Kevään makuja ja parsaa Gunnarissa Turun Seurahuoneella
Parsat ovat nyt Gunnarissa! Kevään uusi sesongin ruokalista sisältää parsaa eri annoksissa, lisukkeina sekä mm. risottona - sekä tietysti sesongin menussa. Suosittelemme!
MENU G3 59, 50 / S-ETU 56
PARSAA ´POLONAISE´ GUNNARIN TAPAAN L, K
Grillattua vihreää parsaa, voissa paahdettua leipämurua, päällä hienonnettua kananmunaa ja persiljaa, parmesaanikastiketta
PAISTETTUA KUHAA L, G
valkoviini-voikastiketta, parsarisottoa
LÄMMIN FUDGELLA TÄYTETTY VALKOSUKLAA BLONDIE L, G
appelsiini-suolakinuskia ja mascarponevaahtoa
Viinisuositus menulle
SINGING GRÜNER VELTLINER 78, 80/plo 12,60/ 12 cl
Grüner Veltiner 100 % Itävalta
Kuiva, tyylikkään hapokas, mehevän hedelmäinen, vivahteikas ja tasapainoinen. Viini laulaa suussa ja laulattaa nauttijaansa.
Antaudu aisteillesi ja tule nauttimaan!
Solo Sokos Hotel Turun Seurahuone
Näissä ravintoloissa
Humalistonkatu 2, 20100, Turku