Oulun Amarillo yhdistää niin ystävät kuin tuntemattomat ja saa jengin viihtymään saman pöydän ääressä jopa aamun pikkutunneille saakka.

Listalta löytyvät maankuulut klassikot Big Burgereista Margaritoihin, ja lisäksi reilu kattaus uusia, tuoreita makuja Amarillon tyyliin. Nykypäivän trendi "social dining" on parhaimmillaan Amarillossa, kun iso osa annoksista sopii jaettavaksi.

Perjantaisin ja lauantaisin klo 20.00 Amarillossa katetaan The Table – kaupungin puhutuin pöytä. ateriakokonaisuus uniikkine juomineen ja ruokineen, johon kuka tahansa voi ottaa osaa pöytävarauksella. Tämä on elämys, jonka jokaisen täytyy kokea, tule yhdessä tai yksin!

Keittiö auki ma-la 12-23:15 su 23:00 

Tervetuloa Oulun Amarilloon viihtymään!

-ALWAYS SOMETHING GOING ON-

Seuraa meitä: Facebookissa @amarillo.oulu tai Instagramissa @amarillo_oulu

 

Asiakastyytyväisyys

4,0

Ruoka (4,0)
Palvelu (4,0)
Tunnelma (4,0)
Lapset (3,6)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 11.08.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Ensin joutuu seisomaan baarin luona ja odottamaan pöytiinohjausta vaikkei jonoa ole ja ravintola on melkein tyhjä. Sitten odotamme että tarjoilija tulee pttamaan tilauksen. Muuyoin kokemus oli onnistunut.”
“Aina yhtä mahtava henkilökunta ja iloinen vastaanotto.”
“Annos oli maistuva, tarjoilija oli hyvin kohtelias ja ystävällinen, suositteli myös alkudrinkin ym.”
“Helppo asioida. Hintataso ei ole liian korkea, niin raskii käydä useamminkin.”
“Henkilökunta oli oikein ammattitaitoinen ja osaava. Ruokalista oli suppea ja sama kuin muutama vuosi sitten. Jäi hyvä maku suuhun silti.”
“kaikki oli hyvin”
“Kiitos ??”
“Miljöö siisti, henkilökunta ystävällistä, ruoka hyvää, mutta ruokaa jouduimme odottamaan 50min.”
“Perus Amarillo”
“Ruoka on hyvää ja hinta-laatusuhde kohdillaan. Rento meininki. Viimeksi tosin olimme syömässä juuri ruuhka-aikaan mikä näkyi palvelun saatavuudessa. Tarjoilijat myös poukkoilivat omilta alueiltaan eli meitä palveli useampi eri tarjoilija mikä hieman kummastutti. Muuten kaikki jees.”
“Menu oli kattava ja hintataso sopiva”
“Kivannäköinen ja viihtyisä ravintola. Hyvä ruoka ja palvelu, vaikka kiireinen ilta.”
“Kaikki toimi. Keittiö oli menossa kiinni, tästä seurasi hieman kiireellinen vaikutelma, esim. jälkkäri jäi väliin.”
“Ruoka oli hyvää, ja ravintola viihtyisä.”
“Ravintolassa oli hyvin sekava tunnelma. Henkilökunta oli stressaantunut ja varsinkin nuori baarimestari huokaili liian näkyvästi tiukkaa tilannetta. Tuli tunne, että pitääkö itse tulla kaveriksi. Asiakkaat valittivat paljon odotusajasta. Minua se ei haitannut, mutta henkilökunnan kiire j stressi vähän haittasi lomalaisen mieltä. Oliko vuorossa liian vähän porukkaa,näytti vähän siltä.”
“Palvelu oli nopeutunut edellisestä kerrasta huomattavasti ja tarjoilija oli todella ystävällinen.”
“Ns. varma valinta, mutta ei erikoinen.”
