MORO MARATON LAUANTAINA 25.5.2024

TORNI TAMPEREEN MORO MARATON 25.5.2024

Laita jal­ka­si liik­keel­le lap­si­po­ti­lai­den hy­väk­si ja kapua yksin tai ka­ve­rei­den kans­sa Suo­men kor­keim­man ho­tel­lin hui­pul­le 25. ​toukokuuta 2024!

Moro Ma­ra­ton on Suo­men ly­hyin, mutta kor­kein ma­ra­ton, jossa nouset kier­re­por­taik­koa pit­kin Solo Sokos Hotel Torni Tam­pe­reen Moro Sky Barin kat­to­te­ras­sil­le. Ma­ra­ton­rei­til­lä on mat­kaa 25 ker­ros­ta ja 442 as­kel­maa, joten tässä ki­sas­sa ri­ko­taan aina ma­ra­to­nen­nä­tyk­siä. Sa­mal­la teh­dään hyvää, sillä Moro Ma­ra­to­nin tuo­tot lah­joi­te­taan ly­hen­tä­mät­tö­mä­nä Tam­pe­reen Lastenklinikan Tuki ry:n kautta Tays sairaalassa sijaitsevaan Sairaalahuvipuiston pienille potilaille järjestettävään ohjelmistoon.

Moro Ma­ra­ton jär­jes­te­tään keväällä 2024 jo kahdeksatta ker­taa. Ta­pah­tu­maan mah­tuu mu­kaan niin haus­kaa pi­tä­viä ka­ve­ri­po­ru­koi­ta kuin kovia suo­ri­tuk­sia ha­ke­via ki­saa­jia. Ma­ra­to­niin voi osal­lis­tua myös ryh­mä­sar­jas­sa, jota var­ten koo­taan 3–5 hen­gen tiimi. Ryh­män lo­pul­li­sen tu­lok­sen muo­dos­ta­vat kolme no­pein­ta aikaa. Ryh­mä­sar­ja sopii erin­omai­ses­ti vaik­ka­pa ka­ve­ri- ja työ­po­ru­koil­le! Ta­pah­tu­mas­sa pal­ki­taan kolme no­pein­ta nais­ten ja mies­ten sar­jois­sa, ryh­mä­sar­jan no­pein sekä par­hai­ten tsem­pan­nut ryhmä.

Ilmoittautumislinkki: https://sokoshoteltornitampere.tapahtumiin.fi/fi/

Ravintolaketjut

Amarillo
Babista Kebab Revolution
Bacaro Doppio Cafe & Deli
Bistro
Chico's
Coffee House
Frans & les Femmes
Grill it!
Hesburger
Hophaus
La Famiglia
Oksa
Oluthuoneet
PizzaBuffa
Presso
Prisma Cafe
Public Corner
Rosso
Rosso Express
Rosso Pizza
Spaghetteria
Trattoria
VENN