Kilpailun säännöt

Jaa hetkesi #kesäterassilla ja voita lahjakortti!

Miltä näyttää sinun unelmiesi terassikesä? Jaa omat hetkesi Instagramissa hashtagillä #kesäterassilla ja olet mukana kilpailussa. Palkintona joka toinen viikko 50 € S-ryhmän lahjakortti. Kesän pääpalkintona hotelliyö kahdelle ja liput Mummotunneliin!

Terassi on jotain, mitä on koko talvi odotettu. Se on kesä tiivistettynä muutamaan neliömetriin, eikä sitä tiivistettä juurikaan tarvitse laimentaa. Meillä on kunnia ja velvollisuus palvella näitä janoisia ja nälkäisiä kansalaisia tarjoten kaikkien aikojen terassikesän 2023. Ja sinulla on nyt mahdollisuus nauttia Suomen kuumasta terassikesästä ja ansaita samalla palkintoja!

1. Kilpailun järjestäjä

Sokotel Oy
Y-tunnus: 0212329-0
Postiosoite: Sokotel Oy, PL 68, 00088 S-ryhmä
Käyntiosoite: Antinkatu 2G, 00100 Helsinki

2. Kilpailun alkamis- ja päättymispäivä sekä osallistumiskelpoisuus

Kilpailuaika: 17.5.–8.8.2023

Kilpailuun osallistuvat kaikki, jotka ovat jakaneet Instagramissa kuvan tai videon aihetunnisteella #kesäterassilla.

Järjestäjän työntekijät, kilpailun yhteistyökumppaneina toimivien yritysten työntekijät, kilpailun järjestelyissä osallisena olleiden yritysten työntekijät ja edellä mainittujen perheenjäsenet eivät voi osallistua kilpailuun.

3. Voittajien valitseminen ja ajankohta

Voittaja valitaan 31.5., 14.6., 28.6., 12.7., 26.7. ja 9.8.2023 kaikkien #kesäterassilla-tunnisteella sisältöä jakaneiden joukosta. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti Instagramin yksityisviestinä sekä voittaja julkistetaan Raflaamon sometileillä.

4. Palkinnot

Palkintona on 6 kpl S-ryhmän lahjakortteja (arvo à 50 €). Pääpalkintona kahden hengen hotelliyö sekä pääsyliput Mummotunneliin kahdelle (arvo 350 €). Pääpalkintoja jaetaan 1 kpl.

5. Henkilötietojen käsittely

Sokotel käsittelee kilpailuun osallistuvien tietoja ainoastaan kilpailun toteuttamiseksi sekä palkinnon luovuttamiseksi. Sokotel ei luovuta osallistujien henkilötietoja SOK-yhtymän ulkopuolelle kolmansille tahoille eikä käytä suoramarkkinointiin ilman henkilön omaa suostumusta. Lisätietoja tietosuojasta löytyy oheisesta rekisteriselosteesta.

Lue tarkempi tietosuojaseloste »

Ravintolaketjut

Amarillo
Babista Kebab Revolution
Bacaro Doppio Cafe & Deli
Bistro
Chico's
Coffee House
Frans & les Femmes
Grill it!
Hesburger
Hophaus
La Famiglia
Oksa
Oluthuoneet
PizzaBuffa
Presso
Prisma Cafe
Public Corner
Rosso
Rosso Express
Rosso Pizza
Spaghetteria
Trattoria
VENN