“Ruoka oli hyvää ja miellyttävän näköistä. Jäätelöannokset ja drinkit ovat näyttäviä ja houkuttelevia. Ravintola ei ole puitteiltaan kovin viihtyisä. On meluisaa ja sisustus saa paikan näyttämään epäsiistiltä. Musiikki soi liian kovalla ja on minun makuuni epämiellyttävää. Henkilökunta on asiantuntevaa ja ystävällistä, mutta pyrkii ehkä vähän liikaa viihdyttämään asiakasta.”
“Oli hyvää ruokaa ja mukava, ystävällinen henkilökunta.”
“Tasainen laatu, keskeinen sijainti, hyvä ruoka”
“Jo heti sisään tullessa tunsin itseni terveyulleeksi sekä Palvelu oli sujuvaa ruoka oli maittavaa ja tarjoilijoista sai ammattimaisen vaikutelman.”
“Tunnelma ravintolassa oli lämmin ja meille tarjoilleet kaksi miestarjoilijaa olivat rentoja ja ystävällisiä. Lisämyyntiäkin tehtiin hyvin sujuvasti ja sopivan letkeellä otteella. Tulen uudestaankin.”
“Menu voisi olla laajempi, esim naudan sisäfilettä tms saisi olla, siksi 8”
“Palvelu on hyvää ja sujuvaa. Lapsiystävällinen ravintola jossa otetaan kaikki asiakkaan toiveet mahdollisuuksien mukaan huomioon.”
“Perus hyvä ravintola”
“Harmitti vain se, että ruokalista oli typistetty, ei ollut mahdollista tilata lempiruokiani. Olin lomalla Oulussa ja nimenomaan menossa syömään fajirasta, mutta sitä ei ollut listalla...”
“Laskua jouduttiin odottamaan todella kauan ja jouduttiin menemään itse kysymään, kun henkilökuntaa ei kuulunut. Muille lasku tarjottiin hyvä, kun ennättivät syödä loppuun. Laskun jakamisen kanssa oli ongelmia ja ilmeisesti toinen laite ei toiminut. Aikaa meni seisoessa kauan.”
“Hyvä asiakaspalvelu ja ruoka”
“Nopea ja hyvä palvelu.”
“Varauspalvelussa oli ongelmia. Kävin viikko aiemmin henkilökohtaisesti varaamassa paikan 10 hengelle ja sovittuna päivänä aamupäivällä kävin ilmoittamassa vieraiden ruokatoiveet, varausta ei löytynytkään. Onneksi paikka varaus saatiin tehtyä, mutta tullessa jouduimme odottamaan. Harmi, että varaukset häviävät. Mutta meillä oli mukava ilta ja kiitos hyvästä ruuasta. Juhlin sydänystävien kanssa 35-42 vuoden ystävyyssuhdetta. Asun itse Tampereella.”
“En”
“Viihtyisä paikka, hinta-laatu-määrä -suhteessa parantamisen varaa”
“Saamani pihvi oli hyvää ja oikein paistettu (medium) se oli vain kylmää saadessani sen. Ravintolassa pöytämme sijaitsi kovin vetoisessa paikassa sekä pöydän pinta oli kylmää metallua, ehkä johtuu siitä. lautaset olivat myös viileät. En tiedä, jonko matka keittiöltä ravintolaan pitkä, ehtiikö ruoka jäätyä matkalla? Mainitsin asiasa ja saimme uudet puhvit ja ne olivat lämpimämåpiä.”
“hyvä paikka”
“Kiireinen ilta käydessämme. Omasta annoksesta jouduin kysymään, pitikö sen olla lämmintä. En palauttanut keittiöön koska maut olivat kylmänäkin ok. Nälkä oli kova ajomatkan takia.”
“Varma valinta aina, ei pety. tippi homma oli uutta maksaessa menee kö se suoraan tarjoilialle vai kuka tuo laskun ja saako amarilloki siitä osan. Kokeille suuri kiitos!!! hirveä hulina ja jaksavat painaa ja vielä toi lasten ruuat pöytään etukäteen ammattitaitoista nuorta väkeä.”
“Ruoka oli hyvää, ulkofilepihvi oli erinomaista!”
“Hyvä ruoka ja palvelu”
