Kevään makuja ja parsaa Gunnarissa Turun Seurahuoneella

Parsat ovat nyt Gunnarissa! Kevään uusi sesongin ruokalista sisältää parsaa eri annoksissa, lisukkeina sekä mm. risottona - sekä tietysti sesongin menussa. Suosittelemme!

MENU G3 59, 50 / S-ETU 56

PARSAA ´POLONAISE´ GUNNARIN TAPAAN L, K

Grillattua vihreää parsaa, voissa paahdettua leipämurua, päällä hienonnettua kananmunaa ja persiljaa, parmesaanikastiketta

PAISTETTUA KUHAA L, G

valkoviini-voikastiketta, parsarisottoa

LÄMMIN FUDGELLA TÄYTETTY VALKOSUKLAA BLONDIE L, G

appelsiini-suolakinuskia ja mascarponevaahtoa

Viinisuositus menulle

SINGING GRÜNER VELTLINER 78, 80/plo 12,60/ 12 cl

Grüner Veltiner 100 % Itävalta

Kuiva, tyylikkään hapokas, mehevän hedelmäinen, vivahteikas ja tasapainoinen. Viini laulaa suussa ja laulattaa nauttijaansa.


Tutustu kevään ruokalistaan

Antaudu aisteillesi ja tule nauttimaan!

Gunnar Eatery & Bar

Solo Sokos Hotel Turun Seurahuone

Näissä ravintoloissa

Ravintolaketjut

Amarillo
Babista Kebab Revolution
Bacaro Doppio Cafe & Deli
Bistro
Chico's
Coffee House
Frans & les Femmes
Grill it!
Hesburger
Hophaus
La Famiglia
Oksa
Oluthuoneet
PizzaBuffa
Presso
Prisma Cafe
Public Corner
Rosso
Rosso Express
Rosso Pizza
Spaghetteria
Trattoria
VENN