Oulun Amarillo yhdistää niin ystävät kuin tuntemattomat ja saa jengin viihtymään saman pöydän ääressä jopa aamun pikkutunneille saakka.

Listalta löytyvät maankuulut klassikot Big Burgereista Margaritoihin, ja lisäksi reilu kattaus uusia, tuoreita makuja Amarillon tyyliin. Nykypäivän trendi "social dining" on parhaimmillaan Amarillossa, kun iso osa annoksista sopii jaettavaksi.

Perjantaisin ja lauantaisin klo 20.00 Amarillossa katetaan The Table – kaupungin puhutuin pöytä. ateriakokonaisuus uniikkine juomineen ja ruokineen, johon kuka tahansa voi ottaa osaa pöytävarauksella. Tämä on elämys, jonka jokaisen täytyy kokea, tule yhdessä tai yksin!

Tervetuloa Oulun Amarilloon viihtymään!

-ALWAYS SOMETHING GOING ON-

Seuraa meitä: Facebookissa @amarillo.oulu tai Instagramissa @amarillo_oulu

 

Asiakastyytyväisyys

4,2

Ruoka (4,2)
Palvelu (4,2)
Tunnelma (4,1)
Lapset (4,1)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 22.06.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“"Henkilökunta veti huippusuorituksen illalla su 23.5. Loistava palvelu, terve myyntihenkisyys, iloinen tunnelma. Parhaita käyntejä S-ryhmän ravintoloissa ikinä. "”
“Ammattikokkina en kyllä periaatteessa suosittele S-ryhmän ketjuravintoloita...”
“Suurin osa asioista oli ihan ookoo”
“"Tasainen hyvä laatu. Oulun keskustassa on kova kilpailu, mutta koska täällä on hieman laajempi valikoima niin useammalle syöjälle löytyy mieluisa vaihtoehto."”
“Palvelu hyvää ja ystävällistä. Ja ruoka erittäin maistuvaa.”
“Mukava henkilökunta ja miellyttävä ilmapiiri. Ruuat oli todella hyviä myös.”
“"Pöytää joutui odottamaan, vaikka ravintola ei ollut lähellekkään täynnä. "”
“No perus Amarillo”
“"Siistiä, ystävällinen palvelu ja hyvä ruoka"”
“"Vuohenjuustoa burgeri oli poistunut listalta, ja oli monimutkaista tilata kahdelle sellainen buegeri niinkun ennen ollut."”
“Hyvä palvelu”
“Hyvä ja iloinen palvelu.”
“Kiva paikka”
“Lounasruokailu sujui hyvin ilman kiireen tuntua.”
“Kaikki toimii ja ruoka on hyvää.”
“Käymme eläkeläisporukalla nykyisin maanantaisin ja perjantaisin n. 12.30 - 14.00. Aikaisemmin melkein kaikkina arkipäivinä. Ikä alkaa painamaan. Minulla Oulussa kakkoskämppä. Asun Iisalmeesa.”
“Ruoka oli erittäin hyvää. Palvelu oli rentoa ja räätälöity meidän näköiseksi”
“Laatu on aina tasaista. Tämän hetken ruokalista on hieman suppeahko.”
“Mukava henkilökunta ja maistuva ruoka”
“hyvä ruoka”
“"Tarjoilu hyvää, ruoka-annokset hiukan vaatimattomia verrattuna Poriin. "”
“En löytänyt mieleistä vaihtoehtoa menusta. Kasviksia/kastikkeita jäin kaipaamaan useista listalta tilattavista vaihtoehdoista.”
“"Paikka oli viihtyisä,ruoka hyvää ja suuret annokset,henkilökunta ystävällistä ja huomioivaa. Eikä hintataso liian kallis."”
“Huippu asiakaspalvelu ja todella hyvää ruokaa!”
“"Koen, että olette parantaneet ruuan laatua huimasti viime aikoina, johon ei voi kuin olla tyytyväinen. Tulen ehdottomasti uudelleen ja olen jo kehunutkin jo positiivista muutostanne tuntemilleni ihmisille. Lisäksi ravintolan sisustus on todella hieno, mikä tietenkin lisää viihtyvyyttä entisestään. :) Jatkakaa samaan malliin!"”
“"Tunnelma oli hyvä, ruoka ja juoma hyvää ja kohtuuhintaista."”
