savonrannalle, Kerimäelle ja Savonlinnaan!

Työsuhteiden kestot vaihtelevat, suurin osa kesätyöjaksoista ajoittuu kesä-, heinä- ja elokuulle, mutta kesätyöntekijöitä tarvitaan myös jopa pääsiäissesongista alkaen aina syyskuun loppuun saakka.

Kesätyöhön haemme työntekijöitä esimerkiksi seuraaviin työtehtäviin:

kokkeja

tarjoilijoita

baaritarjoilijoita

vuoropäälliköitä

vastaanottovirkailijoita

kahvilatyöntekijöitä

myyjiä

liikennemyymälätyöntekijöitä

leipomotyöntekijöitä

Voit olla ensikertalainen tai jo alan konkari, me opastamme työtehtäviin. Haemme kaikkiin Osuuskauppa Suur-Savon toimipaikkoihin kesätyöntekijöitä saman haun kautta ja hakea voit:

HAE TÄSTÄ

Tämä osoite vie suoraan hakulomakkeelle. Hakulomakkeella on mahdollisuus jättää CV tai kirjoittaa tiedot hakukenttiin. Voit valita lomakkeelta yhden tai useamman toimipaikan, joihin haluat hakemuksen osoittaa.

Kesätyöhakumme on avoinna 28.2.2023 saakka. Kannattaa kuitenkin laittaa hakemus tulemaan heti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja teemme valintoja jo hakuajan aikana. Seuraa omaa sähköpostiasi, haastatteluun valitut kutsutaan haastatteluun sähköpostilla tai puhelimitse. Alle 18-vuotiaiden kesätyöhaku avautuu 1.3.2023 ja on avoinna 31.3.2023 saakka.

Huomioi hakulomaketta täyttäessäsi, että valitset lomakkeelta ne toimipaikat, joissa sinun on mahdollista työskennellä. On tärkeää myös kirjata lomakkeelle ajankohta, jolloin olet kesätyöhön käytettävissä. Nämä valinnat vaikuttavat siihen, millaista kesätyötä meillä olisi sinulle tarjolla.

Kesätyörekrytointia teemme koko kevään ajan. Ilmoitamme kaikille hakijoille 24.4.2023 mennessä.

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni 2023 – kampanjassa.