“Tarjoilija ei ihan ollut ajantasalla asioista mutta otti ja selvitti asiat saman tein. Vuokratyöntekijä joka oli tosi fiksu ??”
“Palvelu oli hyväntuulista ja ruoka hyvää, ei mitään moittimista.”
“Todella hyvä ja iloinen palvelu?? Otettiin huomioon polttarisankari talon jälkiruoalla, kaikki sujui enemmän kuin hyvin??”
“Kiva paikka, Hyvä ruoka. Ystävällinen palvelu”
“Suppea ruokalista”
“Palvelu oli ystävällistä, mutta maksaminen ja lähtö venyi. Odotimme tarjoilijaa maksun vastaanottamiseen melko kauan! Ruoan perunat olivat aivan liian mausteisia. Vei maun koko muulta aterialta. Muuten vierailu oli ok.”
“Myyjä oli erittäin ystävällinen ja kävi kysymässä että maistuuko ja tarvitaanko lisää juotavaa.”
“Palvelu ystävällistä ja nopeaa. Hyvä vaikutelma jäänyt aina kun on käynyt.”
“Kiire näkyi hieman henkilökunnassa. Poika odotti kovasti alkunachoja, mutta tarjoilija unohti tuoda ne. Saimme ne kuitenkin ruokailun päätteeksi kun pyysimme.”
“Ruoka lista tosi suppea ja listan kaikkia ruokia ei ollut ees.”
“Yksi harvoista ruokapaikoista joka on auki myös sunnuntaina pitempään (jos ei pikaruokaloita lasketa).”
“Hyvä ruoka, hyvä palvelu, vaikka asiakkaita paljonkin, niin ruuan odotusaika ei liian pitkä - henkilökuntaa tarpeeksi. Sijainti erinomainen myös sekä ravintolan yleisilme ja hygieniataso.”
“Hyvää ruokaa, ei liian kallis, mukava henkilökunta, siistit tilat.”
“Ok ruokapaikka”
“Hyvä ja ystävällinen palvelu.. Ruokien odotisajassa on selkeesti petrattu.”
“Menua voisi päivittää useammin. Hankala päättää ruoka, kun on jo kaikki syönyt moneen kertaan. Laskun saaminen kestää aina ikuisuuden. Mutta ruoka, palvelu sekä miljoo on hyvä.”
“Maukas ruoka.”
“Oli miellyttävä ja rauhallinen ruokailuhetki”
“Ruoka oli hyvää”
“Kokonaisuus erinomainen”
“Hyvä ruoka, mukava henkilökunta, tunnelma.”
“Oulun paras ravintola!”
“Pienin lapsi oli syönyt oman annoksensa ennenkuin muut saivat annoksensa. Hampurilais-annos metallikorissa on hieman hankala syödä, laittakaa vain lautaselle niin hyvä siitä tulee.”
“Tosi mukava ja rento baarimikko!”
“Henkilökunta jo jonkin verran tuttua ja ehkä siitä johtuen on aina mukava käydä. Aina olemme Amarillossa viihtyneet ja ruoka on ollut hyvää.”
“Kantapaikka”
“Ruoka on erittäin hyvää, ja palvelu myös aina ollut erinomaista. Amarillo on sellainen paikka, mihin ei koskaan ole tarvinnut pettyä millään tavalla.”
“Suosittelisin arvosanalla 8, koska siellä saa ystävällistä palvelua, työntekijät ovat helposti lähestyttäviä ja ruoka on maittavaa :)”
“Taattua laatua. Tiesi mitä saa, tosin oma ja rouvan annos ehkä pienoinen pettymys, mutta lapset tykkäsi.”
“Amarillo on perusvarma ravintola, josta ei koskaan tarvitse poistua pettyneenä.”
“Saimme todella hyvää palvelua. Erityis kiitos ulkomaan taustaiselle mies tarjoilijalle.. olisiko ollut vuorovastaava tms.. hän hienosti hoiti lapselle erkois annoksen (tupla lasten kananuketit) kun ei hampparista tykkää. Tämä oli ihana lisä lapsen syntypäivälle. Iso kiitos Amarillo oulu!”