“"Palvelu melko hidasta, henkilökuntaa ilmeisesti liian vähän lauantaina.."”
“Henkilökunnan toiminta oli huomiotaherättävän tehokasta!”
“9/10”
“Hyvä ruoka ja kaikki toimi hienosti”
“Palvelu pelasi hyvin.”
“Oulussa on varmasti paljon hyviä ravintoloita joissa myös kannattaa käydä”
“Hyvä ruoka”
“Kaikki toimi hyvin ja ruoka oli maistuvaa”
“Työkavereiden kanssa on käyty välillä Oulun Amarillossa kun on oltu työmatkalla siellä. Tutär haluaa yleensä käydä siellä syömässä kun ollaan Oulun reissulla vapaa-ajalla.”
“Palvelu oli ystävällistä ja rentoa ja ruoka todella hyvää”
“Ystävällinen palvelu ja hyvä ruoka”
“"Kaikki muu meni hienosti, mutta pöytiin ohjaus kesti todella pitkään ja itse piti kysellä, joko päästäisiin pöytään. Kukaan ei sitä ennen edes moikannut."”
“"Tasainen laatu, kokonaisuus hyvä"”
“perus luotettava amarillo”
“Asiakaspalvelu oli ystävällistä ja ammattitaitoista : D”
“"Hyvin toimiva ravintola, tuotteen laatu erinomainen."”
“"Palvelu on aina ollut ystävällistä, rentoa. Ruoka hyvää."”
“Hyvää ruokaa ja ruoka tuli nopeasti.”
“"Myyjä oli todella pirteä ja ystävällinen, hänestä jäi positiivinen mieli itsellekin. Ruoasta miinusta siitä, että tilasin mozzarellatikut joissa valkospulidippi ei ollut erikseen kupissa vaan tikut oli dipin ""seassa"". "”
“"Terassi oli hieman epäsiisti ja sinne oli hieman haastavaa saada palvelua. Ruoka oli erittäin hyvää, mutta käyn erittäin harvoin Amarillossa koska ruokalista on hyvin suppea."”
“"Olen asioinut niin Rovaniemen kuin Oulun amarilloissa. Toivoisin, että kehittäisitte jatkossa tarjoilijoiden asiakaspalvelutaitoja ja hiukan ruokalistaa. Olen aina tykännyt ruuistanne (erityisesti burgerit). Rovaniemellä tarjoilijat ovat kohteliaita ja kysyvät viihtymisestä, Oulussa taas ei voi sanoa samaa. Molempia kuitenkin yhdistää tarjoilijoiden kiire (ymmärrän kyllä), mutta miinuksena se kun he eivät huomioi asiakkaita. Tarjoilijaa on vaikea saada, he kävelevät kiitellä ohi huomioimatta vilkuilevan ja palvelua haluavan asiakkaan. Tähän asiaan toivon teidän paneutuvan oikeasti, koska muuten ravintolat ovat viihtyisiä ja ruoka pääsääntöisesti herkullista. Tällä kertaa ruokakin oli valitettavasti pettymys. Otimme alkupalaksi halloum fries ja annos oli muuten herkullinen, mutta koristeeksi/syötäväksi laitetut yrtit olivat vanhoja..mustia ja kuivuneita. Pääruuaksi otimme NACHOS CON POLLO ruuan. Ruuan esittely teksti oli todella lupaava, mutta itse ruoka pettymys. Nachot oli laitettu kylmänä lautaselle, päälle hyvin vähän kanaa, lisäksi salsaa, guagamolea, ranskankermaa ja vähän cheddarkastiketta. Annos oli hyvin mauton..Salsa vetisen makuista tomaattia, guagamole paljaan makuista avokadoa, kana myös maustamattoman kanan makuista..valitettavasti kotona olisi saanut parempaa ja annoksen huikea hinta laatuun nähden tuotti pettymyksen. Päälle vielä tarjoilija ei edes kysynyt mielipidettä, ilmeisesti tajunnut pääsevänsä helpommalla, kun jättää kysymättä.."”
“Hyvä kokemus. Ystävällinen kohtelu.”
“Toisinaan ruokaa saa odottaa ihan liian kauan”
“Hyvä tunnelma ja ammattitaitoinen henkilökunta.”
“"Hyvä ruoka, vaikka tarjontaa oli vähemmän kuin edelliskerralla. Varmaankin koronan takia listaa supistettu-"”
