Presso on sitä varten, että joka päivä olisi aikaa omalle hyvälle hetkelle. Haluamme vaalia läheistä ja kotoista kahvilakulttuuria. Kahvi on suomalaiseen makuun hyvää ja varmasti tuoretta. Pullat, sämpylät ja pikkusyötävät ovat herkullisen makuisia, paikan päällä leivottuja ja aina tuoreita – meillä on uuni kuumana koko päivän. Tottahan elämän pitää olla makeaakin. Anna meidän yllättää: kun kello kilahtaa, jotakin hyvää tuli juuri uunista.

Löydät meidät myös somesta: Facebook @RavintolamaailmaLinnanmaaOulu ja Instagramissa @ravintolamaailmalinnanmaa

 

Asiakastyytyväisyys

4,3

Ruoka (4,2)
Palvelu (4,5)
Tunnelma (4,2)
Lapset (4,3)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 24.11.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Emme asu Oulussa mutta aina Oulussa vieraillessamme käymme perheen kanssa täällä syömässä”
“Ruoka oli aivan loistavaa. Jokaiselle löytyi mieleistä syötävää. Jälkiruokakahvi oli hyvää, ei 'seisoneen' kahvin makuista vaan tuoretta.”
“Parhaat pizzat olen syönyt teillä”
“Minä olin ensimmäistä kertaa maksamassa siinä automaatissa niin heti myyjä kysyi että tarvitko apua ja sanoin että kyllä niin sain maksettu ostokseni heti vaikka alussa vähän jännitin että mitenhän saan tämän hoidettua.”
“Voi suositella”
“Satuin hiljaiseen aikaan. Tila ei ollut aiemmin kovin viihtyisä kun asiakkaita oli enemmän”
“Kahvila oli siisti ja henkilökunta erittäin palvelualttiita ja ystävällisiä. Ruoka oli maittavaa.”
“Ystävällinen palvelu”
“5% lisä valoa tai vaaleammat seinä ta jotain mikä ei ala väsyttämään syötyäni linnanmaan pressossa olin valmis nukkumaan tai kunnon päivä unille eli 5% 10% luonnollista valoa.”
“Hiukka useammin pöytien siivousta, kun hampurilaispaikkakin on samassa.”
“Monipuolinen valikoima tuoreita leivonnaisia”
“Hyvä ruoka, joustava palvelu.”
“Iso nälkä, pikku nälkä, kahvinkolotus. Kaikki hoituu!”
“Ihan ok paikka.”
“No perusmättöä ja pizzaa. Eihän se mitään gourmeeta ole mutta nälkäänsä syö edullisesti.”
“Mukava fiilis jäi.”
“Helppo ruokailu ja valinnanvaraa tarjottavassa löytyi hyvin”
“Kakinpuolin hyvä kokemus!”
“Asiointi oli helppoa ja henkilökunta mukava. Näin korona-aikana turvavälien pitäminen oli vaikeaa, mutta sehän on meidän asiakkaidenkin tehtävä ja tulimme käymään kahvilassa ruuhkaiseen lounasaikaan. Bonuskortin käytön kanssa ilmeni ongelmia, kun myöhemmin huomasin, etten ollut saanut bonuksia eikä myyjä huomannut mainita kassalla asiasta. Muuten oikein mukava ja ystävällinen henkilökunta ja ruoat olivat herkullisia!”
“Siisti. Nopea ja hyvä ruokapaikka.”
“Hyvä, ystävällinen palvelu, hyvä hinta, maittava ruoka”
“Asiakaspalvelu on asiantuntevaa ja erittäin ystävällistä”
“Palvelu oli hyvää ja siitä jäi itselle hyvä mieli.”
“Ketjupaikalle odotukseni eivät olleet huikeat mutta ruoka oli erittäin hyvää ja asiakaspalvelu samoin. Voisin suositella hyvilla mielin paikkaa muillekin.”
“En ole tyytyväinen ruuan hinta-laatusuhteeseen. Lämmin ruoka ei ole houkuttelevaa eikä maistu hyvältä ainakaan Kotkantien ruokiin verrattuna. Kalaa on todella harvoin. Lämpimät kasvikset usein lilluvat nesteessä tai ovat ihan kuivia. Perunat ovat kuorimatta. Riisi on ollut vähissä jo ennen klo 11:tä. Pitsa on hyvää. Kasvisohukaisia voisi olla useammin.”
“Palvelu oli hyvää, kuten myös eväskin.”
“Hyvä lounaspaikka. Lapsille Hese.”
“Iloinen, palveleva henkilökunta. Siisti paikka.”
“Yksilöllisesti palvelua!”
“Hyvä hintalaatusuhde”
“Hyvä palvelu”
“----”
“Kiva käydä muiden ostosten teon ohessa. Mukava tunnelma.”
“Remontin jälkeen paikka on uusiutunut hienoksi. Henkilökunta ottaa asiakkaan ystävällisesti vastaan ja on muutenkin ammattitaitoinen. Se että on monta valinnan mahdollisuutta on loistava erilaisille kävijöille. Vakiopaikka vaikka asun keskustassa!”
“HYvä ruoka ja palvelu sekä ruuan riittävyys. Jos haluaa jonkin 'oman pitsan', niin se tehdään. Tarkistan aina ruokalistan ja sen perusteella tulen syömään. Viihtyisä”
“Helppo asiointi. BK”
“Hyvät tuotteet ja hyvä palvelu.”
“Ystävällinen, hymyilevä ja asiantunteva myyjä kassalla joka osasi myydä lisätuotteita vaikka emme niitä pyytäneetkään ??”
“Kiva kohtaamispaikka aika lähellä kotia.”
“Huippu ystävällinen palvelu.”
“Kanapekokipizza on loistava, mutta tällä kertaa tunti poistumisen jälkeen tuli ruikulit ulos.”
“Oli tosi hyvää ruokaa. Ystävällinen henkilökunta.”