Presso on sitä varten, että joka päivä olisi aikaa omalle hyvälle hetkelle. Haluamme vaalia läheistä ja kotoista kahvilakulttuuria. Kahvi on suomalaiseen makuun hyvää ja varmasti tuoretta. Pullat, sämpylät ja pikkusyötävät ovat herkullisen makuisia, paikan päällä leivottuja ja aina tuoreita – meillä on uuni kuumana koko päivän. Tottahan elämän pitää olla makeaakin. Anna meidän yllättää: kun kello kilahtaa, jotakin hyvää tuli juuri uunista.

Löydät meidät myös somesta: Facebook @RavintolamaailmaLinnanmaaOulu ja Instagramissa @ravintolamaailmalinnanmaa

 

Asiakastyytyväisyys

4,3

Ruoka (4,3)
Palvelu (4,5)
Tunnelma (4,1)
Lapset (4,0)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 21.09.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“"Vanhempi, puhelias naismyyjä oli erittäin ystävällinen ja palveluhaluinen. Auttoi minua kantamaan pöytään ostamani juoman kun näki että minulla oli kädet täynnä pukata lastenrattaita ??"”
“Hyvä paikka”
“"Ala cartea saisi olla enemmän, seisova pöytä ei oikein kiinnosta ja pizzapalat vitriinissä."”
“Tosi hyvät ruuat ja asuakkaalta kysytään pitsayoive joka toteutui”
“"Sopivan hintainen ja siisti, ystävällinen palvelu, et ruoka oli hyvää"”
“"Mukava, ystävällinen asiakaspalvelu. Rieskaleipä oli herkullista ja vanilja cappuccino kahvi maistui oikeasti hyvältä eikä ollut perus kahviautomaattikahvia. Myös lasta huomioitiin mukavasti tarra-arkilla."”
“Kivalla paikalla kaupan yhteydessä”
“"Toimiva ja ystävällinen palvelu, hyvät ruuat. "”
“"Kävin Presso Linnanmaalla la 21.8. aamulla. Iloiset kiitokset vuorossa olleelle vaalealle naishenkilölle; hän esitteli ystävällisesti aamupalan tarjottavat. Vaihtoehdot oli hyvät ja sain oikein mieleisen aamupalan. Tunsin itseni tervetulleeksi ja päiväni alkoi loistavasti. Tulen mielelläni uudelleen perheenkin kanssa, kun lapsellani on aina silloin tällöin harjoituksia ja turnauksia vieressä olevassa Linnanmaan jäähallissa."”
“Kaikki sujui hyvin”
“"Asiakaspalvelijat olivat iloisia ja ystävällisiä sekä auttavaisia. Minulle tehtiin toivomani pizza, mikä on tosi mukava palvelu. Kiitos myös Hesburgerin iloiselle ja hymyilevälle kassalle!"”
“Mukavat työntekijät ja perushyvä ruoka.”
“Nopea palvelu.”
“Helppo pysähtyä kauppa reissun aikana”
“"Lähellä, siisti, aukioloajat sopivat, mukavaa henkilökuntaa, kotoinen, hyvät pitsat ja hyvä salaattipöytä, helppo saavuttaa kauppareissulla "”
“"Erityisen hyvää on rahkat purkissa, ei aina pullia."”
“Olimme ensimmäistä kertaa. Käynti oli hieno kokemus!”
“Palvelu oli ystävällistä ja välitöntä.”
“Ystävällinen palvelu.”
“"Monipuolinen ruoka, kaikille jotain"”
“"Hyvä ja monipuolinen valikoima, asiakas palvelu. Ainut mitä harmittaa että VALKOSIPULI tulee purkista ,eikä puristettuna/öljyssä"”
“Pidän ja olen suositellut monille vaikka itse käynkin harvoin”
“Oli todella mukava paikka asioida”
“"Hyvä, tavallinen kahvila. Ympäristönä viihtyisä, mutta ei erityinen."”
“Ruoka ollut hyvää ja monipuolista. Salaattipöytä hyvä. Leikkipaikka voisi olla monipuolisempi niin pikkuväki viihtyy ruokailun jälkeen jotta aikuiset saisivat syödä loppuun”
“Kaikki on niinkuin pitää”
“"Kaikki sujui hyvin, henkilökunta oli ystävällistä ja kaikille löytyi jotain syötävää. Perheen pienimmät söivät omat eväät, joiden lämmittäminen onnistui. "”
“Mahtava paikka”
“Voi käydä samalla reissulla kaupassa ja kahvilla”
“Erittäin miellyttävä palvelu. Lapsi huomioitiin hienosti. Ruoka maukasta ja vaihtoehtoja oli monta.”
“V Ilmeisesti ollut kiire. Vähän nuhruinen vaikutelma tällä kertaa.”
“Jos on tylsää niin voi mennä juomaan kahvia ja juttelemaan.”
“"Ystävällinen palvelu, riittävästi asiakaspaikkoja, siisti, monipuolinen valikoima"”
“Loistava asiakaspalvelu”