“"Jouduimme odottamaan yli 10 min, jotta pääsimme pöytään. Ravintola ei ollut täynnä, täyttöaste noin 40 %. Kaksi tarjoilijaan töissä. Chicken quesadillan sisällössä ei ollut ruokalistalla mainintaa, että sisältää barbecue-kastiketta! Ystäväni ei voinut näin ollen sitä syödä. Kerroimme tämän tarjoilijalle ja ehdotimme, että hän kertoisi asian eteenpäin, jotta ruokalistaan kyseisen tuotteen kohdalle tämä lisätään. Odotin jonkin näköistä hyvitystä, esim kyseistä tuotetta ei olisi laskutettu, mutta näin ei käynyt. "”
“Hinta-laatusuhteeltaan hyvä ravintola. Palvelu oli asiantuntevaa.”
“"Ruoka hyvä, nopea palvelu, hyvä salaatti pöytä, ja ei tarvinnu jonottaa"”
“"Lounaaseen kuuluva salaatti oli erittäin positiivinen yllätys, bursa ja ranut olivat Amarillon perustasoa eli hyvin maistui."”
“Hyvä ruoka”
“Mukava ja hyvä palvelu. Leppoisa tunnelma”
“"Hyvä ruoka, ystävällinen palvelu ja rempseä meininki"”
“Kaikki toimi niinku pitää ja asiakaspalvelu oli erinomaista! Ruoka oli myös erittäin hyvää!”
“"Hampparit ok makusia ja saa s-bonusta, siksi voisin suositella. Liian kallis paikka ja huono tunnelmainen (musiikki ja sisustus), näiden takia en suosittelisi."”
“"Helposti saavutettava, ystävällinen henkilökunta"”
“"Tulimme syntymäpäivän kunniaksi syömään Amarilloon , ilmeisesti tarjoilija kuuli merkkipäivästä ohimennen ja syötyämme saimme yllätykseksi jälkiruuan kynttilän kera?? jopa kokkikin kävi kyselemässä ruuan maistuvuutta?? Ja rehellisesti sai sanoa että kyllä oli hyvää."”
“Mukavaa”
“Nnn”
“"Ruoka oli todella hyvää, mutta ei ravintola mitenkään huippujen huippu ollut. Mutta oikein hyvä - kasi on hyvä numero"”
“Ammattitaitoinen ja työnsä hyvinosaava henkilökunta sai olomme tuntumaan mukavalta”
“"Palvelu oli huippua, tunnelma oli hyvä ja ruoka maistuvaa."”
“Tuli heittämällä lemppari ravintola.”
“Hintava ravintola mutta muuten erittäim hyvä.”
“"Olimme yötä Arina-hotellissa ja söimme huoneessamme, joten ravintolan ilmapiiriä/yleistä siisteyttä ei oikein pysty kommentoimaan. Palvelu oli kuitenkin tilaustilanteessa ensiluokkaista ja ystävällistä, kiitos siitä! "”
“Ystävällinen palvelu ja ruoka on aina hyvää ja herkullista.”
“Ihanat työntekijät!”
“Erittäin hyvä palvelu ja maukkaat tuotteet.”
“"Tunnelma ei ollut rauhallinen koska telkkarit huusi jääkiekkoa eikä meitä toivotettu tervetulleiksi/huomioitu heti saapuessamme, lisäksi tarjoilijat huutelivat toisilleen hieman häiritsevästi, mutta muuten palvelu ja ruoka oli hyvää. "”
“"Ystävällinen palvelu, ja kiva ravintola muutenkin!"”
“Hyvä ruoka ja ystävällinen hekilökunta.”
“Sähläyksen meininki. Työntekijät unohtivat useamman asian ja asiakkaan”
“Hyvä hinta/laatusuhde”
“"Lemppari ravintola, ihana hämyinen tunnelma ja drinkkivalikoima aivan huippu. Ihana, että vege-vaihtoehtoja on lisätty huomattavasti!! Nyt viimeinenkin huono puoli on eliminoitu. Oli hieman vaikea saada tarjoilijaa kiinni välillä, ilman juomia syötiin pääruuat. Mutta oli ilmeisesti yllättävän paljon asiakkaita, niin kiire ymmärrettävä."”
“"Saatiin istua koko ilta turvallisesti omassa seurueessa. Tarjoilija huolehti, että meillä oli ruokaa ja juomaa riittävästi ja ne maistui. Laskun jakaminen onnistui helposti vaikka meitä oli 5."”