Tervetuloa Original Sokos Hotel Arinan uusiin kokoustiloihin Kauppakeskus Valkeassa!

UUDET JA TYYLIKKÄÄT KOKOUSTILAT SIJAITSEVAT KAUPPAKESKUS VALKEASSA.

Kokoustiloihin on kulku suoraan Kauppakeskus Valkean sisäänkäynneistä. Kokoustilat sijaitsevat kauppakeskuksen 4. kerroksessa, joihin pääset nousemaan liukuportailla tai hisseillä. Hotelli sijaitsee ihan kauppakeskuksen vieressä.

Kokoustiloja on yhteensä 6 kpl. Luovaan kokoukseen meillä on tarjolla innovatiiviset, monimuotoiset ja energisoivat teematilat, joissa toiminnallisuus ja hyvän olon tunnelma korostuvat. Lisäksi meillä on 3 perinteikkäämpää kokoustilaa. Tilat ovat suuruudeltaan 6-170 henkilölle luokkamuodossa ja teatterimuodossa suurimpaan tilaan mahtuu 250 henkilöä. Aulassa on mukavasti oleskelutilaa – pirtinpöytä, nojatuoliryhmiä, pystypöytäryhmiä. Viherseinä tuo mukavan rauhoittavan tunnelman.

Koko Kauppakeskus Valkeaa voi hyödyntää kokoukseen. Miksi ei tehtäisi ryhmätöitä kahviloissa ja ravintoloissa? Kokouspäivän aikana ja sen jälkeen voi piipahtaa kävelyllä kesäkadulla ja tehdä ostoksia.

Pysäköintitilat sijaitsevat kauppakeskuksen alla Kivisydämessä. Parkkihallista pääset suoraan nousemaan kokoustiloihin. Seuraa Kauppakeskus Valkean opasteita. 

Soita, meilaa, kysy lisää ja ehdottomasti varaa kokoustilasi Original Sokos Hotel Arinan myyntipalvelusta puhelimitse 08 3123 255 (ma–pe klo 08.00–18.00) tai sales.oulu@sokoshotels.fi