Presso on sitä varten, että joka päivä olisi aikaa omalle hyvälle hetkelle. Haluamme vaalia läheistä ja kotoista kahvilakulttuuria. Kahvi on suomalaiseen makuun hyvää ja varmasti tuoretta. Pullat, sämpylät ja pikkusyötävät ovat herkullisen makuisia, paikan päällä leivottuja ja aina tuoreita – meillä on uuni kuumana koko päivän. Tottahan elämän pitää olla makeaakin. Anna meidän yllättää: kun kello kilahtaa, jotakin hyvää tuli juuri uunista.
 

Asiakastyytyväisyys

4,3

Ruoka (4,2)
Palvelu (4,5)
Tunnelma (4,2)
Lapset (3,4)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 12.02.2019 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Hyväntuulinen henkilökunta”
“Osa kahvilatuotteista on esillä siten, että niiden lähellä oltaessa pöpöt voivat levitä sekä ilman että kosketuksen välityksellä ?? Varsinkin näin flunssalaudella koen sen epähygieeniseksi”
“Mukava paikka käydä kahvilla kaupassa käydessä.”
“Munatonta pullaa/leivonnaisia ei ole koskaan tai oli jotain korvapuusteja pakasteessa mutta sisälsivät kanelia joka ei myöskään käy. Eikä pussi näyttänyt oikein houkuttelevalta muutenkaan.”
“Mukava henkilökunta”
“Hyvä asiakaspalvelu”
“Pitsojen taso on aivan liiaksi vaihtelevaa riippuen siitä syökö niitä paikan päällä vai tilaako niitä mukaan. Noutopitsat eivät ole yhtään niin maukkaita kuin paikan päällä tehdyt. Mielestäni Presso voisi alkaa käyttämään samoja pohjia noutopitsoihin kuin ravintolassa tarjottaviin. Myös tulee hieman vedätetty olo kun noudettu pitsan taso on heikompi mitä ravintolassa tarjottava. Kyllä asiakkaat arvostavat varmasti enemmän itsetehtyä pohjaa pitsoissa vaikka niissä kestäisikin hieman enemmän aikaa. Pidempi valmistusaika=Ravintolalaatu. Keskinkertainen laatu=pikaruokala / huoltoaseman taso. Pakastepitsapohjat ovat niin huonoja että voisi vielä sanoa olevansa mikään oikea pitseria. Lähes samanlaisia saa S-Marketin pakaste altaasta Apetit-merkillä. Olemme itse testanneet kotona ja niistä saa yhtä hyviä kuin noutopitsoista mutta vielä rapeampia kuin noutopitsoista joiden pohjat ovat juuri ja juuri kypsiä ja hieman löllöjä.”
“Monipuolinen pääruoka ja runsas salaattipöytä”
“Riokalinjaston päässä ei ole laskualustaa juomien ottamista varten. Kotikaljaa ei ole tarjolla!!”
“Mukavat työntekijät”
“Voisi olla enemmän valmiita tuotteita vitriinissä”
“Siisti ja hyvä kahvila”
“Pulla tiskiin voisi tuoda lisää tarjontaa.Esim.leivoksia ja useampaa pullaa,pasteijoita”
“Erittäin ystävällinen palvelu ja asiakkaan huomioiminen”
“Henkilökunta oli asiansa osaavaa. Asiointi sujui luontevasti ja myyjällä oli aikaa vaihtaa muutama sananenkin asiakkaiden kanssa. Kahvilassa oli rento ilmapiiri. Päivämme alkoi kivasti ja tästä oli mukava lähtä jatkamaan päivän askareita.”
“Sijainti mainio”
“Viihtyisyys ja henkilökunta”
“Maksupäätteet heikko laatuisia”
“Palvelu on ystävällistä ja auttavaa”
“Iso plussa tilojen koosta, pääsee vaunujen kanssa liikkumaan tosi sujuvasti!”
“Esillä oli nuhjuuntuneen näköinen täytetty leipä. Myyjä valmisti tuoreen kun hoksasin pyytää. Erittäin positiivinen kokemus jäi!”
“Palvelu oli loistavaa myyjä tiesi heti mitä missäkin tuotteessa on ja kun ostimme syötävää niin saimme ison kahvin pienen hinnalla. Myyjä oli positiivinen ja se jäi erityisesti mieleen”
“Erittäin ystävällinen kassahenkilökunta. Vaikka sulkemisaikaan oli vain kaksi tuntia, tarjoilu oli yllättävän monipuolinen.”
“Päivän sanomalehti ja iltapäivälehtiä löytyi luettavaksi. Kahvia oli tarjolla tummaa ja vaaleampaa paahtoa.”
“Hälinää ja paljon lapsia. Helsingin Sanomia ei löytynyt.”
“Tuoreet raaka-aineet”
“Vaikka kahvila oli jo ollut jonkin aikaa auki, kaikkia tuotteita ei oltu tehty valmiiksi esille, ei tuotteiden nimiä ollut esillä”
“Viihtyisä paikka kaupan yhteydessä. Hyvä valikoima kahvilla käymiseen että syömiseen.”