Presso on sitä varten, että joka päivä olisi aikaa omalle hyvälle hetkelle. Haluamme vaalia läheistä ja kotoista kahvilakulttuuria. Kahvi on suomalaiseen makuun hyvää ja varmasti tuoretta. Pullat, sämpylät ja pikkusyötävät ovat herkullisen makuisia, paikan päällä leivottuja ja aina tuoreita – meillä on uuni kuumana koko päivän. Tottahan elämän pitää olla makeaakin. Anna meidän yllättää: kun kello kilahtaa, jotakin hyvää tuli juuri uunista.

Löydät meidät myös somesta: Facebook @RavintolamaailmaLinnanmaaOulu ja Instagramissa @ravintolamaailmalinnanmaa

 

Asiakastyytyväisyys

4,2

Ruoka (4,1)
Palvelu (4,4)
Tunnelma (4,2)
Lapset (4,1)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 28.07.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Mukava henkilökunta ja sujuva palvelu”
“Rauhallinen suht siisti paikka, missä turvallisen väljää aterioida. Ruokalajeissa on myös valinnanvaihtoehtoja.”
“Tarvikkeiden sijoittelu sekavaa, enkä löytänyt yhtään oreganopurkkia. Piti kysyä henkilökunnalta, minne palautetaan astiat (paikka piilossa pylvään takana).Paikan yleisilme siisti ja asiallinen, mutta ei varsinaisesti erityisen viihtyisä.”
“Erittäin ystävällinen palvelu, ja riittävä valikoima.”
“Hyvä ruoka, mukava ilmapiiri.”
“Perus kahvila”
“Maksutapahtumasta lähtien kaikki sujuu erittäin sujuvasti. Erityisesti silmälasipäinen rouva ottaa meidät kaikki huomioon, varsinkin hänen tapansa huomioida lapset, nostaa hymyn huulille ja jää mieleen.”
“Siisti paikka”
“olemme olleet tyytyväisiä”
“Hyvä lounaspaikka ja hyvä salaattipöytä.”
“Hyvä ja helppo lounaspaikka”
“Olen kasvissyöjä. Lounaalla ei ollut riittävästi kasvisvaihtoehtoja.”