“Meitä palveleva vaalea nainen oli ihan mahtava tyyppi”
“Viihtyisä paikka ja hyvä ruoka”
“Jo ensi askeleella huomiotiin tulomme, ohjattiin pöytään. Palvelua sai ja se oli loistava!”
“Ruoka todella hyvää ja palvelu ystävällistä!”
“Lemppariateria oli tippunut pois listalta. Maksaessa kysyttiin tippiä kun tarjoilija katsoi vieressä ja se oli hieman ahistavaa. Ruoka erinomaista ja henkilökunta mukavaa.”
“Ilmeisesti epidemiasta johtuen ravintolassa oli saatavilla ainoastaan typistetty ruokavalikoima, se tuli yllätyksenä. Henkilökunta ei tuonut seurueellemme ruokailuvälineitä, haimme ne itse toisesta pöydästä. Maksaminen oli kömpelöä, ilmeisesti S-etuuden käyttämisen johdosta. Tarjoilija ei edes tiennyt aluksi että S-mobiilissa oli tarjolla 'etukuponki'.”
“Ihana, ammattitaitoinen henkilökunta. Ruokakin on maittavaa ja henkilökunta kruunaa vielä kaiken <3”
“Aina hyvä ruoka ja hyvä palvelu”
“Amarillo on laajalti tunnettu, harvemmalle tarvitsee suositella ravintolaa, vaan kaikki yleensä tietävät mitä saa.”
“Ihan hyvä perus tason ravintola”
“Ruoka oli hyvää ja hintataso kohtuullinen.”
“Vessa oli todella epäsiisti. Roskakori oli ihan täysi, ja käsipyyhkeitä lojui pöydällä ja lattialla.”
“Amarillo Oulu on mukava paikka, mutta henkilökuntaa on liian vähän ja ruokaa joutuu odottamaan kauan verrattuna muihin samanlaisiin paikkoihin.”
“Mukava ravintola”
“Annoksen saavuttua ei käyty kysymässä ruuasta, se oli kylmää, en viitsinyt valittaa asiasta koska kassalla oli Lounasaikaan koko ajan jono, liian vähän henkilökuntaa töissä. Pandemia rajoitukset huomioitu todella paljon paremmin kuin Frans&Emeliessä, siitä iso plussa.”
“Hyvä ruoka ja ammattitaitoinen palvelu”
“Amarillossa on aina mukavat tarjoilijat ja ilmapiiri on mukava. Saa monipuolisesti ruokaa ja juomaa”
“Keskellä kaupunkia, hyvä ruoka ja palvelu.”
“Loistava ruoka ja palvelu”
“Amarillo on perushyvä, varma valinta esim lounaalle tai pikaiselle syönnille. Jos haen elämyksiä, valintani ei ole Amarillo. Ruoka on hyvää mutta siellä monesti käyneenä en koe koskaan mitään uutta.”
“Hyvä ruoka”
“Ruokalistan pitäisi päivittää. Menu on pysynyt lähes samana jo pidemmän aikaa.”
“Kaikki toimi hyvin, ruoka oli erinomaista ja muutoin todella hyvä kokemus, mutta viinin ystävän näkökulmasta viinilasit olivat huonot/liian paksureunaiset. Siitä huolimatta voin suosittela paikkaa. Erityiskiitos miestarjoilijalle, joka oli todella ammattitaitoinen ja ystävällinen.”
“Palvelu oli erinomaista ja ruoka oli todella hyvää.”
“Hyvä perussetti.”
“Vaikka on korona aika, niin on tekosyy pitää niin pientä listaa, vaikka työntekijöitä teillä on 10 enemmän kun tarvii”
“Aivan äärettömän hyvä tex mex? Pihvi”
“Helppo tulla, saa S-bonusta ja tarjouksia. Lapsiystävällinen”
“Amarillo on ihana, miestarjoilijat ja useimmat naistarjoilijatkin mukavia, mutta ruuassa toivomisen varaa. Useasti vähän jäähtynyt ruoka tai joutuu odottamaan todella kauan. Ruuan maku myös vaihteleva, huomaa että osa tulee suoraan pakastimesta.”